O zman sana güzel bır gelecek söylemedı yada en azından duymak ıstedıklerını söylemedi....dogru mu?
Hayatındakı kısıyle olmayacak falan mı dedı meselaa....
evet benim duymak istediklerimi söylemedi ama tabii bunun için kötü falcıdır diyemem :) yine de çıkmamasını diliyorum. yanımda götürdüğüm arkadaşıma da hiçbirşey bilememiş kızcağız çok sinirlendi neden o kadar sinirlendi ben de anlamadım valla
ayrıca belki de gelecek değişkendir kim bilir, ya da biz muhtemel olacak bir olayı öğrenince değişme veya değiştirme olasılığımız da vardır... bence geleceğin mutlak olması için önceden tahmin edilemez ve kestirilemez olması gerekir. bunu kuantum teorisine dayanarak söylüyorum
aslında bu çooook derin bir konu.. olayın içinde paralel evrenler var, gözlemlenenin sadece gözlemleyene bağlı olarak şekil değiştirmesi var, bir niteliğin bilindiğinde diğerinin bilinebilmesinin imkansızlaşması var.. hatta bir bilimadamı demiş ki eğer tüm atomların hareketlerini önceden tahmin edebilseydik tüm geleceği de tahmin edebilirdik..
neyse geçenlerde falla ilgili bir yazı okumuştum onun özetini geçeyim: yazara fal bakan kişi yazarın gelecekte evleneceği eşinin tüm özelliklerini bilmekle kalmamış aynı zamanda yazarın kitabını okuduktan sonra ona e-maille ulaşacağını ve yabancı isimli bir kadın olacağını vs.. bilmiş. Geleceği görmek mümkün mü? Hem evet, hem hayır.. Çünkü görücüler bizim auramızı okuyarak bize geçmiş, şimdi ve gelecek hakkında bilgiler veriyorlar. Kısacası görücüler (falcılar) dekoder gibidirler. Yanı bizim auramızda taşıdığımız bilgileri algılar ve bize sözle anlatırlar. bunu kahve, tarot vs.. yollarla yaparlar ya da hiçbir araç kullanmazlar. Özellikle biz forumda hep konuşuyoruz ya geçmişi ve şimdiyi çok iyi biliyor ama gelecek tırt diye, işte bunun nedeni şu: Telepatlar, yani güçlü telepatik özelliklere sahip olanlar geçmiş ve şu anı biliyor ama auradan gelecek okumak için aynı zamanda prekognisyon yeteneği de gerekli. Birçok falcı iyi bir telepat olabilir ama prekognisyon yeteneği olmayabilir. Bizim aradığımız falcıların hem iyi bir telepat hem de prekognisyon yeteneklerinin birarada olması gerek. Kısaca bir falcı geçmiş ve şimdiy çok çok iyi bildi diye illa da gelecek de tutar diyemeyiz. Zaten önceki paragrafta bahsettiğim gibi gelecek gün be gün an be an şekilleniyor olabilir. Biz aslında fal baktırarak geleceğimizi de bir nevi değiştiriyoruz. Ama kanaatimce iyi bir falcı bizim muhtemel geleceğimizi görüyorsa (bizim ve karşımızdakinin enerjisinin şu anki duruma göre alabileceği muhtemel şekilden bahsediyorum) ve bize bunu aktarıyorsa, bunun olma olasılığı vardır ama olmamasını istiyorsak en azından iyi yönde gayret göstermeliyiz. Gerçi kader her an şekilleniyormuş ama mutlak olan birtakım şeyler de varmış: doğum, ölüm ve evlenilen kişiler gibi... (bunu da din bilgisi iyi olan biri söylemişti)
En önemli noktalardan biri de fal bakan ve baktıran kişilerin enerjilerinin tükenmesiymiş hele ki sık baktıranların... Çünkü bu işler enerji sayesinde olduğu için bakan kişi de alan kişi de enerji harcıyor ve aslında sağlıklı olmamasına rağmen iki kişi birbirinin enerji alanına girişimde bulunuyor. Bunu bizzat yaşıyorum.. (Fal baktıktan ya da baktırdıktan sonra biri ölümcül olmak üzere birçok kaza geçiridm ama şükür ucuz atlattım.) Eminim sizler de yaşıyorsunuzudr. Yaşamayanlarının yaşamamalarının tek sebebi de bazı falcıların verdiği pozitif gaz.. Ama yine de fal baktırmaktan geri duramıyorum. Gerçi son zamanlarda isteğim törpülenmeye başladı, bakalım.. İnş hepimiz için en hayırlısı olsun.. (Bu arada yazdığım bilgilerin bir kısmını nisan ayının cosmopolitan dergisinde yazanlardan alıntı yaptım, merak edeniniz varsa okusun)