İstanbul'da Fal - Falcılar

guzel bir yazi olmus pelinn85

Cok fazla fal baktirmanin, ona endekslenerek yasayarak, hayatimizi bulundugumuz durumdan dahada cikmaza surukleyebilir. Zaten duygu ve mantigimizla yeterince cebellesiyoruz, birde 3. kisinin dedigine odaklandigimizda dedigin gibi isin icinden cikilicak gibi olmuyor. Ayrica bizden emilen enerjinin haddi hesabi yok, ben Elmiradan sonra fal'a baktirmadim ve baktiricagimida sanmiyorum.

Ama, bazen falcilar tutturabiliyolar. Bende iki sefer olayin nasil gelisecegine varana kadar bilinmesi Elmira tarafindan, icimde tuhaf bir duygu uyandirdi. Ya gercekten dedigin gibi auramizdan okuyolar ve buna gore bize iyi yada kotu olan seyleri bildiginden soyluyolar.. yada isin icinde cekim yasasi faktor'u var ki ben buna oldukca inaniyorum.. buda olaylari alevlendiriyor. Yani falci her ne kadar olucagini soylerse de soylesin, buna siz tam olarak ikna olmamissaniz, o is olumsuz sonuclanabilir. Birde falcinin disinde kendi hislerimize odaklanalim. Ben baristigim gunu ruyamda yasayacaklarimi gordum. Telefonla aradi, ismini gordum actim ve konusma dialog, birebir ayni seyleri yasamis olmamin getirdigi saskinlikla, insanin kendi gucune inanmasina gerektigine kanaat getirdim.

Asil guc icimizde, bizde sakli o kadar cok sey varki aciga cikmamis.. bunlari iyi degerlendirmeliyiz ve korkularimizi ve isteklerimizi tekrar tekrar gozden gecirip not alirsak, yasadiklarimizin kendi elimizde oldugunu daha iyi anlayabiliriz. Maalesef korkularimizda yasiyoruz kizlar.. maalesef ki durum boyle.

Son düzenleme:
kızzzzzzzlarrrrrr

olgu ne oldu , geldi mi ? iyileşmiş mi yani ?

ayrıca nostradamusta olgu dışında önerebileceğiniz kim var ?:84:

beklemekten yoruldu isen , beklemekten vazgeç.
hayatımızı biz şekillendiriyoruz.
4 ay önce bir ayrılık yaşamıştık. ondan sonra öyle korkak oldum ki ya vazgecerse diye.
yahu bugün vazgecmese 1 yıl sonra vazgecicek. ne korkuyosun gerçeklerden aa deli manyak minik.
falcı falcı dolasınca adamın beyninde şimşekler çakıcak ve evliliğe dogru kırmızı halılar mı serecek önüne :)
dün akşam ki ayrlığı hiç kimse göremedi. göremezdide. bu benim kararımdı. falcılara gittiğim zamanalrda onsuz ölürüm diye düşünüyordum.
aman saçmaladım :)
akşam olsunda elmirayı arayayım. son bi yorum alayım. pazarda mariye fal baktırıp fal sayfasını kapatayım :)
tabi pazar günkü falım iş ve yeni hayatım üzerine olcek

olmuyo minik, vazgeçmek ölüm gibi geliyor o kadar umu doluydum ki tekrar eski günlere döneceğime, çook zor duruyorum artık ayakta, vazgeçmek unutmak istemiyorum ve bu çok canımı yakmaya başladı, liseli genç kız değilim ki unutayım kapansın

31 yaşındayım. Şu an ona bir şey olsa gözümü kırpmadan elimden geleni yaparım. Neye malolursa olsun.
Umutlarım tükenti hayata ve aşka dair. 1 senemi verdim. Eminim bi çoğunuz çok daha fazla emek harcamıştır. Hayattan vazgecmek üzereyken girdi hayatıma, toparladı beni. Kalbimi sevgiyle,aşkla doldurdu. O kadar güzel anlar yaşadık ve o kadar güzel ki anılarım.
Ama olmuyorsa zorlamayacaksın. Sen elinden geleni yaptıysan devam edeceksin hayatına.
Aşk iki kişiliktir. Tek tarafın mücadelesiyle olmuyor bazı şeyler.
Şu an gelse elimden tut, herşeyi beraber yenelim dese tutarım elini ama gelmez. Biliyor ve kabulleniyorum.
Unutamam demek ,kendine acı çektirmekten bşka işe yaramaz.
Hayatı akışına bırak.
Minik tuzun kuru deme ayakta zor duruyorum. Bu dönemi nasıl atlatacağımı bilmiyorum, atlatmam gerektiğini biliyorum sadece.
Hayatımızın her döneminde farklı şekillerde sınanacağız. Demek ki şimdi ki sınav konumuz bu.

Sabah arkadaşımada söyledim. Kaderimde varsa 10 yıl sonrada gelir bulur beni. Ama ben elimden geleni yapmış olmanın haklı gururuyla köşeme çekilip,hayatıma devam edeceğim. Ne dönsün diye dua edeceğim,ne sorunları halledelim diye. Sadece hayatı akışına bırakacağım ve hayatımda önem arz eden diğer konuların üzerine odaklanacağım.

Arkadaşlar, bu konuda çok fazla yorum yapmayacağım ama, falcılara baktırmadan önce forumda "şöyle bir şey yaşadım bu nednle baktıracağım" gibi yorumlar yapmamaya dikkat etmenizi öneriyorum, dün akşam bir şey yaşadım tesadüf olabilir tabi ama yine de baktırdıktan sonra yazmanız daha doğru, özellikle aynı kişiye sık baktıranlar buna dikkat etsin. Nacizane önerim...

mantıklı söylediğin. bu herkese açık bir konu. okumak için illa ki üye olmak gerekmiyor.

çok haklısın ama öyle zor ki, ben o kadar güçlü değilim ama bırakıyorum bugünden itibaren.. tükendim çünkü

çok haklısın ama öyle zor ki, ben o kadar güçlü değilim ama bırakıyorum bugünden itibaren.. tükendim çünkü

Allah yardımcın olsun. Benim,senin ve bütün aşk acısı çekenlerin. Hakkımızda hayırlısını versin.
Yaşayıp görücez herşeyi.

Gerçekten dürüst ve hakkaniyetli olan bir falcı var mı acaba? Zira cafelerde filan şahit oluyorum (geçen perşembe şahit olduğum gibi), maalesef fal baktırmaya gelenlerin bazıları başkasıyla EVLİ sevgililerinin eşlerini boşayıp kendileriyle evlenmesi derdine düştükleri için orada oluyorlar ve ben onlara "bu yol yol değil, yuva yıkanın yuvası olmaz, ayartma elin evli adamını, başka erkek mi yok" diyen falcı görmedim! Falcılara göre o erkekler hep korkunç kadınlarla evlidir, eşleri kötüdür, adamlar evde mutsuzdur, metres pozisyonundaki 2. kadın yani falcıya giden duymak istediklerini duysun diye bunlar söylenir. Bir başkasının kocasının kendisine yar olup olmayacağını falcıya sormaya giden her kadının bir gün aynı ihaneti eşlerinden görmelerini ve çok üzülmelerini diliyorum. Ben ne eşimde ne babamda ne de ailemden bir başkasında böyle bir olay duymadım yani bu nedenle özel bir kinim var sanılmasın ama midemi bulandırıyor bu mesele. Sadece en yakın dostum yaşadı bu ihaneti, 1 yaşındaki oğluna rağmen aldatıldığı için boşandı hem de 8 senesini vermişti eşine, dünya iyisi bir kadındır ama metres sıfatındaki diğer kadına kimbilir nasıl anlatıldı?
Aşık olabilir insan evli birine ama yaklaşmak, ayartmak, birlikte olmak o aşkın masumiyetini kirletiyor ve lanetliyor. Ben bu pozisyondaki hiçbir kadının istediğini elde etse bile mutluluğu yakalayabildiğini görmedim.
Hiçbir kadının tek damla gözyaşı üzerine bir başka kadın mutluluk kuramaz, dünyanın en iyi falcısı hatta en iyi büyücüsü gelsin bunu sağlayamaz. Ah almak başka hiçbir şeye benzemez, insanın tüm hayatından, yarın öbür gün çoluğundan çocuğundan çıkar. Her evli adamın eşi sütten çıkmış ak kaşık olmayabilir ama nihayetinde o adama, ailesine, çocuklarına emek vermiş insandır hem bir de karşı taraftan o adamın hatalarını dinlemek lazım. Velhasıl, falcıya 2. kadın olarak giden ve o yuvanın dağılmasını dört gözle bekleyen kadın modellerinden iğreniyorum.

Son düzenleme:
Arkadaslar, size kendi yasadiklarimdan biraz anlatayim isterseniz. Falciya gidildi, onu birak asiksiniz seviyorsunuz bi an once eskisi gibi olsun istiyorsunuz.. ama beklemek zor geliyor. Bende zaman zaman umutsuzluga kapildim, ama cok kisa surdu. Benimkisi, onun bana acik olmamasiydi. Bazi seyler var biliyorum anlatmasada, ama benimle paylasmamasi (erkek ya) canimi SIKIYORDU. Beni sevdigini sandigimi, yanlis anladigim icin ozur diledigimi ve o andan itibaren iliskinin benim icinde bittigini yazan bi sms attim, ama o'nun icin bitmemisti ve sebeplerini siraladi kisaca. Bende ustune gidince tartisma alevlendi, tam bi can pazari yasaniyordu anliyacaginiz. Iki kisinin kalbi kirik seviyor ama savasacak dermani kalmamis ve maalesef bunun uzerine kalbimizi kirdik! Sonra sifre mevzusu araya girdi ve bu olaydan sonra tamamen degisti. Daha sakindi, icinde biriktirdigi hersey bi anda yok olmustu.. ve bana olan biteni anlatti, aradi acmadim, bana yaptigi hareketi yaptim. Ve duzgun bi sekilde mesaj yazmaya devam ettim. Yurtdisina gittim geldim. Sabirla bekledim, hic zorlayici bi harekette bulunmadim. Ve sonrasi malumunuz.. arkadaslar bazen bazi seyler icin zaman gerekir. Icinizde depoladiginiz ofkeniz, kirginliginizi bir sekilde atmalisiniz. Biz kavga ederek yok ettik, ama kimi zaman zaman ilactir. Zaman herseyi siler ve sevginiz gercekse ne ofke kalir nede kirginlik.

Size bir ornek daha vermek istiyorum ama bu sefer kendimden degil. Simdi karsinizdaki kisi ile bi sorununuz var degil mi? Bunu o kisiye devamli hissettirirseniz maalesef sizden kacicaktir. Bir cocuk dusunun, bi hata islemis ama eve gitmeye korkuyor.. azar isitecegine kacmayi deniyor. Insanlarda boyledir. Biraz zaman gecince, unutuldugunu dusunucektir ve uzerine gitmeyecegini dusundugunden daha rahat davranicaktir. Kadinlar yapici olmalidir bana gore, zira erkeklerin hepsi cocuk gibi. Biz daha olgun ve alttan alan tarafiz, ama dedigim gibi ufak bi hareketimiz bile onlarin korkmasina yeticektir. Bu yuzden cok konusmanin yerine, arada patron oldugunuzu hissettirin, ama asla "neden" yada "keske" kelimesini kullanmayin.. zira sizi bloke edicektir.

Erkekler bizim gibi değiller, biz içimizde tutamıyoruz, anlatıyoruz, konuşuyoruz, yeri geliyor hesap soruyoruz ama onlar çoğunlukla içlerinde yaşıyor. Ayrılık durumunda kadınların düştüğü en büyük yanılgı şu oluyor: Aramıyor sormuyor, demek ki sevmiyor... Oysa adamın içinde ne fırtınalar kopuyor muhtemelen... Onlar bazı sorunları kendi içlerinde halletmek isterler, kendilerine ve ilişkiye zaman tanımak isterler. Bazen sevdikleri için uzak kalırlar, o halde ilişkiye ve sevdikleri kadına zarar vermemek için. Kadınlar bu dönemde sabırsızlık ve anlayışsızlık gösterip üstlerine giderlerse kaybedebilirler. Biliyorum kulağa pek adil gelmiyor, bence de değil. Ama ne yazık ki kadınlar genelde idareci olan taraf olabildikleri sürece kazanıyorlar. Ben olabiliyor muyum? Pek fazla olamıyorum, benim de mizacıma aykırı ama yaşım ilerledikçe daha iyi kavradım bunu. Üstlerine gitmeden beklemek ve anlayışlı olmaya çalışmak en doğrusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…