Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elmiranın söylediği yönde ilerliyorum,çok şükür ama korkuyorum bu hafta verdiği süre doluyo, hayırlısı bekliyorum umutla
Melekler kahvesinde şengüle baktırdım iyiydi ama çok kısa bakıyor tutturduğu da oldu ama genelde şuana odaklanıp öğüt veriyor... elmira 50 falcıya gittiysem bir numaradır aralarında şuan benımde onun dediği gibi ilerliyor.. nazarlar değmesin elmiraya :)
En istikrarli falci simdilik Elmira gibi gozukuyor.. simdiye kadar dedikleri cikti.. okul ve ustune turkiyeye dondugumde'de dedikleri cikarsa Elmira'dan iyi falci yok diyecegim kesindir.
Elmira'ya tel.damı baktırdınız ? yoksa yüzyüze mi ?
Yuz yuze.. korkmaniza gerek yok. Ben tek basima gitmistim.. gayet memnun kaldim ve cok doyurucu bi faldi, eminim sizde begeniceksiniz.
SEVGİLİ ETOİLE ;
mari'ye ben şubatın başında baktırmıştım hiç birşeye bakmıyo yüzüne bakıyo konuşuyo baktırmak istediğniz özel birisi varsa fotosunu götürüyosunuz benim yanımda yoktu ama saçını kaşını gözünü tipini anlattı işini özelliklerini falan ben çok memnun kalmıştım mariden önemli iki şey var benim için birini mart ayında olack demişti dediği gibi oldu diğerine nisan demişti bakalım oda olursa tekrar baktırcam.
ivet ixeananın teklifi üzerine buluşmayı biraz erkene çekicez anlaşılan :)
bu hafta sonu olsun diyen var mı ?
Zira ben haftaya sevgilimle bi h.sonu kaçamagı planlıyorum :)
sonra ki haftada anneler günü mü değil mi bilmiyorum :) uzar gider.
Bu hafta sonuna sıcak bakar mısınız bayanlar ?
Thmpc ve demete ulaşacağım az sonra :)
mekan önerilerinizi bekliyorum.
Taksim veya beşiktaş olsun ki ulaşımı kolay olsun diyorum :)
bana uyar canımmm hatta harika olur
Taksimde ki buluşma tamam kızlar bana da uyar özel hakkım yok yazamıyorum o yüzden o cafeyi bilmiyorum ama bulurum :))
:)))) google susan miller yaz , ilk çıkan kendi sitesi .. aylık burcumu okumadan o aya başlamam ve herkese tavsiye ediyorum . özellikle de fal meraklılarına , 12 den vurmak buna denir
1 hafta aradan sonra yine buradayım. yaklaşık 100 sayfa gerideyim hepsini okumaya mecalim yok sanırım. aranızdan bir gönüllü rica etsem şu konularda aydınlatabilir mi beni cicileeer? son 100 sayfa içinde;
1- olgu'nun falı çıktı diyen oldu mu?
2- emine'nin falı çıktı diyen oldu mu?
3- çok acayip bir çıkan fal haberi oldu mu? varsa hangi falcı?
4- yeni bir favori falcı türedi mi?
5- söylenilenin tam tersini yaşayan oldu mu? varsa hangi falcı?
teşekürleeeeeeer
istiklalde en başlarda sol tarafta :) burgerden 1-2 dükkan sonra.
haftaya kötü başladım bari sonu güzel olsun di mi bol dedikodu :)