İstanbul'da Fal - Falcılar

Allahim herkesi dogru yoldan sasirmasin.. Bende babamda boyle birsey gormedim. Babam oldukca kadinlar tarafindan beginilen birisidir, ama asla! birine yan gozle bakmisligi yoktur. Hayatimda tanidigim en durust erkek diyebilirim. Hayatimda ogrenebilicegim en degerli seyi DURUSTLUGU ailem bana asiladigi icin hepsine minnettarim.

acaba belli falcıların bu kadar gecmşi bilmelerinde bizim burda yazdığımız aleni yorumların etkisi olabilirmi simdi eski msjlarımı okudumda valla baya gevsek gevsek herseyi anlatmısım...:S

Kesinlikle haklisin.. baslarda ben arardim, acmazdi sms gonderirdim yada mail vs.. Sonralari ustelememeye basladim. Tartismadan sonra zaten dank etti. Bu adam acik bir dille tek basina kalmak istedigini soylemis, daha uzatmanin ne alemi var. Sorunlarinida biliyorum ve acikcasi kendimi zorba gibi bile hissettim. Karsimizdaki kisiye saygi duymamiz gerekir. Bu isler cocuk oyuncagi degil, biz biraz daha ilgi alicagiz diye karsimizdaki kisiyi zor durumda birakmaya hic hakkimiz yok. Sanirim insan yasadikca ogreniyor.. evet erkeklerin zamana ihtiyaci oluyor. Bunu eski ev arkadasim soylemisti ve pek umursamamistim o zamanlar.. Kesinlikle hakliymis!

Bakalım ben gene bi görüşmeye gidiyorum :)
Belki güzel geçer. Ve gene falların aksi çıkar ve iş değişikliği yaparım.
Dua edin bayanlar

çok haklısın ama öyle zor ki, ben o kadar güçlü değilim ama bırakıyorum bugünden itibaren.. tükendim çünkü

Guzel olucak bence, sen tam olucakken olmadigi icin umutsuzluga kapilmissin, ha birde falcinin dedikleri cikacak mi cikmayacakmi kaygisi var. Bosver bunlari.. allan pullan isine git, yuzunde guler yuz eksik olmasin... sendeki farkliligi anlayip merak etsin bakalim. Kendine guvenin gelmeli once, ayrica pozitif enerji her zaman ise yarar

acaba belli falcıların bu kadar gecmşi bilmelerinde bizim burda yazdığımız aleni yorumların etkisi olabilirmi simdi eski msjlarımı okudumda valla baya gevsek gevsek herseyi anlatmısım...:S

Aynı şeyi haftalar önce bu topiği takip edip okumaya başladığımda düşünmüştüm, falcıların bazıları her akşam bu sayfayı okuyordur diye. Mesela "yarın x adındaki falcıya gideceğim" diye yazılıyor, ben şarlatan bir falcı olsam, ve o x falcı ben olsam, o kişinin geçmiş mesajlarını okur ve hakkında bilgi edinirdim. :) Bunu hepsi kesin yapıyordur demiyorum elbette ama yapanlar olabilir. Gideceğiniz falcı adını buraya yazmayın bence, gittikten sonra da o kişiye yeniden gitmeyecekseniz gelip yazın. İzleniyor olmanız çok muhtemel...

yok bitti benim için herşey kapandı, olmuyor ve benim dayanacak gücüm yok, tükendim. fal çıkıp çıkamaycak aklımda değil artık

Dediğin gibi, insan yaşadıkça öğreniyor, hepimiz için geçerli bu...

yok bitti benim için herşey kapandı, olmuyor ve benim dayanacak gücüm yok, tükendim. fal çıkıp çıkamaycak aklımda değil artık

Ben yardimci olmak istiyorum, iliskide neler yasadigini bi tek sen bilebilirsin tabiki de. Ama sen zaten o kadar negatifsin ki olucagi varsada olmaz. Buraya yazdigindan beri, imkansiz, ben Elmira'nin bana soylediklerine inanmiyorum vs turunde seyler yaziyosun... boyle konustukca nasil iyi olmasini bekliyosun anlamadim gitti. Olmuyacak, imkansiz diye hic bir sey yok.. butun imkansizliklari yasamis birisiyim ve imkansiz diye birsey yok hayatimda ve hayatada asla bu sekilde bakmadim..

guzellikler, ne oldu yine, boyle bi kasvet havasi? hay allah..
kendi derdime dustum, kimsenin hicbir seyini soramaz oldum..
simdi okuyabildigim kadariyla,su anda sevgiliden ayrilma hali soz konusu bazi sirinelerin.
o sirinelere nacizane bir sey soylemek istiyorum : bir kadin bir erkekle olan gelecegine karar verir! yani evlenilecekse de ayrilinacaksa da buna karar veren aslinda kadin.. erkekler kolay manipule edilebiliyorlar.. eger esinizi iyi tanir ve bu iliskiyi sirtlayabilirseniz, evlenirsiniz de mutlu da olursunuz ama tasin altina sakin ellerini koymalarini beklemeyin, koymayacaklar cunku :) allah iyilerle karsilastirsin hepinizi ve hakkimizda hayirlisini versin..
isle ilgili ise : nasipse gelir hin ten yemenden, nasip degilse ne gelir elden.. icecek bir yudum su bile cagirir sahibini,ne kadar kazanmak varsa nasipte, o kadarindan bir kurus fazlasi olmuyor
yeni ilim hocaniz olarak vaizimi tamamladim.
iyi dusunelim, iyi olsun.
sevgiler!

kolay değil ki, umudumu ayakta tutmak için elimde geleni hatta gelmeyeni de yaptım. ama ne kadar pozitif düşünsende olmayınca olmuyor. ve kalan umudum da uçup gitti.. fal da çıktı işte elmira değil mercanın dedikleri çıktı bu durumda hiç inanmamıştım mercana bi de, gerçekten hemen gözardı ettim, bende isterim güçlü olup doğrulmayı pozitif bakmayı ama tüm gücünü zaten bugüne kadar gelmekte harcadıysan kalkamıyosun bi daha. ben bittim artık

Çok üzgün olduğumu paylaşmak istiyorum, sıkıntını ve keyifsizliğini çok iyi anlıyorum. Fal çıktı ama Mercan bildi Elmira bilemedi mi? Paylaşabilirsen sevinirim...

bu falcıya nasıl ulaşabilirim? fiyatı?

kızzzzzzzlarrrrrr

olgu ne oldu , geldi mi ? iyileşmiş mi yani ?

ayrıca nostradamusta olgu dışında önerebileceğiniz kim var ?:84:

dün uğradım öylesine hani ev olayını sormak için kadın içerde dedi baktım bende birine bakıyordu 25 tl olduğunu bildiğim halde ne kadar dye sordum kadın 30 dedi .neden dedim çünkü 30 dedi kadın da iyi de dedim daha 1 hafta olmadı aradığım da hastaydı hani yoktu ve de 25 demiştiniz hayır dedi 2 haftadır burda olgu hanım siz 4 hafta önce aramışsınız dedi o zmandan beri 30 tl dedi.

en nefret ettiğim şeydir ,gözümün içine baka baka yalan söledi .daha 1 hafta oldu ben orayı arayalı belli ki daha 2 gnlük zam yapmışlar zorla kabul ettircek.neyse ne içersiniz dedi bende baktırmak istemiyorum dedim ve çıktım.bir daha da gitmem zaten cafe hadisesini sevmiyorum

selam canim
msj ina yanit vermeden edemedim..bundan 6-7 yil kadar onceydi sanirim, o zamanlar televiyzonlarda fal programlari yeni baslamisti bi gun europe diye bir kanal vardi orayi actim orda o kadar düzgün konusan bir bayan vardiki adeta konusmalari beni büyülemisti ve o dönem cok sikintidaydim.hayatimdaki insanin medeni halinden tam emin degildim ban ayrildim demisti bende ona inanamak istemistim cunku onu cok seviyordum.neyse bu televizyondaki tarot bakan bayani aradim bana ilk söyledigi sey sen evli bir insanla berabersin hatta bu kisinin iki tane cocugu var bu insan sana ayrildim demis icdünyanda sen buna inanamiyosun ama esgeciyosun dedi.bana adeta yasiyacaklarimi bir bir saydi .su olucak su olucak vs... neyse ben tabi inanamak istemedim ama yinede arastirdim ve adam gercekten evli 2 cocuk babasi bayanin dedigi gibi.o bayan bana bakim yaparken yuva yikanin yuvasi olmaz bu sevdadan vazgec dedi bide bana dediki sen 2 yil sonra evleniceksin ve ayni durum senin basina gelicek o zaman anlayacaksin ne kadar yanlis bisey yaptigini demisti.ister inanin ister inanamayin dedigi gibi ben 2 yil sonra baska biriyle evlendim ve benim esimde evliligimizin 1.yilinda beni aldatti zaten sürec öyle bi ilerlediki aynen söylenilenler yasandi yani demem oki var öyle falcilar istisnada olsa ben karsilasmistim keske onu dinleseymisim bana o kadar vaatler verdiki dinleseydim belkide bunlar basima gelmeyecekti eden bulur dedikleri bu olsa gerek..bu kisinin adi burdada bayagi gecmis bende mercan hanimla ilgili olan deneyimimi anlatmadan gecemedim.o dönem telsim numarasi vardi kendinisinin ve websitesi vardi fakat onlara ulasamadim sizlerde iletisim bilgileri varsa cok memnun olurum tekrardan baktirmak istiyorum.Allah hepinizin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…