İstanbul'da Fal - Falcılar

cnm ya cıkarsa mutlaka yaz hatta neler dedi neler oldu hepsini yaz elmiraya en cok güvenmek isteyen benim zira=))

Tabi yazacağım, zaten çıkarsa ki içlerinde en erken tarih Elmira'nın verdiği tarih, Selma Toprak ve Şebnem'in de falı çıkmış olacak. Çıkmazsa 3 falcı da bilememiş olacak. Tarihleri farklı Selma hanım en geç 2 ay içnde dedi. Elmira 15 günlük sürede ilk adım olacağını 1 ya da 1.5 ayda en fazla durumun netleşeceğini, Şebnem de en geç Mayıs ayında olacağını söylemişti ki Şebnem'e en son 4 Aralık'da baktırmıştım. Insallah...

olgu bende hiççç bişey bilemedi hatta söle söliyimsu tarihte döncek dedi adam o tarihte baskasını buldu seviorum seni olgucumm=)

olguya bende batırmıştım yakın tarihte, çok sevmedim .... umarım elmira ya baktırdıktan sonra fal gereksimi duymam yarın hayırlısıyla bekliyorum söleyeceklerini...:KK14:

bana bakılan bütün fallar iptal. an itibariyle ayrılık gerçekleşmiştir.
olan gözyaşlarıma olucak, herşeyin hayırlısı.
dualarım artık işten yana sadece.
sizin fallarınız cıkar umarım.

nasıl yani hayatım az evvel beğendim yazdıgını noldu böle:S

nasıl yani hayatım az evvel beğendim yazdıgını noldu böle:S

büyük bi kavga ve diline hakim olamayan ben.
doğru olan buydu. rabbim dayanacak güç versin.
kararımın arkasında durabileyim.
bi an önce iş bulursam hayırlısıyla onu her gün görme eziyetinden kurtulurum.

büyük bi kavga ve diline hakim olamayan ben.
doğru olan buydu. rabbim dayanacak güç versin.
kararımın arkasında durabileyim.
bi an önce iş bulursam hayırlısıyla onu her gün görme eziyetinden kurtulurum.

kendi kendine eziyet cektirme kuzum canınmı acıo ne istiosan onu yap bencil ol aramak istiosan ara küfretmek istiosan et ancak öle için rahatlar nolursa olsun alın yazısı ne dersen de ayrılık yoksa olmuo ki sizin cok zor hergün dip dibe... olucaksa ztn öle bi soğursunki olur... bende salak bi 6. his vardır görürsün siz o tatile gidiceksiniz.. ama yinede hersey umarım dilediğin gibi olur hayırlısı neyse...

kendi kendine eziyet cektirme kuzum canınmı acıo ne istiosan onu yap bencil ol aramak istiosan ara küfretmek istiosan et ancak öle için rahatlar nolursa olsun alın yazısı ne dersen de ayrılık yoksa olmuo ki sizin cok zor hergün dip dibe... olucaksa ztn öle bi soğursunki olur... bende salak bi 6. his vardır görürsün siz o tatile gidiceksiniz.. ama yinede hersey umarım dilediğin gibi olur hayırlısı neyse...

yoruldum,bunaldım,kalbim o kadar parçalandı ki artık kırılıcak yeri kalmadı.
ben onunlaykende acı çekiyordum şimdi onsuz çeker onu unutmaya çalışırım.
hiçbişi istemiyorum. herşeyin hayırlısı olsun diyorum. şu an tek istediğim , huzurlu ve hayırlı bi iş.

hiçbişi istemiyorum. herşeyin hayırlısı olsun diyorum. şu an tek istediğim , huzurlu ve hayırlı bi iş.

cnm inanıyorum barışcaksınız inş ve siz o tatile gidiceksiniz erkekler bizim kadar detaycı değil bizim için öenmli olan şeyler onlar için önemsiz birz da böyle şeylerden tartışmalar yaşanıyor aslında biraz onlar kadar rahat olabilsek belki herşey daha kolay olacak hayırlsı cnm umarım herşey düzelir

inş. dediğin gibi olur kuzum biraz sabret görüceksin yoluna gircek hersey allah herkeze kaldırabileceği kadar yük verio fazlasını diil emin ol..

cnm inanıyorum barışcaksınız inş ve siz o tatile gidiceksiniz erkekler bizim kadar detaycı değil bizim için öenmli olan şeyler onlar için önemsiz birz da böyle şeylerden tartışmalar yaşanıyor aslında biraz onlar kadar rahat olabilsek belki herşey daha kolay olacak hayırlsı cnm umarım herşey düzelir

inş. dediğin gibi olur kuzum biraz sabret görüceksin yoluna gircek hersey allah herkeze kaldırabileceği kadar yük verio fazlasını diil emin ol..

güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar.
ama ben sevdiğim adamı tanıyorum,şartlarımızı biliyorum.
buraya kadarmış güzel 1 yıl geçirdik. yolumuz açık olsun. oda mutlu olsun.
tek dileğim hergün görme eziyetinden kurtulayım. ve kararımın arkasında durabileyim. çünkü kaldıramayacağım cümleler kullanıldı.
el ele bir yolu yürüdük, yol bitti ve biz ayrıldık.
bu 3. aşk acım
19-29-31 yaşlarında, Allahın hakkı 3'tür.
Tamamen kariyerime odaklanacağım. İş değişir değişmez, kpss iç,n kursa başlayacağım.
Bugün güzel bi haber aldım, devlet memurlugunun her kademesinde yaş sınırı kalkmış.
3 alan için uğraşacağım gelir uzmanlığı,hesap uzmanlığı,idari yargı hakimliği tabi birde ales
aşk bitti devir kariyer devri.

az sonra elmirayı arayacağım bakalım ne diyecek :) bundan sonrası için yorumu ne olacak :)
ve ben ağlamamaya çalışacağım artık.
ne dediyse virgülüne kadar yazacağım. hiç bi falımı ayrıntılı yazmamıştım.
gerçeleşecek mi görürüz :)

az sonra elmirayı arayacağım bakalım ne diyecek :) bundan sonrası için yorumu ne olacak :)

hadi bekliyoruzzzz bakalımmm yaz mutlaka :)

minikkk; ara bakalım Elmirayı, belki konusunca bıraz rahatlarsın. aglamamaya calıs cunku yarın karsılacaksınız ve sıs gozlerle gormesın senı ne olursa olsun.

bu bendende deli gercekten kızım delimisin sen ya:KK70: kadın bakmıs işte ii bi rahatla bakalım ne dicek cuma olsa sana katina bakardım destem var ama günü diil=)) gerci cok amatör ama bende uzmanlascam inanıorum=))

hadi bekliyoruzzzz bakalımmm yaz mutlaka :)
telefonu mesgul fal bakıyo sanırsam :) arıcam ara ara
minikkk; ara bakalım Elmirayı, belki konusunca bıraz rahatlarsın. aglamamaya calıs cunku yarın karsılacaksınız ve sıs gozlerle gormesın senı ne olursa olsun.
sakinleştim fıstık. evet rahatlarım ama bana döncek demesin, evlenceksiniz,büyük bi aşk demesin. değil çünkü.
bu bendende deli gercekten kızım delimisin sen ya:KK70: kadın bakmıs işte ii bi rahatla bakalım ne dicek cuma olsa sana katina bakardım destem var ama günü diil=)) gerci cok amatör ama bende uzmanlascam inanıorum=))
cuma bakarsın o zaman :) msn ye gelsene sen :p
ben deliyim. hemde dünyayı ateşe verecek kadar deliyim şu anda. ki ben bugün acillik oldum kasık ağrısından geberiyorum. tabi kavga ve tartısma hepsinin önüne geçti .
kalan 4 kg mıda kısa zamanda veririm. beyfendi delirttikçe iştahım kesiliyo.
ilim hocamayada gerek kalmadı.
maride seviyo,döncek ,evlenceksiniz derse gırtlaklarım ,odadan ses gelirse hemen dalın kasten kadın öldürmekten hapis yatmak istemiyorum.

Canim senin sinirlerin iyice bozulmus, bu kadar da kendine zarar vermez ki insan?. Biraz sakinles, ayni gunde tatil ve ayrilik haberi olucak is degil. Kendine niye bunlari yapiyorsun? Bu tatil'e sevgilinle degil tek basina cik, biraz dinlen ve ondan sonra yap yapacaklarini..

Canim senin sinirlerin iyice bozulmus, bu kadar da kendine zarar vermez ki insan?. Biraz sakinles, ayni gunde tatil ve ayrilik haberi olucak is degil. Kendine niye bunlari yapiyorsun? Bu tatil'e sevgilinle degil tek basina cik, biraz dinlen ve ondan sonra yap yapacaklarini..

yapılcak bişi kalmadı kararımı uyguladım.
evet bi günde hem tatil hem ayrılık olacak iş değil ama bizim yollarımız ayrıldı.
tatile en yakın arkadasımla gideceğim.
kendime daha fazla zarar vermemek adına bitirdim zaten.
kararım dogru,bundan sonrası karar arkasında durmak.

elmira hala mesgul :KK14:

elmira ile konuştuk. çocuğu astım hastasıymış. astım nöbeti geçirmiş. acildeler.
dertleştik biraz. yani hastalık ve sağlık üzerine. ah canım benim genede sordu ner sorcaktın diye.
dur dedim ayıp. sen o haldeyken benim ki acı mı ?
yarın aksam evde olurum , konuşuruz dedi.
Allahım acil şifa versin ufaklığa.

O zman sana güzel bır gelecek söylemedı yada en azından duymak ıstedıklerını söylemedi....dogru mu?
Hayatındakı kısıyle olmayacak falan mı dedı meselaa....

evet benim duymak istediklerimi söylemedi ama tabii bunun için kötü falcıdır diyemem :) yine de çıkmamasını diliyorum. yanımda götürdüğüm arkadaşıma da hiçbirşey bilememiş kızcağız çok sinirlendi neden o kadar sinirlendi ben de anlamadım valla :KK1:

ayrıca belki de gelecek değişkendir kim bilir, ya da biz muhtemel olacak bir olayı öğrenince değişme veya değiştirme olasılığımız da vardır... bence geleceğin mutlak olması için önceden tahmin edilemez ve kestirilemez olması gerekir. bunu kuantum teorisine dayanarak söylüyorum :KK66: aslında bu çooook derin bir konu.. olayın içinde paralel evrenler var, gözlemlenenin sadece gözlemleyene bağlı olarak şekil değiştirmesi var, bir niteliğin bilindiğinde diğerinin bilinebilmesinin imkansızlaşması var.. hatta bir bilimadamı demiş ki eğer tüm atomların hareketlerini önceden tahmin edebilseydik tüm geleceği de tahmin edebilirdik..

neyse geçenlerde falla ilgili bir yazı okumuştum onun özetini geçeyim: yazara fal bakan kişi yazarın gelecekte evleneceği eşinin tüm özelliklerini bilmekle kalmamış aynı zamanda yazarın kitabını okuduktan sonra ona e-maille ulaşacağını ve yabancı isimli bir kadın olacağını vs.. bilmiş. Geleceği görmek mümkün mü? Hem evet, hem hayır.. Çünkü görücüler bizim auramızı okuyarak bize geçmiş, şimdi ve gelecek hakkında bilgiler veriyorlar. Kısacası görücüler (falcılar) dekoder gibidirler. Yanı bizim auramızda taşıdığımız bilgileri algılar ve bize sözle anlatırlar. bunu kahve, tarot vs.. yollarla yaparlar ya da hiçbir araç kullanmazlar. Özellikle biz forumda hep konuşuyoruz ya geçmişi ve şimdiyi çok iyi biliyor ama gelecek tırt diye, işte bunun nedeni şu: Telepatlar, yani güçlü telepatik özelliklere sahip olanlar geçmiş ve şu anı biliyor ama auradan gelecek okumak için aynı zamanda prekognisyon yeteneği de gerekli. Birçok falcı iyi bir telepat olabilir ama prekognisyon yeteneği olmayabilir. Bizim aradığımız falcıların hem iyi bir telepat hem de prekognisyon yeteneklerinin birarada olması gerek. Kısaca bir falcı geçmiş ve şimdiy çok çok iyi bildi diye illa da gelecek de tutar diyemeyiz. Zaten önceki paragrafta bahsettiğim gibi gelecek gün be gün an be an şekilleniyor olabilir. Biz aslında fal baktırarak geleceğimizi de bir nevi değiştiriyoruz. Ama kanaatimce iyi bir falcı bizim muhtemel geleceğimizi görüyorsa (bizim ve karşımızdakinin enerjisinin şu anki duruma göre alabileceği muhtemel şekilden bahsediyorum) ve bize bunu aktarıyorsa, bunun olma olasılığı vardır ama olmamasını istiyorsak en azından iyi yönde gayret göstermeliyiz. Gerçi kader her an şekilleniyormuş ama mutlak olan birtakım şeyler de varmış: doğum, ölüm ve evlenilen kişiler gibi... (bunu da din bilgisi iyi olan biri söylemişti)

En önemli noktalardan biri de fal bakan ve baktıran kişilerin enerjilerinin tükenmesiymiş hele ki sık baktıranların... Çünkü bu işler enerji sayesinde olduğu için bakan kişi de alan kişi de enerji harcıyor ve aslında sağlıklı olmamasına rağmen iki kişi birbirinin enerji alanına girişimde bulunuyor. Bunu bizzat yaşıyorum.. (Fal baktıktan ya da baktırdıktan sonra biri ölümcül olmak üzere birçok kaza geçiridm ama şükür ucuz atlattım.) Eminim sizler de yaşıyorsunuzudr. Yaşamayanlarının yaşamamalarının tek sebebi de bazı falcıların verdiği pozitif gaz.. Ama yine de fal baktırmaktan geri duramıyorum. Gerçi son zamanlarda isteğim törpülenmeye başladı, bakalım.. İnş hepimiz için en hayırlısı olsun.. (Bu arada yazdığım bilgilerin bir kısmını nisan ayının cosmopolitan dergisinde yazanlardan alıntı yaptım, merak edeniniz varsa okusun)

ev arkadaşım armağan hanıma gitmemi istedi çünkü hepsine şahit olmuştu bildiği ve çıkan şeyler çok olmuştu.neyse ısrar sonucu tmm dedim ara ama nasip değilmiş anlamadım ama orada ki kişi ayın 2 sine kadara armağan hanm ın randevusu var demiş.ben çok beğenirim armağan hanımı iki kez baktırdım ikisinde de çıkan şeylerim oldu çok .ama bu kadar beğenildiğini bilmiyodum anlamadm neyse ALLAH daha iii etsin .ama iiide oldu çünkü ben nolursa olsun buraya başkasına baktırmak istediğimi de sölesem beklicem bi süre daha 4 gün oldu yaw daha .

armağan taximde bir kafedeydi dimi hangi cafe söyleyebilir misin bir de teli var mı randevu için? fal baktırmak bana yaramıyor ama duramıyorum pufff :KK43:

X