iyi de 150 deyince tamam derseniz kuzu kuzu kadın alır tabi, ben de aramıştım ilk zamanlar onu, kocası çıktı 150 dedi, yok o kadar değildir dedim arkadaşlar da gelmişti dedim direk tamam 75 olsun demişti kızlar. bu da onun taktiği ne koparırsam yazık olmuş 150 liraya
Yakın tarihlerde olmasa da ben tekrar baktırmayı düşünüyorum Selma Toprak'a yaptığım ödeme dışında bir sıkıntım yok kendisinden. Gerçi başkalarının 75 lira ödediğini öğrenmemiş olsaydım yani 2 farklı rakam ortada olmasaydı bu durum için de bir tepkim olmazdı ama doğru değil. Zaten aradığımda başkasının telefona bakması da beni rahatsız ediyor, fal özel bir şey ve ben kendi adıma başka biriyle diyalog kurmak istemiyorum. Bunların dışında daha önce yazdığım gibi, çok şirin bir kadın, uzun ve her soruna cevap verecek şekilde açıyor kartları, süreç ve geçmiş yorumları iyi, gelecekle ilgili ise göreceğiz. 2. baktırdığımda misafirleri olduğunu ve tam da odaklanamadığını yazmıştım zaten ama yarın akşam ararsan sormak istediğin konulara tekrar bakarız demesi de iyi niyetini gösteriyor. Bakalım tekrar aradığımda kadınlar kulubünden arayanlara 75 liraya bakıyormuşsunuz tolere etmenizi istiyorum diyebilirim yaptığım ödemeleri