Çok pardon falcının adı Nurdanmış
tarot bakıyor elmira
kararsız kaldım.. acaba gitsemmi :85:
beklemekten yoruldu isen , beklemekten vazgeç.
hayatımızı biz şekillendiriyoruz.
4 ay önce bir ayrılık yaşamıştık. ondan sonra öyle korkak oldum ki ya vazgecerse diye.
yahu bugün vazgecmese 1 yıl sonra vazgecicek. ne korkuyosun gerçeklerden aa deli manyak minik.
falcı falcı dolasınca adamın beyninde şimşekler çakıcak ve evliliğe dogru kırmızı halılar mı serecek önüne :)
dün akşam ki ayrlığı hiç kimse göremedi. göremezdide. bu benim kararımdı. falcılara gittiğim zamanalrda onsuz ölürüm diye düşünüyordum.
aman saçmaladım :)
akşam olsunda elmirayı arayayım. son bi yorum alayım. pazarda mariye fal baktırıp fal sayfasını kapatayım :)
tabi pazar günkü falım iş ve yeni hayatım üzerine olcek
olmuyo minik, vazgeçmek ölüm gibi geliyor o kadar umu doluydum ki tekrar eski günlere döneceğime, çook zor duruyorum artık ayakta, vazgeçmek unutmak istemiyorum ve bu çok canımı yakmaya başladı, liseli genç kız değilim ki unutayım kapansın
Arkadaşlar, bu konuda çok fazla yorum yapmayacağım ama, falcılara baktırmadan önce forumda "şöyle bir şey yaşadım bu nednle baktıracağım" gibi yorumlar yapmamaya dikkat etmenizi öneriyorum, dün akşam bir şey yaşadım tesadüf olabilir tabi ama yine de baktırdıktan sonra yazmanız daha doğru, özellikle aynı kişiye sık baktıranlar buna dikkat etsin. Nacizane önerim...
31 yaşındayım. Şu an ona bir şey olsa gözümü kırpmadan elimden geleni yaparım. Neye malolursa olsun.
Umutlarım tükenti hayata ve aşka dair. 1 senemi verdim. Eminim bi çoğunuz çok daha fazla emek harcamıştır. Hayattan vazgecmek üzereyken girdi hayatıma, toparladı beni. Kalbimi sevgiyle,aşkla doldurdu. O kadar güzel anlar yaşadık ve o kadar güzel ki anılarım.
Ama olmuyorsa zorlamayacaksın. Sen elinden geleni yaptıysan devam edeceksin hayatına.
Aşk iki kişiliktir. Tek tarafın mücadelesiyle olmuyor bazı şeyler.
Şu an gelse elimden tut, herşeyi beraber yenelim dese tutarım elini ama gelmez. Biliyor ve kabulleniyorum.
Unutamam demek ,kendine acı çektirmekten bşka işe yaramaz.
Hayatı akışına bırak.
Minik tuzun kuru deme ayakta zor duruyorum. Bu dönemi nasıl atlatacağımı bilmiyorum, atlatmam gerektiğini biliyorum sadece.
Hayatımızın her döneminde farklı şekillerde sınanacağız. Demek ki şimdi ki sınav konumuz bu.
Sabah arkadaşımada söyledim. Kaderimde varsa 10 yıl sonrada gelir bulur beni. Ama ben elimden geleni yapmış olmanın haklı gururuyla köşeme çekilip,hayatıma devam edeceğim. Ne dönsün diye dua edeceğim,ne sorunları halledelim diye. Sadece hayatı akışına bırakacağım ve hayatımda önem arz eden diğer konuların üzerine odaklanacağım.
çok haklısın ama öyle zor ki, ben o kadar güçlü değilim ama bırakıyorum bugünden itibaren.. tükendim çünkü
Arkadaslar, size kendi yasadiklarimdan biraz anlatayim isterseniz. Falciya gidildi, onu birak asiksiniz seviyorsunuz bi an once eskisi gibi olsun istiyorsunuz.. ama beklemek zor geliyor. Bende zaman zaman umutsuzluga kapildim, ama cok kisa surdu. Benimkisi, onun bana acik olmamasiydi. Bazi seyler var biliyorum anlatmasada, ama benimle paylasmamasi (erkek ya) canimi SIKIYORDU. Beni sevdigini sandigimi, yanlis anladigim icin ozur diledigimi ve o andan itibaren iliskinin benim icinde bittigini yazan bi sms attim, ama o'nun icin bitmemisti ve sebeplerini siraladi kisaca. Bende ustune gidince tartisma alevlendi, tam bi can pazari yasaniyordu anliyacaginiz. Iki kisinin kalbi kirik seviyor ama savasacak dermani kalmamis ve maalesef bunun uzerine kalbimizi kirdik! Sonra sifre mevzusu araya girdi ve bu olaydan sonra tamamen degisti. Daha sakindi, icinde biriktirdigi hersey bi anda yok olmustu.. ve bana olan biteni anlatti, aradi acmadim, bana yaptigi hareketi yaptim. Ve duzgun bi sekilde mesaj yazmaya devam ettim. Yurtdisina gittim geldim. Sabirla bekledim, hic zorlayici bi harekette bulunmadim. Ve sonrasi malumunuz.. arkadaslar bazen bazi seyler icin zaman gerekir. Icinizde depoladiginiz ofkeniz, kirginliginizi bir sekilde atmalisiniz. Biz kavga ederek yok ettik, ama kimi zaman zaman ilactir. Zaman herseyi siler ve sevginiz gercekse ne ofke kalir nede kirginlik.