İstanbul'da Fal - Falcılar

torr teşk ederim cnm :) bu arada elmiradan memnunmusunuz bende baktırıcam sanırım iyimiş son yorumlar olumluydu

mutluluğumu paylaşan tüm arkadaşlarım tşk ediyorummmm darısı başınıza bugün diğer kuzucuklarla birlikteydik çok keyifli bir buluşmaydı inanılmaz güzel insanlar bir sürü arkadaşım kardeşim olmuş burda yaa ne mutlu bana :))) öpüyorum sizi kuzularrr

Canımm çok mutlu oldum senin adına. Bende Elmiraya baktırdım. Bana tam bir tarih vermedi sadece 1-1,5 ay içinde barışcaksınız dedi. Umarım benimkiside gerçekleşir. Sana tam gün vermişmiydi?? Yoksa sanada benim gibi bir tarih mi vermişti?

mutluluğumu paylaşan tüm arkadaşlarım tşk ediyorummmm darısı başınıza bugün diğer kuzucuklarla birlikteydik çok keyifli bir buluşmaydı inanılmaz güzel insanlar bir sürü arkadaşım kardeşim olmuş burda yaa ne mutlu bana :))) öpüyorum sizi kuzularrr

Gelişmeler harika, yürekten kutlarım... Elmira da hak etmiş kutlamayı... Umarım her şey gönlünüzden geçtiği gibi gelişir yaşamınız boyunca...

arkadaşlar birde tv'de tempo tvDe falan çıkan medyum melike vardı hiç ona baktıran oldumu?memnun kalan varsa hbr versin lütfen belki ona baktırırım

erikli_sufle sen memnun kaldınmı elmiradan,isim falan verdimi?kaç dakika baktı?

Bana isim vermedi ama geçmişi çok iyi bildi. Kişiyi çok iyi bildi. Neden ayrıldığımız bildi. Gelecek ile söyledikleri için zaman var daha bende bekliyorum. Ama ben memnun kaldım sen sormadan herşeyi söylüyor zaten. Eğer baktırmadıysan bence baktır.

ya arkadaşlar bir şey soracağım gerçi arka arkaya çok sordum ama kafama takılıyor.Bir falcı size bir kaç önce fal bakıp birşey hakkında olumlu söyleyip sonra aradan zaman geçtikten sonra tam tersi konuştumu?böyle olursa hangi yorum geçerli olur? bana biri demiştiki ilk baktığında sen bunu bırakıcaksın niye diye sormuştum istemiceksin demişti hani bi hatasımı olucakta bırakıcam demiştim yok çok iyi biri ama istemiceksin demişti.Sonradan telefonla baktırdım bazı şeyleri bildi ama bu sefer tam tersi konuştu.Şimdi sen geleceği görüyosan bir kaç önce baktığında bu durumu bilmen gerekirdi.Şimdi bakınca farklı konuştu anlayamadım ya

ya bide bana farklı konuşan kişi ilk baktığında yüzyüzeydi ikincisinde telefonda dediki aslında yüzyüze görüşsek daha iyi olur böyle iyi değil diye sadece benim ve diğer kişinin adını aldı.acaba telefonda diye iyi hissedemedimi

Canımm çok mutlu oldum senin adına. Bende Elmiraya baktırdım. Bana tam bir tarih vermedi sadece 1-1,5 ay içinde barışcaksınız dedi. Umarım benimkiside gerçekleşir. Sana tam gün vermişmiydi?? Yoksa sanada benim gibi bir tarih mi vermişti?

yok hayatım bana da 25 gün e barışırsınız ki o kadar sürmez demişti 24 gün barıştık :))

yok hayatım bana da 25 gün e barışırsınız ki o kadar sürmez demişti 24 gün barıştık :))

Banada 1,5 ay sürmez 1 aya barışırsınız ama ben genede 1,5 ay diyim dedi. Hani 1 ay sonra olmazsa üzülme beklemekten vazgeçme en geç 1,5 ay dedi o yüzden şimdi hangisini bekliyim bende bilemedim :) Bide ben olmaz ya biz bir araya hayatta gelemeyiz dedim görürsün dedi bana o kadar kendinden emin konuşunca ben de ümitlendim. Şimdi sende bildi diyince heyecanlandım :))Umarım benimkiside tutar

Banada 1,5 ay sürmez 1 aya barışırsınız ama ben genede 1,5 ay diyim dedi. Hani 1 ay sonra olmazsa üzülme beklemekten vazgeçme en geç 1,5 ay dedi o yüzden şimdi hangisini bekliyim bende bilemedim :) Bide ben olmaz ya biz bir araya hayatta gelemeyiz dedim görürsün dedi bana o kadar kendinden emin konuşunca ben de ümitlendim. Şimdi sende bildi diyince heyecanlandım :))Umarım benimkiside tutar

sen 1.5 ay olarak düşün bitanem daha garanti olur :))

evet güzel gündü :)
uykusuuzummmmmmmmmmm :84:

kositacım tavsiyesiyle kadınlar kahvesi meryeme gittim. beraber gittik daha dogrusu . maşallah diyorum meryeme nokta atışları iyiydi ve elmira ile paraleldi :nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bugün elmiraya gittim daha önce telefonda baktırmıştım kendisine aynı şeyleri söyledi noktasına virgülüne ki hatırlayıp aynı şeyleri söylemsi imkansız öyle olsa bile bu kadar olmaz telefonla da çok iyi ama bi kesinlikle yüzyüze baktırın derim benim durumum karşık biraz telefonda zorlanmıştı ilk başta şu anla ilgili ama bugün pat pat herşeyi söyledi beni bana anlattı kendide diyor gelecek için yüzde yüz diyemem Allah bilir ama net gördüğüm şeyide hissettiğim doğrultuda söylerim diyor Allah hepimiizn yardımcısı olsun arkadaşlar umarım hepimizin gönlüne göre verir hepimiz için hayırlısı neyse o olsun :)

Elmira'ya fal baktırdım sonunda :)

Çok tatlı bi bayan gerçekten, daha çok gelecek üzerine konuştuk hiç öyle sadece gaz verme gibi değildi tam da aklımdaki olumsuzlukları anlattı, geleceğe dair de.Verdiği tarihler çıkarsa burda yazacağım 2 aya kadar :)

size danışmak istediğim, bi kaç arkadaşım da yazmış, hemen baktırdıktan sonra birkaç soru unuttum diye tekrar aradım iki gün geçti üzerinden, ama şimdi konuştuğumuz bi konu hakkında yorumunu tam anlamadığım için aramak istiyorum ayıp olacak diye de arayamıyorum ama ne dersiniz kızlar arayım mı hakkaten içim içimi yedi :44:

cn çoooook sevindim mutluluğunuz daim olsun allah nazarlardan korusun darısı diğer bekleyenlerin başına:))

bende yeni baktırdım elmiraya genel olarak iyiydi,diğer baktırdıklarımla tutarlı konuştu ama soru sorarak ilerliyor fala sizede öylemi oldu.

X