İstanbul'da Fal - Falcılar

iyi de 150 deyince tamam derseniz kuzu kuzu kadın alır tabi, ben de aramıştım ilk zamanlar onu, kocası çıktı 150 dedi, yok o kadar değildir dedim arkadaşlar da gelmişti dedim direk tamam 75 olsun demişti kızlar. bu da onun taktiği ne koparırsam yazık olmuş 150 liraya

Yakın tarihlerde olmasa da ben tekrar baktırmayı düşünüyorum Selma Toprak'a yaptığım ödeme dışında bir sıkıntım yok kendisinden. Gerçi başkalarının 75 lira ödediğini öğrenmemiş olsaydım yani 2 farklı rakam ortada olmasaydı bu durum için de bir tepkim olmazdı ama doğru değil. Zaten aradığımda başkasının telefona bakması da beni rahatsız ediyor, fal özel bir şey ve ben kendi adıma başka biriyle diyalog kurmak istemiyorum. Bunların dışında daha önce yazdığım gibi, çok şirin bir kadın, uzun ve her soruna cevap verecek şekilde açıyor kartları, süreç ve geçmiş yorumları iyi, gelecekle ilgili ise göreceğiz. 2. baktırdığımda misafirleri olduğunu ve tam da odaklanamadığını yazmıştım zaten ama yarın akşam ararsan sormak istediğin konulara tekrar bakarız demesi de iyi niyetini gösteriyor. Bakalım tekrar aradığımda kadınlar kulubünden arayanlara 75 liraya bakıyormuşsunuz tolere etmenizi istiyorum diyebilirim yaptığım ödemeleri:-)

Arkadaşlar,

Ben 3 kere Elmiranın evine giderek evde baktırdım, ve tek başıma gittim üçünde de.

Telefonda konuştuktan sonra; güvendim ses tonundan ve gittim, kesinlikle çekinmeden gidebilirsiniz,esi ile ilgili bir bilgim yok ama 1 küçük erkek ve 1 okula giden, 2 çocugu ile evde yasıyor.

ben bu tavsiyeleriniz üzerineelmira nın evine gidiyorum yarın bana şans dileyin lütfen inşallah huzurlu ayrılırım ordan :)

bu durum Elmira'nın falı çıkmadı anlamına gelmiyor sanırım, sadece süreç hızlı ilerlemiş sanırım. Verdiği süreden daha erken bitmiş gelecek tekrar süreci verdiği zamanla örtüşebilir. Bazen sonucu söyleyip aradaki detayları atlayabiliyorlar. Gerçi bana "maximum 15 gün içinde olması gerekiyor" dediği konuyla ilgili verdiği süre yarın bitiyor hala bir gelişme yok ama zamanlara takılmamak gerekir düşüncesini korumak istiyorum...

Yakın tarihlerde olmasa da ben tekrar baktırmayı düşünüyorum Selma Toprak'a yaptığım ödeme dışında bir sıkıntım yok kendisinden. Gerçi başkalarının 75 lira ödediğini öğrenmemiş olsaydım yani 2 farklı rakam ortada olmasaydı bu durum için de bir tepkim olmazdı ama doğru değil. Zaten aradığımda başkasının telefona bakması da beni rahatsız ediyor, fal özel bir şey ve ben kendi adıma başka biriyle diyalog kurmak istemiyorum. Bunların dışında daha önce yazdığım gibi, çok şirin bir kadın, uzun ve her soruna cevap verecek şekilde açıyor kartları, süreç ve geçmiş yorumları iyi, gelecekle ilgili ise göreceğiz. 2. baktırdığımda misafirleri olduğunu ve tam da odaklanamadığını yazmıştım zaten ama yarın akşam ararsan sormak istediğin konulara tekrar bakarız demesi de iyi niyetini gösteriyor. Bakalım tekrar aradığımda kadınlar kulubünden arayanlara 75 liraya bakıyormuşsunuz tolere etmenizi istiyorum diyebilirim yaptığım ödemeleri:-)

Canımmm; telefonu eşinin açması konusuna ben de katılıyorum, kendinin açması daha uygun olur.

Bence bu durumu soyleyıp hem son bakılan falında da tam tatmın olmadıgın ıcın; en azından bir sonraki falı sana ücret almadan bakabilir belki, bence mutlaka konus kendısı sıkıntını anlayısla karsılayacaktır dıye dusunuyorum.

Canımmm; telefonu eşinin açması konusuna ben de katılıyorum, kendinin açması daha uygun olur.

Bence bu durumu soyleyıp hem son bakılan falında da tam tatmın olmadıgın ıcın; en azından bir sonraki falı sana ücret almadan bakabilir belki, bence mutlaka konus kendısı sıkıntını anlayısla karsılayacaktır dıye dusunuyorum.

Olabilir, çok iyi niyetli bir insan olduğunu düşünüyorum Selma hanımın...

yolladım cnm noyu

saol tatlım umarım banada dedikleri çıkar mümkünse iyi şeyler olsun dün kadınlar kahwesine gttik ışıl 'hanıma' kadıköyde:)fiyaskoydu olumsuz konuştuğu için diil sadce 2şeyi tuttrdu oda sallasanda olcak şeylerdi zaten ama çok iyi diyenlerde war bu sadce benm fikrim :)

arkadaşlar siteye yeni üye oldum bnde bir kaç kişiye fal baktırdım. benim merak ettiğim nihal nasıl? hakkında yorum yapar mısınız

mari konusu kapandı sanırım. thmpc arkadasımız pazar aradıgında ters konuşmuştu sonrasında da telefonlarını açmamış.
penac aradı onun telefonlarınıda açmamış
(bu arada penac sesin 18'lik çıtırlar gibi, kücük ogluma alcam seni :KK52:)
başka bi arayışa geçelim.
ben kapanışı yapıcam çünkü :)
elmira olur,ayşe olur,fatma olur.
olurda olur yani.:KK1:

mari konusu kapandı sanırım. thmpc arkadasımız pazar aradıgında ters konuşmuştu sonrasında da telefonlarını açmamış.

yavru madem herşey olur olguyu eve çağırmayı teklif etsek cebi varmı birinde yada ben bugn kadıköy yapıcam içim daraldı olmadı gidip sorıyım eve gelirmisinz dye

mınıkkk :) gorunce fıkrın degısır sese aldanma :)

Bır daha aradım belkı 15 oldu acmıyor Marı Hanım telefonunu :KK43:

Melahat vardı bır de hanı su Kurtulus son duraktakı Onunla mı yapsak kapanısı :) Fıkrın var mı?

yavru madem herşey olur olguyu eve çağırmayı teklif etsek cebi varmı birinde yada ben bugn kadıköy yapıcam içim daraldı olmadı gidip sorıyım eve gelirmisinz dye

Olgu konusunda ben hayal kırıklıgına ugramıstım ama cumartesı gunuydu ve cafede oldugu ıcındır belkı.

Olgu konusunda ben hayal kırıklıgına ugramıstım ama cumartesı gunuydu ve cafede oldugu ıcındır belkı.

melahat konusu iyi hoşda kadın yaşlıymış duyduğuma göre araba da yok ki gitsek alsak.:)

bide teli yok kimse de sanırım .siz bilirsiniz ama ev benden :p

canımm burdan bır arkadas olgunun numarasını yollamıstı dur bakayım sana yollayayım.

X