İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar yeni üye oldum..ve özelden msjj atamıyorum..çok rica ediyorum elmiranın telini ve yerini özelden yazarmısınız?bi de kaça baktıını söylermisiniz??yardımcı olacak arkadaşa çok teşekkür ederim..

özel mesaj hakkım malesef yok :KK43: eminim burda bi üye görüp yazacaktır. telefonda baktırdım ben bir de evinde bakıyor sanırım bahçelievlerdeydi. 75 de fiyatı.

benimde özel mesaj hakkım yok maalesef :KK43: msj hakkı olan arkadaşlar yardımcı olurlar.
Bu arada elmira size hiç kimse bilemez diye düşündüğünüz yada fal bakılırken işte bu dedirttirecek cinsten birşeyler bildimi? bana verdiği tarihler başka iyi fal bakan isimlerin verdiği tarihlerle tutarlı.İşten çıkmayı düşündüğümü falan bildi hep yeni iş konusunda başka bir kişininr baktığı falla aynı yorumu yaptı.Ayrıca ben ısrar edip hiç içinize isim doğuyormu falan dediğimde bende yalan yok doğsa söylerim diye gayet dürüst bir cevap vermeside hoşuma gitti yani kafadan harf atabilirdi mesela tutturmak için ama yapmadı.Size bakıpta yaptığı isabetli yorumlar neler?

Arkadaşlar hiç Bakırköy De Mode cafeye gideniniz oldu mu ? Arkadaşımın bir arkadaşı baktırmış Burdan diye bir bayan bakıyormuş ? gideniniz varsa düşünce alabilir miyim ?

kosita senın adına sevındım devamı gelir insallah...
sen elmıranın falı benı çok şaşırtmadı demıstın hatırlıyorum pekı ne zamandır ayrıydınız sız....ve bu süreçte iletişiminiz varmıydı

kositacım mutluluğun daim olsun.elmira dışında barışacağınızı bilen başka falcı oldu mu?

tabiki hayatım favorim falcım kadınlar kahvesi meryem ablaa onuda tek geçerim bugün burdan 2 arkadaşımı götürdüm ona ve çok memnun kaldılar elmirayla birebir tutuyo söledikler

kosita senın adına sevındım devamı gelir insallah...
sen elmıranın falı benı çok şaşırtmadı demıstın hatırlıyorum pekı ne zamandır ayrıydınız sız....ve bu süreçte iletişiminiz varmıydı

evet şaşırtmadı hani nokta atışları olmadı barışacağımızı söledi genel baktı yani 24 gün ayrı kaldık iletişim hiç yoktu ama tabi asıl beklediğim bir olay daha var onu bekliyorum

tabiki hayatım favorim falcım kadınlar kahvesi meryem ablaa onuda tek geçerim bugün burdan 2 arkadaşımı götürdüm ona ve çok memnun kaldılar elmirayla birebir tutuyo söledikler

canım tebrik ederim öncelikle :) darısı başımıza :) soğanlık emine hanıma ve burada adı geçen diğer kişilere baktırmış mıydın ( olgu,gül ... gibi) ne derece tutuyor söyledikleri

Kosita canım tebrikler,mutluluğun daim olsun,darısı diğer arkadaşlarımızın başına bu güzel haberlerin devamını onlardan alırız inş.

Evet o 2 arkadaştan biri benim =) Güzeldi gerçekten Meryemin yorumları... İsim bildi, geçmişe çok değinmedi ama güzel yorumlar yaptı umarım Kosita'da olduğu gibi, gelecekle ilgili olan yorumları çıkar... =)

Ooo Meryem herkeste tespit mespit, bana kisa bakmisti ama ne tespit ne birsey! :KK70: Gelecekle ilgilide bayaaagiii olumlu konusmustu.. cikmazsa sacini cekicem :KK70:

Ooo Meryem herkeste tespit mespit, bana kisa bakmisti ama ne tespit ne birsey! :KK70: Gelecekle ilgilide bayaaagiii olumlu konusmustu.. cikmazsa sacini cekicem :KK70:

meryem uzun siyah saçlı ...ve fal dan sonra ..aaman kimseye anlatma diyen ..bayan ise..bende baktırmıştım...
eğer o ise,söylediklerinin hiç biri bende çıkmadı..maalesef:KK43:..umarım sende çıkar:)

meryem uzun siyah saçlı ...ve fal dan sonra ..aaman kimseye anlatma diyen ..bayan ise..bende baktırmıştım...
eğer o ise,söylediklerinin hiç biri bende çıkmadı..maalesef:KK43:..umarım sende çıkar:)

hımmm eskı yorumlarda vardı kimseye anlatma diyip herkese aynı yorumu yapmıs:KK53::KK53:Kızlar dayanamayıp bırbırıne anlatınca foyası meydana cıkmıs:KK53::KK53:

bisey demediki zaten :KK70:

kızlar bakırköyde bildiğiniz falcı var mı ? :KK34:

bakırköy için ben bildiğim ve beğendiğim altıncı his talin abla var birde bakırköye yakın şirinevlerde 75 liraya bakan elmira var..ben ikisinden de çok memnun kaldım. Bu arada geçenlerde sadece çay kahve içmeye öylesine talin ablaya uğradım bana fal için acil bayan aradıklarını söylediler.Sen evde mi yapmayı düşünüyorsun yoksa bir yerde mi bakmayı? bilgin olsun istedim.

Kızlar sewalimin böyle dediğine bakmayın bilmem biliuomusunuz ama kendisi de baya güzel tarot falı bakıyor. Biriniz gelsede beraber bakmaya gitsek:))

bakırköy için ben bildiğim ve beğendiğim altıncı his talin abla var birde bakırköye yakın şirinevlerde 75 liraya bakan elmira var..ben ikisinden de çok memnun kaldım. Bu arada geçenlerde sadece çay kahve içmeye öylesine talin ablaya uğradım bana fal için acil bayan aradıklarını söylediler.Sen evde mi yapmayı düşünüyorsun yoksa bir yerde mi bakmayı? bilgin olsun istedim.

Kızlar sewalimin böyle dediğine bakmayın bilmem biliuomusunuz ama kendisi de baya güzel tarot falı bakıyor. Biriniz gelsede beraber bakmaya gitsek:))

canım benim çok sağol çok teşekkür ederim güzel sözlerin için.Bende kendimce yapıyorum birşeyler ..

Canım ben şimdilik evde bakıyorum.Konumun başlığı altında da bakıyorum şimdilik.

İlerdemanikür-pedikür dükkanı açıcam şimdi kursa gidiyorum orda yapıcam bu işi...:KK34:

X