İstanbul'da Fal - Falcılar

bır sorum daha var benım ıs yerınde ıkı arkadasıma son falımı anlattım hemde noktasına vırgulune kadar, sız anlatıyormusunuz, etkıler mı falın cıkmasını bırıne anlatmak

kizlaaaaarrr bugün itibariyle elmira nin söyledigi bir konu daha cikti:)))))))))))) ben olmaz diyordum o israrla olacak diye diretiyordu gerci asil mesele beklemede onun icin verdigi süre daha dolmadi ama isle ilgili söyledikleri oldu:))))

buda demektir ki digerleri de olacak:))) gönlümü kis tutuyorum ama insallah yaz cikacak bahtima:KK70:

güç neyim kalmadı ki bende :KK59: böyle sızlananlara sinir olurdum şimdi ben yapıyorum. akrep zaten zor bi erkek ki artık yok, ben terazi herşeyin alt üst olduğu dönemde.. oluruna bırakmaktan başka yol yok galiba ne kadar tırmalarsam tırmalayım olmayacaksa olmuyor

Rica ederim yapma bunu, hala olumsuz yazıyorsun... Korku ve gerilim kadar güçlü aktive olan enerji yoktur, bırak sakinleş, bir yerlere git enerjini dengelet, spor yap, 5 km koş, dua et, esmaül hüsna oku ne bileyim, sana ne iyi gelecekse onu yap, oturup düşündükçe ve bu ruh haliyle düşündükçe çıkış yolu bulamazsın. Ama sana iyi gelecek olan şeyi de sen bilirsin başkası değil. Falcı da bilemez bunu, annen de bilemez, sadece sen bilirsin, kendini dinle bulacaksın inan, kendini dinle derken de acını dinle demiyorum, sana neyi iyi geleceğini sor kendine, belki 1-2 deneme yaparsın farklı alanlarda ama mutlaka bulursun.

Ben fal baktırıyorum ama, ben geleceği ancak Allah'ın bilebileceğine inanıyorum. Kader denilen kavramda da kişi bir yere kadar özgür, bizim dışımızda hayatımızı etkileyen o kadar çok etken ve enerji var ki, Allah ey kulum bunları yaşamak zorundasın demiyor bence, biz kaderi de yanlış öğretildiği için yanlış algılıyoruz. Allah ezeli ilmi dolayısıyla bizim ne yapacağımızı nelerden etkileneceğimizi biliyor, irademize müdahale yok, ama bizim dışımızda etkileşim içinde olduğumuz insanların enerjilerinden tut da yaşadığımız ortamların enerjileri dahi bizleri etkiliyor.

Olumsuz düşünme olumsuz düşünce olumlu düşünceden çok daha hızlı aktive olabilen ve maddeleşen bir olgu, korku gerilim çok hızlı maddeleşebiliyor. Sakinleş, her yaşadığımız olay, her etkileşim beynimize kodlama olarak geçiyor.

kizlaaaaarrr bugün itibariyle elmira nin söyledigi bir konu daha cikti:)))))))))))) ben olmaz diyordum o israrla olacak diye diretiyordu gerci asil mesele beklemede onun icin verdigi süre daha dolmadi ama isle ilgili söyledikleri oldu:))))

buda demektir ki digerleri de olacak:))) gönlümü kis tutuyorum ama insallah yaz cikacak bahtima:KK70:

ohh nihayet güzel haber forumda kara haberler gelip duruyordu bu iyi oldu :)

bende artık gönlümü ferah tutabilirim. bu sabah meleklerim dedim, eğer beni seviyosa dönsün baksın ya da başka bi işaret verin bana.
öğlen giyindim. bakkal yoluna düştüm. dilimde aşk şarkısı söylene söylene gidiyordum ki anam o da ne karşımdan bana dogru geliyor. 2 kişi var yanında. dedim dur ve selam ver geç. durdum , nereye dediler bakkala dedim. işte minik hanım yalnız olmaz abi sen git dediler. beraber yürümeye başladık, konuşmadım hiç. alcaklarımı aldık dönüyoruz, hemen dün ki iş görüşmemi sordu bende anlattım. olursa sürekli seyahat halinde olacağımı ve yetkilerimi anlattım. ve hissediyorum çok yakın zamanda gidicem ben burdan dedim. kpss yi konuştuk. idari yargı hakimliği. zor bi süreç ama denicem. ş.dışı mecburi görev var, işime gelir istanbuldan kaçmak istiyorum,kendime bir düzen kurmalıyım tek başıma dedim. mahsunlaştı. sonunada ekledim herşeyin hayırlısı diye.
bana çukulata almış onu verdi. teşekkür ettim ve odama geçtim.
ufak tesadüflere bel baglamak değil ufak bi işaret istemiştim oldu.
gerisinde oluruna bırakmak önemli. olumsuz düşünmeden , ama onada takılmadan hayata devam etmek.
bakalım ne olucak :KK53:

oh be sonunda :KK52:
bende hoplaya zıplaya gelip çıktııııııııııııııııııııı diye bagıranabilcem mi bakalım , hissediyorum bagrıncam :KK37:
fuufuk

bende artık gönlümü ferah tutabilirim. bu sabah meleklerim dedim, eğer beni seviyosa dönsün baksın ya da başka bi işaret verin bana.
öğlen giyindim. bakkal yoluna düştüm. dilimde aşk şarkısı söylene söylene gidiyordum ki anam o da ne karşımdan bana dogru geliyor. 2 kişi var yanında. dedim dur ve selam ver geç. durdum , nereye dediler bakkala dedim. işte minik hanım yalnız olmaz abi sen git dediler. beraber yürümeye başladık, konuşmadım hiç. alcaklarımı aldık dönüyoruz, hemen dün ki iş görüşmemi sordu bende anlattım. olursa sürekli seyahat halinde olacağımı ve yetkilerimi anlattım. ve hissediyorum çok yakın zamanda gidicem ben burdan dedim. kpss yi konuştuk. idari yargı hakimliği. zor bi süreç ama denicem. ş.dışı mecburi görev var, işime gelir istanbuldan kaçmak istiyorum,kendime bir düzen kurmalıyım tek başıma dedim. mahsunlaştı. sonunada ekledim herşeyin hayırlısı diye.

gerisinde oluruna bırakmak önemli. olumsuz düşünmeden , ama onada takılmadan hayata devam etmek.

Ne hoş yazmışsın,budur işte kutlarım... En güzelini yapıyorsun gerçekten, çok iyi, beyin rahatladığında, her yaşanana uyum sağlamak kolaylaşıyor...

Handecimm çok geçmiş olsun :KK43:

Ben de bugun baska bır kız ıle benı aldattıgını daha ogrendım. Ama aramızdakı fark ben bunun kacıncı defa oldugunu unuttum :KK43:( Cunku cok zayıftım ona karsı cok sevıyordum O nu ve her defasında hep ınandım O na hep affettım. Ama gordum kı degısmıyor.

Bana 2 gun once dogumgunumde benı ıstemeye gelmek ıstedıgını anlatıyordu canla basla, bugunse telefonunda mesajlar ve kızın fotografını gordum :KK43:

Ve benım de hıcbır falcının bılemedıgı gıbı bu sefer geri donussuz bıttı benım ıcın, bunu sızlerden baskasına anlatamıyorum bıle cunku en yakın dostlarıma bıle bunu anlatmaya utanır oldum :KK43: cunku daha ılk aldatmasında degısmeyecek hep uzuleceksın demıslerdı ve O nu afettıgım ıcın kızmıslardı bana :KK43:(

Not: Hiçbir falcı dedim ama bir tek Şebnem demişti kİ; sen düzelmeyeceğini anlayıp sen geri dönüşsüz bitireceksin.

sevgili handekuka ve penac ikinize de Allah sabır versin... Ama bu dünyada neyin ne olacağı kimin ne olduğu gerçekten belli olmuyor.. Hepimizin başına herşey gelebiliyor.. Hayatta olmaz diye birşey yok.. En güvendiğimiz insandan darbeler yiyebiliyoruz veya en beklemediğimiz anda biri bize doğru yolu gösteriyor. Sanırım şu an için en uygun şey dua etmek ve elimizdeki dostlarımızın, arkadaşlarımızın değerini bilerek onların sevgisiyle avunmak...

Sevgili daragaya7, ben de burçlardan biraz anlarım ama belli ki senin bilgin daha derin. Ben aslan geçişli bir başağım, 1 saat önce doğsaydım aslan oluyordum, çok yakın bir dostumun profesyonel astrolog bir ablası var, yıldız haritamı çıkardığında başak burcu olduğumu fakat tabii ki de yoğun bir aslan burcu etkisinde olduğumu söyledi, ben kendimi çok fazla başak gibi hissetmiyorum hatta hep şöyle derim "çene başak burcu, kokoşluk da aslan." :) Bu arada yükselenim ikizler, ay'ım da balık'ta.
Gelelim karşımdaki insanın burcuna: burç: yengeç yükselen: başak ay: yay
Sence uyumlu olabilir miyiz? Nasıl yaklaşmam nasıl davranmam gerekir?

Son düzenleme:
Kızlar ben Ankaradaki falcılar'dan transfer oldum buraya ama sizden fikir almak istiyorum.

Ankara'da çok tutulan Ebru diye bir falcı var, ancak onunla ilgili çok kısa bakıyor 30 tl'ye diyorlar.

Aradım randevu almak için derin tarot bakarım 50'ye dedi. muhtemelen onu uzun tutacaktır.

Ama şimdi düşünüyorum, 50'yi ona vereceğime Elmira'yı mı arasam?

Elmira'nın dediklerini yaşıyorsunuz sanırım? Ve biliyor galiba?

Tüm mesajları okuyamadım o yüzden fikir almak istedim..

Bende uygularım bazen bu taktiği... =)
Kendi iç sesine inan, bir de karşına çıkan işaretlere... Benim iç sesim güzel şeyler söylüyor senle ilgili, güzel olucak herşey...
Pazar günü cübülemizi de yapıyoruz... =)

Bende uygularım bazen bu taktiği... =)
Kendi iç sesine inan, bir de karşına çıkan işaretlere... Benim iç sesim güzel şeyler söylüyor senle ilgili, güzel olucak herşey...
Pazar günü cübülemizi de yapıyoruz... =)

evet pazar yapıyok cübile :KK52:
penac'a ulaşamıyorum bugün ya :KK59:
herkeş gelsin çok mutluyum yazsın artık :KK43: kimse üzülmesin :KK69:

sevgili handekuka ve penac ikinize de Allah sabır versin... Ama bu dünyada neyin ne olacağı kimin ne olduğu gerçekten belli olmuyor.. Hepimizin başına herşey gelebiliyor.. Hayatta olmaz diye birşey yok.. En güvendiğimiz insandan darbeler yiyebiliyoruz veya en beklemediğimiz anda biri bize doğru yolu gösteriyor. Sanırım şu an için en uygun şey dua etmek ve elimizdeki dostlarımızın, arkadaşlarımızın değerini bilerek onların sevgisiyle avunmak...

şebnem in telefonunu istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz

Kızlar ben Ankaradaki falcılar'dan transfer oldum buraya ama sizden fikir almak istiyorum.

Ankara'da çok tutulan Ebru diye bir falcı var, ancak onunla ilgili çok kısa bakıyor 30 tl'ye diyorlar.

Aradım randevu almak için derin tarot bakarım 50'ye dedi. muhtemelen onu uzun tutacaktır.

Ama şimdi düşünüyorum, 50'yi ona vereceğime Elmira'yı mı arasam?

Elmira'nın dediklerini yaşıyorsunuz sanırım? Ve biliyor galiba?

Tüm mesajları okuyamadım o yüzden fikir almak istedim..

kesinlikle elmira yi dene derim pisman olmazsin:KK34: en azindan bana dedikleri cikiyor ve bircogumuz memnun kaldi...:KK66::KK66::KK66:

X