Gerçekten dürüst ve hakkaniyetli olan bir falcı var mı acaba? Zira cafelerde filan şahit oluyorum (geçen perşembe şahit olduğum gibi), maalesef fal baktırmaya gelenlerin bazıları başkasıyla EVLİ sevgililerinin eşlerini boşayıp kendileriyle evlenmesi derdine düştükleri için orada oluyorlar ve ben onlara "bu yol yol değil, yuva yıkanın yuvası olmaz, ayartma elin evli adamını, başka erkek mi yok" diyen falcı görmedim! Falcılara göre o erkekler hep korkunç kadınlarla evlidir, eşleri kötüdür, adamlar evde mutsuzdur, metres pozisyonundaki 2. kadın yani falcıya giden duymak istediklerini duysun diye bunlar söylenir. Bir başkasının kocasının kendisine yar olup olmayacağını falcıya sormaya giden her kadının bir gün aynı ihaneti eşlerinden görmelerini ve çok üzülmelerini diliyorum. Ben ne eşimde ne babamda ne de ailemden bir başkasında böyle bir olay duymadım yani bu nedenle özel bir kinim var sanılmasın ama midemi bulandırıyor bu mesele. Sadece en yakın dostum yaşadı bu ihaneti, 1 yaşındaki oğluna rağmen aldatıldığı için boşandı hem de 8 senesini vermişti eşine, dünya iyisi bir kadındır ama metres sıfatındaki diğer kadına kimbilir nasıl anlatıldı?
Aşık olabilir insan evli birine ama yaklaşmak, ayartmak, birlikte olmak o aşkın masumiyetini kirletiyor ve lanetliyor. Ben bu pozisyondaki hiçbir kadının istediğini elde etse bile mutluluğu yakalayabildiğini görmedim.
Hiçbir kadının tek damla gözyaşı üzerine bir başka kadın mutluluk kuramaz, dünyanın en iyi falcısı hatta en iyi büyücüsü gelsin bunu sağlayamaz. Ah almak başka hiçbir şeye benzemez, insanın tüm hayatından, yarın öbür gün çoluğundan çocuğundan çıkar. Her evli adamın eşi sütten çıkmış ak kaşık olmayabilir ama nihayetinde o adama, ailesine, çocuklarına emek vermiş insandır hem bir de karşı taraftan o adamın hatalarını dinlemek lazım. Velhasıl, falcıya 2. kadın olarak giden ve o yuvanın dağılmasını dört gözle bekleyen kadın modellerinden iğreniyorum.
Erkekler bizim gibi değiller, biz içimizde tutamıyoruz, anlatıyoruz, konuşuyoruz, yeri geliyor hesap soruyoruz ama onlar çoğunlukla içlerinde yaşıyor. Ayrılık durumunda kadınların düştüğü en büyük yanılgı şu oluyor: Aramıyor sormuyor, demek ki sevmiyor... Oysa adamın içinde ne fırtınalar kopuyor muhtemelen... Onlar bazı sorunları kendi içlerinde halletmek isterler, kendilerine ve ilişkiye zaman tanımak isterler. Bazen sevdikleri için uzak kalırlar, o halde ilişkiye ve sevdikleri kadına zarar vermemek için. Kadınlar bu dönemde sabırsızlık ve anlayışsızlık gösterip üstlerine giderlerse kaybedebilirler. Biliyorum kulağa pek adil gelmiyor, bence de değil. Ama ne yazık ki kadınlar genelde idareci olan taraf olabildikleri sürece kazanıyorlar. Ben olabiliyor muyum? Pek fazla olamıyorum, benim de mizacıma aykırı ama yaşım ilerledikçe daha iyi kavradım bunu. Üstlerine gitmeden beklemek ve anlayışlı olmaya çalışmak en doğrusu...
Bakalım ben gene bi görüşmeye gidiyorum :)
Belki güzel geçer. Ve gene falların aksi çıkar ve iş değişikliği yaparım.
Dua edin bayanlar
çok haklısın ama öyle zor ki, ben o kadar güçlü değilim ama bırakıyorum bugünden itibaren.. tükendim çünkü
acaba belli falcıların bu kadar gecmşi bilmelerinde bizim burda yazdığımız aleni yorumların etkisi olabilirmi simdi eski msjlarımı okudumda valla baya gevsek gevsek herseyi anlatmısım...:S
Guzel olucak bence, sen tam olucakken olmadigi icin umutsuzluga kapilmissin, ha birde falcinin dedikleri cikacak mi cikmayacakmi kaygisi var. Bosver bunlari.. allan pullan isine git, yuzunde guler yuz eksik olmasin... sendeki farkliligi anlayip merak etsin bakalim. Kendine guvenin gelmeli once, ayrica pozitif enerji her zaman ise yarar
Kesinlikle haklisin.. baslarda ben arardim, acmazdi sms gonderirdim yada mail vs.. Sonralari ustelememeye basladim. Tartismadan sonra zaten dank etti. Bu adam acik bir dille tek basina kalmak istedigini soylemis, daha uzatmanin ne alemi var. Sorunlarinida biliyorum ve acikcasi kendimi zorba gibi bile hissettim. Karsimizdaki kisiye saygi duymamiz gerekir. Bu isler cocuk oyuncagi degil, biz biraz daha ilgi alicagiz diye karsimizdaki kisiyi zor durumda birakmaya hic hakkimiz yok. Sanirim insan yasadikca ogreniyor.. evet erkeklerin zamana ihtiyaci oluyor. Bunu eski ev arkadasim soylemisti ve pek umursamamistim o zamanlar.. Kesinlikle hakliymis!
yok bitti benim için herşey kapandı, olmuyor ve benim dayanacak gücüm yok, tükendim. fal çıkıp çıkamaycak aklımda değil artık
Ben yardimci olmak istiyorum, iliskide neler yasadigini bi tek sen bilebilirsin tabiki de. Ama sen zaten o kadar negatifsin ki olucagi varsada olmaz. Buraya yazdigindan beri, imkansiz, ben Elmira'nin bana soylediklerine inanmiyorum vs turunde seyler yaziyosun... boyle konustukca nasil iyi olmasini bekliyosun anlamadim gitti. Olmuyacak, imkansiz diye hic bir sey yok.. butun imkansizliklari yasamis birisiyim ve imkansiz diye birsey yok hayatimda ve hayatada asla bu sekilde bakmadim..
armağan taximde bir kafedeydi dimi hangi cafe söyleyebilir misin bir de teli var mı randevu için? fal baktırmak bana yaramıyor ama duramıyorum pufff
kolay değil ki, umudumu ayakta tutmak için elimde geleni hatta gelmeyeni de yaptım. ama ne kadar pozitif düşünsende olmayınca olmuyor. ve kalan umudum da uçup gitti.. fal da çıktı işte elmira değil mercanın dedikleri çıktı bu durumda hiç inanmamıştım mercana bi de, gerçekten hemen gözardı ettim, bende isterim güçlü olup doğrulmayı pozitif bakmayı ama tüm gücünü zaten bugüne kadar gelmekte harcadıysan kalkamıyosun bi daha. ben bittim artık
Bir arkadaşımız,özelden mesaj atmış.Gerçekten biliyormu diye sormuş...
Şöyle açıklayayım;
Aldatıldığımı bu kadın sayesinde öğrendim.Bana aldatıldığımı,kocamın ayrı bir evi olduğunu,boşanma davası gözüktüğünü söyledi.
Aldatıldım,yakaladım,boşanma davası açtık,eşim ayrı eve çıktı.Sonra ölümden döneceğimi söyledi(oldu),eşimin benden ayrılmamak için yırtınacağını söyledi (oldu) davayı anlaşmalı açmıştık,boşanmak garantiydi...
Bir sürü ayrıntı da cabası ama çok detaya girmek istemiyorum (özel hayat)
bu falcıya nasıl ulaşabilirim? fiyatı?
kızzzzzzzlarrrrrr
olgu ne oldu , geldi mi ? iyileşmiş mi yani ?
ayrıca nostradamusta olgu dışında önerebileceğiniz kim var ?:84:
Gerçekten dürüst ve hakkaniyetli olan bir falcı var mı acaba? Zira cafelerde filan şahit oluyorum (geçen perşembe şahit olduğum gibi), maalesef fal baktırmaya gelenlerin bazıları başkasıyla EVLİ sevgililerinin eşlerini boşayıp kendileriyle evlenmesi derdine düştükleri için orada oluyorlar ve ben onlara "bu yol yol değil, yuva yıkanın yuvası olmaz, ayartma elin evli adamını, başka erkek mi yok" diyen falcı görmedim! Falcılara göre o erkekler hep korkunç kadınlarla evlidir, eşleri kötüdür, adamlar evde mutsuzdur, metres pozisyonundaki 2. kadın yani falcıya giden duymak istediklerini duysun diye bunlar söylenir. Bir başkasının kocasının kendisine yar olup olmayacağını falcıya sormaya giden her kadının bir gün aynı ihaneti eşlerinden görmelerini ve çok üzülmelerini diliyorum. Ben ne eşimde ne babamda ne de ailemden bir başkasında böyle bir olay duymadım yani bu nedenle özel bir kinim var sanılmasın ama midemi bulandırıyor bu mesele. Sadece en yakın dostum yaşadı bu ihaneti, 1 yaşındaki oğluna rağmen aldatıldığı için boşandı hem de 8 senesini vermişti eşine, dünya iyisi bir kadındır ama metres sıfatındaki diğer kadına kimbilir nasıl anlatıldı?
Aşık olabilir insan evli birine ama yaklaşmak, ayartmak, birlikte olmak o aşkın masumiyetini kirletiyor ve lanetliyor. Ben bu pozisyondaki hiçbir kadının istediğini elde etse bile mutluluğu yakalayabildiğini görmedim.
Hiçbir kadının tek damla gözyaşı üzerine bir başka kadın mutluluk kuramaz, dünyanın en iyi falcısı hatta en iyi büyücüsü gelsin bunu sağlayamaz. Ah almak başka hiçbir şeye benzemez, insanın tüm hayatından, yarın öbür gün çoluğundan çocuğundan çıkar. Her evli adamın eşi sütten çıkmış ak kaşık olmayabilir ama nihayetinde o adama, ailesine, çocuklarına emek vermiş insandır hem bir de karşı taraftan o adamın hatalarını dinlemek lazım. Velhasıl, falcıya 2. kadın olarak giden ve o yuvanın dağılmasını dört gözle bekleyen kadın modellerinden iğreniyorum.