ay çatlıyorum meraktan kim o ya bana özelden atın telefon adres...
Memnun kalmana sevindim canım.Umarım karşılaşırız.Ben ondan başka hiç kimseye fal baktırmadım forumda bir sürü insandan bahsediliyor.Ama ben Nilüferden çok memnunum
banada gonderebilirmisiniz lutfen?
Çok üzgün olduğumu paylaşmak istiyorum, sıkıntını ve keyifsizliğini çok iyi anlıyorum. Fal çıktı ama Mercan bildi Elmira bilemedi mi? Paylaşabilirsen sevinirim...
ikisi şimdi ve geçmişi tam tutturdu ama gelecekle ilgili zıt şeyler söylemişti.her şey elmiranın dediği gibi gelişti aslında ama sonuç mercanın dediği gibi oldu..
Elma kurdunun bahsettiği kişinin tel istiyom bende
Anladım, cevabın için teşekkür ederim, süreçten çok sonuç önemli tabi, ama bakarsın bu da sonuç değildir ve Elmira'nın dediği sonucu yaşarsın. Hayatın ne getireceğiniz bilemiyoruz...
selam canim
msj ina yanit vermeden edemedim..bundan 6-7 yil kadar onceydi sanirim, o zamanlar televiyzonlarda fal programlari yeni baslamisti bi gun europe diye bir kanal vardi orayi actim orda o kadar düzgün konusan bir bayan vardiki adeta konusmalari beni büyülemisti ve o dönem cok sikintidaydim.hayatimdaki insanin medeni halinden tam emin degildim ban ayrildim demisti bende ona inanamak istemistim cunku onu cok seviyordum.neyse bu televizyondaki tarot bakan bayani aradim bana ilk söyledigi sey sen evli bir insanla berabersin hatta bu kisinin iki tane cocugu var bu insan sana ayrildim demis icdünyanda sen buna inanamiyosun ama esgeciyosun dedi.bana adeta yasiyacaklarimi bir bir saydi .su olucak su olucak vs... neyse ben tabi inanamak istemedim ama yinede arastirdim ve adam gercekten evli 2 cocuk babasi bayanin dedigi gibi.o bayan bana bakim yaparken yuva yikanin yuvasi olmaz bu sevdadan vazgec dedi bide bana dediki sen 2 yil sonra evleniceksin ve ayni durum senin basina gelicek o zaman anlayacaksin ne kadar yanlis bisey yaptigini demisti.ister inanin ister inanamayin dedigi gibi ben 2 yil sonra baska biriyle evlendim ve benim esimde evliligimizin 1.yilinda beni aldatti zaten sürec öyle bi ilerlediki aynen söylenilenler yasandi yani demem oki var öyle falcilar istisnada olsa ben karsilasmistim keske onu dinleseymisim bana o kadar vaatler verdiki dinleseydim belkide bunlar basima gelmeyecekti eden bulur dedikleri bu olsa gerek..bu kisinin adi burdada bayagi gecmis bende mercan hanimla ilgili olan deneyimimi anlatmadan gecemedim.o dönem telsim numarasi vardi kendinisinin ve websitesi vardi fakat onlara ulasamadim sizlerde iletisim bilgileri varsa cok memnun olurum tekrardan baktirmak istiyorum.Allah hepinizin gönlüne göre versin.
Handekuka, özel mesaj hakkım yok mailini gönderirsen cevaplayabilirim
mail adresimi yolladım canım
inşallah öyledir ama artık beklentim kalmadıelmirayla biraz daha umudumu ayakta tutabiliyordum, verdiği zamana da başlarda taksam da sonra zaman önemli değil dedim ama bittim işte, artık beklemek canımı acıtıyor. herneyse hayırlısı ne deyim ki
mercan hn.söylediği bi kaç şeyi yaşadım ben diğerleri içinse daha zaman var çok güzel konuşan insanı rahatlatan bi ses tonu üslubu var,bir şey var ki her falcı herkeste güzel sonuç vermiyo ben beğenirken arkadşım beğenmedi ve söylediklerininde tam tersi gelişti olaylar,isterseniz ben mail atarım size numarasını
sıkma canını lütfen, hiç kimse bitmez, yaradan insanı kendini onarabilen bir varlık olarak yaratmış mutlaka en aşılmaz denilen noktalarda bile bir çıkış yolu vardır.
Elmira'nın sana verdiği süre geçti mi? Yani olacak dediği süre geçti ve sonucu olumsuz mu oldu?
arkadaşında mercanın dediklerinin tam tersi mi çıktı? ben nasıl iki falcı arasında kaldım yaelmira ve mercan iki zıt sonuç. süreç elmiranın dediği sonuç mercan sağlıklı düşünemiyorum artık