- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
kesinlikle elmira yi dene derim pisman olmazsinen azindan bana dedikleri cikiyor ve bircogumuz memnun kaldi...
aradı aradı parayı yolladı bile :)
hem benden msn den bilgi alıyo deli hem burdan yazıyo
aşık kadın napar böle yapar
elmira bana cnm bişey cıkmadan gelme yazık dedi hahaha daha cok var seninkilerin cıkmasına dedi kıyamam ümitsizliğime üzüldü kadın maasım gidio falcılara he bide fal baktırma dedi bi süre..
[/QUOTE]telini bana yazarmısınız?????????????????????????
Hayatım tabii anlatırım. ben 15 yıldır giderim Fatoşa. Artık abla kardeş gibi olduk. Bi kere evinde bakıyor ve çooook tatlı bir kadın. Nescafe fincanına yarım fincan yapıyor kahveyi ve sen içtikten sonra kapatıyorsun. Sonra telveyi tepsiye döküyor ve başlıyor söylemeye. Ağırlıklı olarak aşk falı bakıyor. Tepsideki çizgileri ben artık anlayabiliyorum. Adam evli mi başka ilişkisi var mı ayrılacak mısın vs. gelecekle ilgili şeyleri görüyor ancak FAtoşun baktığı fal daha günlük ve dar kapsamlı. Ama ben çok memnunum. 20 liraya bakıyor bi de istediğin her zaman gidebilirsin. Öyle sıra falan da beklenmiyor.
fatoşun bilgilerini bende rica edebilirmiyimmm lütfennn bu arada kızlar mineninde elmiranında yakın tarihli söyledikleri çıkmadı bakalım gelecekle ilgili olanları yaşayıp görücez
Cnm elmiranın söyledikleri cıkmadımı sana herhangi bi gelişme yokmu?
fatoşun bilgilerini bende rica edebilirmiyimmm lütfennn bu arada kızlar mineninde elmiranında yakın tarihli söyledikleri çıkmadı bakalım gelecekle ilgili olanları yaşayıp görücez
Cnm elmiranın söyledikleri cıkmadımı sana herhangi bi gelişme yokmu?
malesef çıkmadı cnm ve çok üzgünüm sadece elmira olsa iyi emine ablanında tarihlere takılmamaya çalışıyorum ama arada elmirayı aramıştım tekrara 2 hafta sonrasına tarih verdi o da geçti gerçekten dragaya ya katılıyorum nisan berbat geçiyo lanet olsun bu merkür gerilemesine beni hep mahvediyo bu arada ben başaka ve sevgili esas oğlanım tabikide AKREPPPP gerçekten hepimizin buraya toplanması ilginç geldi banada:))) hakımızda hayırlısı.......
Anlamadım nasıl oluo kimine noktası virgülüne bilio tarihlerle kiminede yok uff
malesef çıkmadı cnm ve çok üzgünüm sadece elmira olsa iyi emine ablanında tarihlere takılmamaya çalışıyorum ama arada elmirayı aramıştım tekrara 2 hafta sonrasına tarih verdi o da geçti gerçekten dragaya ya katılıyorum nisan berbat geçiyo lanet olsun bu merkür gerilemesine beni hep mahvediyo bu arada ben başaka ve sevgili esas oğlanım tabikide AKREPPPP gerçekten hepimizin buraya toplanması ilginç geldi banada:))) hakımızda hayırlısı.......
Anlamadım nasıl oluo kimine noktası virgülüne bilio tarihlerle kiminede yok uff
bende bi anlasam larox'cum vakti saati vardır,bi hayır vardır diye düşünüp dua edip beklemekten başka çare çok(
çare yok demek istedim tabikide:)) tövbe yarabbim artık ne yazdığımıda bilmiyorum..
bende bi anlasam larox'cum vakti saati vardır,bi hayır vardır diye düşünüp dua edip beklemekten başka çare çok(
ya onu anlarımda ben simdiye kadar ne kadar falcı varsa dolandım kac ayımı yediler simdide 1 ay 1 ay sora 1 ay daha olmazki cnm herkezin bi planı programı var kafama huni alıp dolancam yetti canıma=) ufak tefek seyler cıksa anlıcazda bakalım inş:S
çare yok demek istedim tabikide:)) tövbe yarabbim artık ne yazdığımıda bilmiyorum..
Bana da çıkmadı Elmira'nın verdiği ilk tarih, tekrar baktırdım sana söylediği gibi +2 hafta daha ekledi ilk söylediği taihe, ilk baktığında 1-1.5 ay içinde olacak dediği şeyi de ikinci baktığında 2-2.5 ay dedi))
Arkadaşlar Elmira'ya Nisan ayı içinde baktırıp da falı çıkan var mı? Tarihleri hatırlıyor musunuz? Elmira'ya baktırp falları çıkan arkadaşlar Mart ayında mı baktırdı? Ya da daha önce?
ya onu anlarımda ben simdiye kadar ne kadar falcı varsa dolandım kac ayımı yediler simdide 1 ay 1 ay sora 1 ay daha olmazki cnm herkezin bi planı programı var kafama huni alıp dolancam yetti canıma=) ufak tefek seyler cıksa anlıcazda bakalım inş:S
Arkadaşlar Elmira'ya Nisan ayı içinde baktırıp da falı çıkan var mı? Tarihleri hatırlıyor musunuz? Elmira'ya baktırp falları çıkan arkadaşlar Mart ayında mı baktırdı? Ya da daha önce?
cnm ben martta baktırmıştım.
Ben de kendime güldüm şimdi)) çıkmayan fallara da falcılara da olumlu gerekçe aramak zorunda hissetmek de komik!!! Ayyyy bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm