İstanbul'da Fal - Falcılar

aradı aradı parayı yolladı bile :)
hem benden msn den bilgi alıyo deli hem burdan yazıyo
aşık kadın napar böle yapar

elmira bana cnm bişey cıkmadan gelme yazık dedi hahaha daha cok var seninkilerin cıkmasına dedi kıyamam ümitsizliğime üzüldü kadın maasım gidio falcılara he bide fal baktırma dedi bi süre..

elmira bana cnm bişey cıkmadan gelme yazık dedi hahaha daha cok var seninkilerin cıkmasına dedi kıyamam ümitsizliğime üzüldü kadın maasım gidio falcılara he bide fal baktırma dedi bi süre..

baktırma o zaman kuzum.
ben dedim bi toparlanayımda geleyim sana. oturup hem sohbet edelim, hem ne var yok bakalım.
tamam dedi.
ama bazı şeyler çıkmadan ı ıhhhhhhhhhhhhhhhhh

Arkadaşlar kusura bakmayın benim bugün biraz sağlık sorunlarım var, mesaj attım cevap yazmadın diyen arkadaşlarım üzgünüm

fatoşun bilgilerini bende rica edebilirmiyimmm lütfennn bu arada kızlar mineninde elmiranında yakın tarihli söyledikleri çıkmadı bakalım gelecekle ilgili olanları yaşayıp görücez

[/QUOTE]

malesef çıkmadı cnm ve çok üzgünüm sadece elmira olsa iyi emine ablanında tarihlere takılmamaya çalışıyorum ama arada elmirayı aramıştım tekrara 2 hafta sonrasına tarih verdi o da geçti gerçekten dragaya ya katılıyorum nisan berbat geçiyo lanet olsun bu merkür gerilemesine beni hep mahvediyo bu arada ben başaka ve sevgili esas oğlanım tabikide AKREPPPP gerçekten hepimizin buraya toplanması ilginç geldi banada:))) hakımızda hayırlısı.......

arkadaşlar tekrar rica ediyorum fatoşun iletişim bilgilerini bilen ve bana gönderebilecek olan varmıııııııııııı??? sesimi duyan varmı?:)))))))))

bende bi anlasam larox'cum vakti saati vardır,bi hayır vardır diye düşünüp dua edip beklemekten başka çare çok(

elmira bir haber alacağımdan bahsetmıştı bir evlenme haberi o zaman gündemde böyle birşey yoktu şaşırmıştım ancak dün aldım...benı bağlamıyor pek küçük birşey ama benım hiç ihtimal vermediğim birşeydi hatta unutmuşum bugün aklıma geldi :)

Arkadaşlar Elmira'ya Nisan ayı içinde baktırıp da falı çıkan var mı? Tarihleri hatırlıyor musunuz? Elmira'ya baktırp falları çıkan arkadaşlar Mart ayında mı baktırdı? Ya da daha önce?

Arkadaşlar Elmira'ya Nisan ayı içinde baktırıp da falı çıkan var mı? Tarihleri hatırlıyor musunuz? Elmira'ya baktırp falları çıkan arkadaşlar Mart ayında mı baktırdı? Ya da daha önce?

3 Nisanda baktırdım. ufak tefek şeyler çıkıyorda esas olaylar mayısta

çok tatlısın bu halimle güldürdün beni :))) inşallah hiçbirimiz huni falan takıcak duruma gelmeyiz güzelim:))
ama evet bakarken o kadar iddalı konuştularki anlamadım hele emine abla eğer şöyle şöyle olmazsa ben bilmemneyim falan dedi arkadaşımla şaşırdık :)) neyse umarım gecikme oluyodur yoksa hepsi çok güzel şeyler söylemişti ama diğer arkadaşlarında yaşadıkları ortada offf ne düşüneceğimizide şaşırdık artık...

Nisanda baktırmış olsaydım suçu gezegenlere merküre atıcaktık dimi:))))) malesef çürüttüğüm için üzgünüm tezi hep öyle yapmıyomuyuz bakmak istediğimiz pencereden bakıyoruz....Gerçi bende kuantum,reiki falan ilgileniyorum ok pozitif düşünce saygılar çekim yasası,boynumuz kıldan ince sukunet sabır ama nereye kadarrrrrrrrrrrrrrrrr:)

Ben de kendime güldüm şimdi)) çıkmayan fallara da falcılara da olumlu gerekçe aramak zorunda hissetmek de komik!!! Ayyyy bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…