İstanbul'da Fal - Falcılar

hatırladığım kadarıyla sen gün içinde 2 .3 falcıya gittiğin de oldu birbirini etkiliyormu sence de fallar yani, taby etkileyen yne biziz sonuçta düşüncelerimizle .ama sen tavsiye edermsn başkasına da baktırmamı :)

hatırladığım kadarıyla sen gün içinde 2 .3 falcıya gittiğin de oldu birbirini etkiliyormu sence de fallar yani, taby etkileyen yne biziz sonuçta düşüncelerimizle .ama sen tavsiye edermsn başkasına da baktırmamı :)

valla bana sankı cıkmasını gecıktırıyomus gıbı gelıyor.Yanı sonucta tarot mesela kartları acınca kehanette bulunmuyormu falcı budurumda ee herseferınde eskısının üstüne yeni bir kehanet gelıyor bence:KK53::KK53:

aslında en iyisi baktırıp cıkmasını beklemek galıba...
o kadar falcının içerisinde tekrar gideyim dediğim çok az kişi var artık üzerinden 7 ay 8 ay gecınce ve geri ye dönüp dinleyince kim salllamıs kim bilmiş çıkıyor meydana..

meserla şu an karsımdakı ne düşünüyor gercekten cok bilmeye ihtiyacım var ama gidip gidip falcıların kapısından dönüyorum...En son gülde 2.5 saat bekledim baktırmadan kalkıp gittim...:KK53::KK53:

bende dün emine ablaya sordum tekrardan soracaklarımı rahatladım anı bilince gelecekte cıkacak gibi geliyor....birinin falının cıkmasını istiyorsam üstüne baskasına baktırmamaya calısıyorum artık...

içim rahatlar diyosan ki rahatlayabilir:KK53::KK53:baktır yani tutma kendini:KK52::KK52:
mesela ayhana ulasabılseydım kesın baktırırdım ama ulasamadım...
emine abla nın dedıklerı cıkacak ama ınanıyorum uslu durabılırım o yüzden bi süre:KK53::KK53:

çıkan fal haberi: bir konuda olacak mı olmuycak mı diye emıne ve elmıraya sormuştum ayrı yorumladığı birkaç noktadan biriydi bu. ve demın olmadığını öğrendım elmıra bildi niyeyse çok sevındım :KK70:

valla bana sankı cıkmasını gecıktırıyomus gıbı gelıyor.Yanı sonucta tarot mesela kartları acınca kehanette bulunmuyormu falcı budurumda ee herseferınde eskısının üstüne yeni bir kehanet gelıyor bence:KK53::KK53:

aslında en iyisi baktırıp cıkmasını beklemek galıba...
o kadar falcının içerisinde tekrar gideyim dediğim çok az kişi var artık üzerinden 7 ay 8 ay gecınce ve geri ye dönüp dinleyince kim salllamıs kim bilmiş çıkıyor meydana..

meserla şu an karsımdakı ne düşünüyor gercekten cok bilmeye ihtiyacım var ama gidip gidip falcıların kapısından dönüyorum...En son gülde 2.5 saat bekledim baktırmadan kalkıp gittim...:KK53::KK53:

bende dün emine ablaya sordum tekrardan soracaklarımı rahatladım anı bilince gelecekte cıkacak gibi geliyor....birinin falının cıkmasını istiyorsam üstüne baskasına baktırmamaya calısıyorum artık...

içim rahatlar diyosan ki rahatlayabilir:KK53::KK53:baktır yani tutma kendini:KK52::KK52:
mesela ayhana ulasabılseydım kesın baktırırdım ama ulasamadım...
emine abla nın dedıklerı cıkacak ama ınanıyorum uslu durabılırım o yüzden bi süre:KK53::KK53:
teşşekkür ederim yorumun için .kendimi tutabildiğim kadar tutucam en azından mariyi bana çağırmayı düşünüoruz pazar günü konuşursak mayıs gibi yaparız en azından herkes en azından 2 hafata beklemiş olur :)) GERECİ bu arada sevindm bende elmira nın dedğinin çıkmasına ,aslında bişiy sormak istiyorum herkese

aradaa bi aradığınız oluyormu elmirayı ya şu nasıl bu nasıl napyım dye .

çıkan fal haberi: bir konuda olacak mı olmuycak mı diye emıne ve elmıraya sormuştum ayrı yorumladığı birkaç noktadan biriydi bu. ve demın olmadığını öğrendım elmıra bildi niyeyse çok sevındım :KK70:

kimin dediğinin çıktığı mühim değil önemli olan senin sevinmen (elmiranın dediğinin cıkması sevindirmedi deel ümitlerim artıyo :KK60:)

davulcum ben 3 hafta önce baktırdım. sanırsam 3 yani. 1 kere aradım.

kimin dediğinin çıktığı mühim değil önemli olan senin sevinmen (elmiranın dediğinin cıkması sevindirmedi deel ümitlerim artıyo :KK60:)

davulcum ben 3 hafta önce baktırdım. sanırsam 3 yani. 1 kere aradım.

sağol cnm .bu arada yarın tam olarak kaç gibi toplanıcaksınız ona göre arıcam seni

Canım Elmira'nın sana dedikleri çıktımı??? Verdiği tarihler tuttumu ? Çok merak ediyorum

Canım destur daha elmiraya baktıralı 1 hafta oldu olmadı :))) gerçi söylediği şeyler biraz uzun vadeli gerçi söylerkende inşallah ben yanılırım dedi ama pek yanılcağını sanmıyorum ha diye olcak bişi deil benmki zaman lazım bunu bende biliyorum sadece sonucu merak ediyorm ama çıkan çıkmayan yazıyorum ben zaten buraya ve aynı şeyleriiiiiiiiiiiii soğanlık eminede demişti otur sen beklicen daha diye :)) öylede oluyor

attı saolsun bende senn neden atmadığını merak etmiştim ms hakkını görünce anladım .

selma topraka kım baktırmıstı arkadasler bırı ısmını verırsek ındırımlı olur demıstı ben kım oldugunu bulamadım yardımcı olurmusunuz

valla cnm ben hatırlamıyorum ama gören arkadaşlar yarfım eder normalde 75 e bakıyordu ben baktırmadım iiiimi nasıl

X