Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sarmaşık cafe nerde?hiç duymadım daha önce.
kızlar ebnce bu forum bize zarar veriyor eskiden ayda yılda bir falcı duyardık bi denk getirir de giderdik burda duyduğumuz her isme canımız sıkkın oldukca zorlayıp gidiyoruz birinin de işe yaradığı yok aslına bakarsan
çok doğru bir tespit bence. sana birizin yaptığını banada cafe zade armağan yaptı. ilk gittim muhteşem çok etkilendim. 1 ay sonra tekrar gittim. ilk gittiğim kadar etki etmedi bana. baştan yanlış bir şey söyledi. ben düzeltince ilkine benzer yorumlarda bulundu. mesela ben önceden senede 2-3 kere falcıya gidiyorsam şimdi ayda 2 kere gidiyorum. tamam arada tuttuğu oluyor ama çoğunluğa bakacak olursak tutmuyor. bende şu neslihan la kapanışı yapmak istiyorum.
ben de ona gitmek istedim ama bugun yoktu hatta birize gitmeden önce yarın da ona gideyim dedim ama bu kadın canımı o kadar sıktı ki aslına bakarsan neye sıkıldıgımı da bilmiorum bildiğimden farklı birşey de söylemedi ne geçmiş ne gelecek ama enerjimi aldı sanki ole bişi
aslında gitmesem daha iyi ama ben kendimi tanıyorsam şu neslihana gitmeden rahat etmeyeecğim. birde yüksek beklentiyle gittiklerin hep hayal kırıklığı yaratır. umarım neslihanda başıma bu gelmez. şu fal olayı kapatmak istiyorum artık. hazır üç aylarda gelmişken
ben de ona gitmek istedim ama bugun yoktu hatta birize gitmeden önce yarın da ona gideyim dedim ama bu kadın canımı o kadar sıktı ki aslına bakarsan neye sıkıldıgımı da bilmiorum bildiğimden farklı birşey de söylemedi ne geçmiş ne gelecek ama enerjimi aldı sanki ole bişi
merhaba katre 82 bahsettiğin ayhan diye birinden bahsetmiştin ya yoksa ünlü medyum ayhan halı mı bu kişi?
bende gimek istiyorum ama bakırköye hayatımda hiç gitmedim kaybolurum die korkuyorum bu kafeye en yakın durak ismi nedir acaba? birde taksimden bşiktaştan mecidiyeköyden leventten nasıl gidebilrim bilen var mı:dance:
binnur artık pen cafede değil. yeter geldikten sonra ayrılmış. ben onu beğeniyordum ama şu an nerede bilemiyorum. kahve falını gerçekten bakan ender falcılardan biriydi. diğerlei kahveyi süs için içtiriyor hepsi kartlardan yardım alarak bakıyor. melekler kahvesindeki kerim de fena değil tarottan önce fincana bakıyor.
bınnur un yenı yerı ayhan ışık sokak inci cafe arkadaslar.cok ıyıdır onada cok baktırdım.çıkar falları gıdın derım.harbı bır kadındır cok farklıdır cok severım, dıgerlerı gıbı degıl..ıguven verır cok
bınnur un yenı yerı ayhan ışık sokak inci cafe arkadaslar.cok ıyıdır onada cok baktırdım.çıkar falları gıdın derım.harbı bır kadındır cok farklıdır cok severım, dıgerlerı gıbı degıl..ıguven verır cok