laf cafede çiğdem mi kötü hani çok iyiydi ben yarın gitcektim
kötü olarak yazdığım çiğdem değil. ben ona hep çok dolu olduğu için bktıramadım diye yazmıştım. Bu başka biri ismini bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istediğin şeyleri duymak istiyorsan sadece hiç arama, sen iste biz söyleyelim paran cebinde kalsın. Telefonla bak bakılması bence saçma zaten. :))
doru soluo cıgdem okadar ıyı dııl ben baktrmşştım gecen sene..fal esnasında gusel seler soluo ama sonuçta cıkması onemlıı ama hıcbısı cıkmadı..cafe lafın yanında fıncan cafe var arzu orda ona baktr bencee...
yarın sea garden da neslihan olmayacakmış ben de birize mi gitsem acaba kadıköy de of of bi iyi falcı bulamadık gitti
fincan cafeye qittim ben qeçen hafta birkaç arkadaşımLa.hiçbirimiz beğenmedik...alakasız şeyler söyledi,okuduğum bölümü yanlış söyledi,qeLeceğe dair söyLediği şeyLerin oLması imkansız ötesi..
boşa para vermeyin bence
birize giden biri konussun yarın hafta sonu diye dileke gitmeyecem ama hafta içi kadınlar kahvesi dileke gitcem yine forumda ne çok oy alan o sabah tarafı nasıl acaba gitsemmi
fincan cafeye qittim ben qeçen hafta birkaç arkadaşımLa.hiçbirimiz beğenmedik...alakasız şeyler söyledi,okuduğum bölümü yanlış söyledi,qeLeceğe dair söyLediği şeyLerin oLması imkansız ötesi..
boşa para vermeyin bence
alevkocumm ben bır carsamba saat 12 de karga seyı gıbı zıpladım ama daha hıc sıra yoktu sadece 1 kısıye bakıyordu.. kafası da cok rahattı kımseye bakamıstı yasempatiksalakcinni o yusden performansı cok ıyıydı 12-1 gıbı gıt bence cnm..:ecrin_bebek:
merhaba arkadaşlar
ben de amonra cafeye ulaşamadım çok ilginç o sokaktaki 3 4 kişiye sordum etrafıma bakındım yok bilen biri var mı?eğer bulabilirsem haber vericem ama nette de çok araştırdım yok....telefonu da yok çok ilginç...taksimde 2 tane bekar sokak olamaz dimi?
Smile24, Mısırlı Zeynep'in sitesindeki ulaşım bölümüne girdim.Taksim'den gelirken sağdan 4. sokak diye belirtilmiş ve sokağın sağ tarafı işaretlenmiş. Aynı sokağa mı gittin?
arkadaşlar lütfen bana biriniz nilüfer hanımın telefonunu gönderin çook istiyorum ben ona fal baktırmak.mafoldumben