İstanbul'da Fal - Falcılar

hee bu arada:)) gelmeyen olursa erkek olduğunu anlarız yada falcı oldugunu diye yazanlarr olmuşş:))
ben aslında bugün sizelere katılmayı düşünüyordum müsait olamadım. AMA benim şahidimm süper:))
organizasyonu yapan minikdepresif:))) bırakın falcı olmayı metafizikle uğraşmayı direk pozitif bilimle ilgileniyorum..işim fen bilimleriyle ilgili belki de maneviyatımı bunlarla dolduruyorumdur:))

bakırköy için ben bildiğim ve beğendiğim altıncı his talin abla var birde bakırköye yakın şirinevlerde 75 liraya bakan elmira var..ben ikisinden de çok memnun kaldım. Bu arada geçenlerde sadece çay kahve içmeye öylesine talin ablaya uğradım bana fal için acil bayan aradıklarını söylediler.Sen evde mi yapmayı düşünüyorsun yoksa bir yerde mi bakmayı? bilgin olsun istedim.

Kızlar sewalimin böyle dediğine bakmayın bilmem biliuomusunuz ama kendisi de baya güzel tarot falı bakıyor. Biriniz gelsede beraber bakmaya gitsek:))

canım talin abla kahve ye mı bakıyor yoksa tarot mu? birde ne kadara bakıyor acaba? bilgilendirirsen çok sevinirim :KK61:

25 liraya kahve bakıyor canım..bakırköyde başka bildiğim emel vardı ama onun yeri de kapanmış.. laf cafedekiler dersen hepsi hikaye...de modeye bir arkadasımla baktırmıstık kızcagına yıldızname bakalım dedı meger 50 liraymış bız kahve nıyetıyle gıttımızden 50 lıra olunca bozulduk acıkcası ayrıca cok da kısa surdu..sea garden neslıhan vardı oda artık orda calısmıyor..dejavu kafede yiğit var 20 liraya kahve bakıyor orda güzel bakıyor ama kısa bakıyor bana göre. yani anamın adı babamın adını bilerek başlıuyorr tanıdıklarımın seceresiyle bitiriyor ee zaten 5 10 dakıka ya suruyor ya surmuyo yarısı isim bulmakla gecıyor ama yıne de hakkını yemiyeyim güzel bakar. başkada bakırköyde hatırlamıyorum. eger iila bakırkoy dıyorsan en ıyısı bana gore talin abladır.bunun dışında elmirayı tavsiye ederim oda 75lira zen tarotu bakıyor.

25 liraya kahve bakıyor canım..bakırköyde başka bildiğim emel vardı ama onun yeri de kapanmış.. laf cafedekiler dersen hepsi hikaye...de modeye bir arkadasımla baktırmıstık kızcagına yıldızname bakalım dedı meger 50 liraymış bız kahve nıyetıyle gıttımızden 50 lıra olunca bozulduk acıkcası ayrıca cok da kısa surdu..sea garden neslıhan vardı oda artık orda calısmıyor..dejavu kafede yiğit var 20 liraya kahve bakıyor orda güzel bakıyor ama kısa bakıyor bana göre. yani anamın adı babamın adını bilerek başlıuyorr tanıdıklarımın seceresiyle bitiriyor ee zaten 5 10 dakıka ya suruyor ya surmuyo yarısı isim bulmakla gecıyor ama yıne de hakkını yemiyeyim güzel bakar. başkada bakırköyde hatırlamıyorum. eger iila bakırkoy dıyorsan en ıyısı bana gore talin abladır.bunun dışında elmirayı tavsiye ederim oda 75lira zen tarotu bakıyor.

.Yarın bakırköyde kursum varda çıkışta belki uğrarım diye düşünmüştüm.:KK34:

İlgilendiğin için çok teşekkürler :KK71:

Evet o 2 arkadaştan biri benim =) Güzeldi gerçekten Meryemin yorumları... İsim bildi, geçmişe çok değinmedi ama güzel yorumlar yaptı umarım Kosita'da olduğu gibi, gelecekle ilgili olan yorumları çıkar... =)

inş canım benim herşey gönlümüzce olsunnnnn 29 mayısta göbek atıcaz inş karşılıklı :)))) oda bi olsun varyaaaaa

kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr elmiranın verdiği süresin bitimine 1 gün kala yani dün akşam aşkımlaaaaaaaaa barıştıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk çok mutluyummmmmm darısı başınızaaaa çığlıklar atıcam demiştim burdaaaaaaa :))))))))))))))) şimdi bir şey daha kaldı oda bi kaç güne netleşir oda çıkarsa yazıcam sizeee bugün arkadaşlarla buluşmaya giderken müjdeli haberle gidicemmmm allahımmm sana çok şükürrrrrr .....elmiranın da ağzına yüreğine hislerine sağlıkkk :))

çok sevindim canım, tebrik ederim..

arkadaslar taksimde tasula die birini duydum gecenlerde ama sizin yorumlarınızdan sonra elmira daha caziip geldi. nerde bakıyor ne kadara bakıyor bende gitmek istiyorum. Bana iletisim bilgilerini yollayabilir misiniz?

arkadaslar taksimde tasula die birini duydum gecenlerde ama sizin yorumlarınızdan sonra elmira daha caziip geldi. nerde bakıyor ne kadara bakıyor bende gitmek istiyorum. Bana iletisim bilgilerini yollayabilir misiniz?

valla ben tasula ya gittim tırt :)) yani ben falı geç bi şey anlamadım o kadar hızlı ve anlamsız baktı ki topalayamadım bile kafamda sölediklerini :) elmira 75 tl y bakıyo telefonda yada evde bakıyo telini atıcam sana özelden

okuduklarıma dayanarak elmıra hanımın fallarının cıktıgını dusunuyorum ama hiç
tersı oldu mu? yanı falların cıkmadıgı? veya verdıgı tarıhlerde yanıldıgı oldu mu?
nolur yazın

Arkadaslar, bugun Elmiranin soyledikleri noktasina virgulune varana kadar cikmistir! Mutlulugumu ilk sizlerle paylasmak istedim, simdi annemi kandirmama geldi sira, dualarinizi eksik etmeyin :KK66::nazar::nazar::nazar:

Cok sagolun arkadaslar, bu arada sabah'a dogru ruya gordum, benimki ariyodu ve ozledigini gorusmek istedigini soyluyodu.. uyandim saat'e baktim 7'ydi. Daha sonra saat 10 civari mesaj geldi, ondan geldigini sanarak sevinerek uyandim, maalesef ondan gelmemisti. Veee, yarim saat sonra benimki aradi!! ve ruyamda gordugum seyleri soyledi!.. tuhaf olansa bana geldiginde saat 7'de uyandigini soylemesiydi.. kafasindan gecenleri yada birebir yapacaklarini ruyamda gormus oldum. Kendimden korkuyorum!

Arkadaslar, bugun Elmiranin soyledikleri noktasina virgulune varana kadar cikmistir! Mutlulugumu ilk sizlerle paylasmak istedim, simdi annemi kandirmama geldi sira, dualarinizi eksik etmeyin :KK66::nazar::nazar::nazar:
hayırlı olsun cok sevındım, bende baktırdım ona, darısı bızım de basımıza

canım benim mutluluğun daim olsun çok sevindimmmm güzel günler bizimm :nazar:

X