Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mutluluğumu paylaşan tüm arkadaşlarım tşk ediyorummmm darısı başınıza bugün diğer kuzucuklarla birlikteydik çok keyifli bir buluşmaydı inanılmaz güzel insanlar bir sürü arkadaşım kardeşim olmuş burda yaa ne mutlu bana :))) öpüyorum sizi kuzularrr
mutluluğumu paylaşan tüm arkadaşlarım tşk ediyorummmm darısı başınıza bugün diğer kuzucuklarla birlikteydik çok keyifli bir buluşmaydı inanılmaz güzel insanlar bir sürü arkadaşım kardeşim olmuş burda yaa ne mutlu bana :))) öpüyorum sizi kuzularrr
erikli_sufle sen memnun kaldınmı elmiradan,isim falan verdimi?kaç dakika baktı?
Canımm çok mutlu oldum senin adına. Bende Elmiraya baktırdım. Bana tam bir tarih vermedi sadece 1-1,5 ay içinde barışcaksınız dedi. Umarım benimkiside gerçekleşir. Sana tam gün vermişmiydi?? Yoksa sanada benim gibi bir tarih mi vermişti?
yok hayatım bana da 25 gün e barışırsınız ki o kadar sürmez demişti 24 gün barıştık :))
Banada 1,5 ay sürmez 1 aya barışırsınız ama ben genede 1,5 ay diyim dedi. Hani 1 ay sonra olmazsa üzülme beklemekten vazgeçme en geç 1,5 ay dedi o yüzden şimdi hangisini bekliyim bende bilemedim :) Bide ben olmaz ya biz bir araya hayatta gelemeyiz dedim görürsün dedi bana o kadar kendinden emin konuşunca ben de ümitlendim. Şimdi sende bildi diyince heyecanlandım :))Umarım benimkiside tutar
bende yeni baktırdım elmiraya genel olarak iyiydi,diğer baktırdıklarımla tutarlı konuştu ama soru sorarak ilerliyor fala sizede öylemi oldu.
bende yeni baktırdım elmiraya genel olarak iyiydi,diğer baktırdıklarımla tutarlı konuştu ama soru sorarak ilerliyor fala sizede öylemi oldu.