İstanbul'da Fal - Falcılar

Her iki mesajda da "kadın kadının kurdudur" düşüncesi ne kadar hakim!!! Bu gibi durumlarda neden hep kadın kötüdür de "erkek sütten çıkmış ak kaşık"tır. Aslında mağdur olan her iki noktada da kadınlar, hem eş hem de sevgili olan kadınlar. Erkek için yaralayıcı bir durum yok. İki kadın da yaralanıyor. Sevgili olan kadın hep suçlanıyor "mağdur" olan illaki nikah defterinde imzası olan kadın oluyor. Ve biz kadınlar da sevgili olanı aşağılamaya yatkın oluyoruz. Kazançlı olan erkek net olan bu. Hatalı olan da erkek. Ayrıca nikahlı olan kadında hata yok mu? Böyle bir durumu yaşadığı erkekle her şeye rağmen o yatağa girmesi "fedakarlık" örneği oluyor. Her "feda" bir "kar" getiriyor ne de olsa... Erkek "paylaşılamama"nın dayanılmaz cazibesiyle egosunu büyüterek yaşamına devam ediyor. Biz kadınlar "sevgili" konumundaki kadını aşağılayarak bilinç altımızdaki kodlamaların dışa vurumlarıyla rahatlıyoruz... İki yüzlü yaşam döngüleri, o erkekleri yetiştirenler de maalesef biz kadınlarız... Yazık ki sosyal öğretiler bizi gerçeklerden uzaklaştırıyor...

Çok üzgün olduğumu paylaşmak istiyorum, sıkıntını ve keyifsizliğini çok iyi anlıyorum. Fal çıktı ama Mercan bildi Elmira bilemedi mi? Paylaşabilirsen sevinirim...

ikisi şimdi ve geçmişi tam tutturdu ama gelecekle ilgili zıt şeyler söylemişti.her şey elmiranın dediği gibi gelişti aslında ama sonuç mercanın dediği gibi oldu..

ikisi şimdi ve geçmişi tam tutturdu ama gelecekle ilgili zıt şeyler söylemişti.her şey elmiranın dediği gibi gelişti aslında ama sonuç mercanın dediği gibi oldu..

Anladım, cevabın için teşekkür ederim, süreçten çok sonuç önemli tabi, ama bakarsın bu da sonuç değildir ve Elmira'nın dediği sonucu yaşarsın. Hayatın ne getireceğiniz bilemiyoruz...

KIZLAR SELAM,
mari hn.nereye çağırdınız ? kaç kişisiniz? ne zaman baktıracaksınız ? bende baktırmk istiyorum aslında ama kaç kişisiniz çünkü uzun sürüyor bir kişi kalabalık değilseniz bende geleyim ha birde merak ettiğiniz hakkında bişeyler öğrenmek istediğiniz biri varsa onunda resmi olsun yanınızda teldeki sesine aldanmayın çok tatlı sempatik bi kadın istediğiniz kadarda soru sorabiliyorsunuz

Elma kurdunun bahsettiği kişinin tel istiyom bende

Elmakurdunun bahsettiği Nilüfer hn.ın telini ben de alabilir miyim, çok mrk ettim (gerçi çok net hatırlamasam da forumun ilk başlarında birkaç kullanıcı Nilüferin pek birşey bilemediğinden bahsetmişti.) Bu konuda görüşü olan varsa yazsın kızlar..

Anladım, cevabın için teşekkür ederim, süreçten çok sonuç önemli tabi, ama bakarsın bu da sonuç değildir ve Elmira'nın dediği sonucu yaşarsın. Hayatın ne getireceğiniz bilemiyoruz...

inşallah öyledir ama artık beklentim kalmadı elmirayla biraz daha umudumu ayakta tutabiliyordum, verdiği zamana da başlarda taksam da sonra zaman önemli değil dedim ama bittim işte, artık beklemek canımı acıtıyor. herneyse hayırlısı ne deyim ki

mercan hn.söylediği bi kaç şeyi yaşadım ben diğerleri içinse daha zaman var çok güzel konuşan insanı rahatlatan bi ses tonu üslubu var,bir şey var ki her falcı herkeste güzel sonuç vermiyo ben beğenirken arkadşım beğenmedi ve söylediklerininde tam tersi gelişti olaylar,isterseniz ben mail atarım size numarasını

sıkma canını lütfen, hiç kimse bitmez, yaradan insanı kendini onarabilen bir varlık olarak yaratmış mutlaka en aşılmaz denilen noktalarda bile bir çıkış yolu vardır.

Elmira'nın sana verdiği süre geçti mi? Yani olacak dediği süre geçti ve sonucu olumsuz mu oldu?

arkadaşında mercanın dediklerinin tam tersi mi çıktı? ben nasıl iki falcı arasında kaldım ya elmira ve mercan iki zıt sonuç. süreç elmiranın dediği sonuç mercan sağlıklı düşünemiyorum artık

süre geçti evet ama süreyi bile başlardaki gibi çok takmadım. zamanda oynama olabilir dedim sonuçta ama yok olmadı.. nasıl geçecek bu günler bilmiyorum

evet canım mercan arkadaşıma erkek arkadaşıyla ayrılmayacağını bu yaz evlilik olacağını söylemişti ama malesef ilişkileri bitti ve daha kırkı çıkmadan adam gitti evlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…