- 3 Nisan 2011
- 320
- 6
yahu en alakasız banamı baktı elmira bana sen eskisini beklicen hayatına malesef cnm birini almıcan kimse olmıcak dedi e o kdr zaman sonra oda geri gelmezse hayatımı bi rahibe gbi geciren ben napcam..olgu bana bilemicek sanırım bu arada 14 gün sonra verdiği tarih bitmekle birlikte kızla görüştüğünü bilemedi bana.. en önemli olay görülmezmi yahu:S
haah :) Bence sen iyisi mi tez elden hayatına birini sok.... Yoksa geçmez bu hayat
kızlar forumunuzu takip ediyorum bayadır, olguya şengüle güle gittim. fena değillerdi. telefonlarla baktıranlara ve evinde bakanlara gitmeyi düşünmedim. ama dayanamıcam yorumlardan sonra. elmira ve emineyi çok merak ediyorum. lütfen numarasını yollar mısınız????
cnm nasıl cins bi insanım bi bilsen yoksa hemen sokmazmıyım ve aslında sevgilim nasıl cirkin bi cocuktu yani ben bu kdr herseyi incelerken o tipsizi nasıl beğendim allahım bana yine bi hata yaptırma amin
cnm nasıl cins bi insanım bi bilsen yoksa hemen sokmazmıyım ve aslında sevgilim nasıl cirkin bi cocuktu yani ben bu kdr herseyi incelerken o tipsizi nasıl beğendim allahım bana yine bi hata yaptırma amin
Elmira'nin dediği şeyler çok güzel, öyle ki, bana olmayacak dediği şeyler için üzülmedim bile :) Bana dedi ki "mayıs sonuna kadar hayatını değiştirecek biriyle tanışacaksın ve bu biri çok hayırlı birisi olucak"Umarım size, "çıkan fallar" adı altında çok yakında gerçekleştiğini söylerim
Birkaç falcının telefonunu sana gönderdim, aldın mı?
öpüyorum cnm :)
arkadaşlar elmira nerede oturuyor bilen arkadaşlar cevap verebilir mi :90:
DARAGAYAAAAAAAA
sen yardım edebilirimisn?hatırlamıyorum tam ama sanki senden de istemiştim bilgi
ben yazıyım da bildiğiniz varsan yazın lütfen
1. azeri falcı elanit (brcum sende var sanırım bilgi öle nott almışım :)
2.zeynep birde evinde de bakan hani hatta hakkında polis evini bastı diye burada asılsız haber çıkan
rica ediorum bilenler yazsın
Merhaba,
Ben bu yazdığınız falcıları tanımıyorum üzgünüm. Elmira bana sabırım geçtiğimiz Salı akşamı baktı. Durum ve geçmiş konusunda gerçekten iyi. Gelecekle ilgili yakın tarihler verdi 15 gün içinde bir şey olması gerektiği ayrıca başka bir şey için de 1 ya da 1.5 ay içinde olacağını söyledi. Bakalım göreceğiz.
Ben Selma Toprak'a da baktırdım sanırım Elmira'dan 1 hafta önce de o baktı, Elmira ile biribirine paralel şeyler söylediler. Selma Hanım da geçmiş, durum ve karakter tespitlerinde çok başarılı. Elmira ile paralellik gösteren söylediği şeylerde tarihler de hemen hemen örtüşüyor.
Bu arada Erenköy Şebnemi ilk yazan benim sanırım. Giden ve beğenmeyen arkadaşlar umarım Şebneme baktırdıkları falı NOT almışlardır. Ve alakasız şeyler söyledi dediği durumları umarım aldıkları notlarla gelecekte ölçümleme şansını kendilerine de Şebneme de vermiş olurlar. Çünkü 2 yıl önce ben de ilk gittiğimde o dönemde hayatımda olmayan yada hayatımda olup da tam olarak tanımadığım bazı insanlarla ilgili söylediği şeyleri ben 4-5-6 ay sonra hatta 1 yıl sonra yaşamıştım. Falı not aldığım için bu durumları Şebnemin söylediğini gözlemleme fırsatım olmuştu.
İyi falcı ne kadar uzun zaman dilimini bilebilir??? Sanırım durum bu. Elmira ve Selma Toprak ile ilgili yorumlarımı sanırım gelecek 2 hafta ve 3 aylık dönem içinde söyleyebilirim, bana verdikleri en yakın ve ortalama tarihler üzerinden bunu yazıyorum. Ayrıca Elmira'nın ve Selma Toprak'ın ilk falları olduğu için söylediklerini de not aldım.
Diğer sorduğunuz falcılar konusunda yardımcı olamayacağım çünkü bilgim yok, üzgünüm.
Sevgiler...
merhaba arkadaşlar
dün forumdan aldığım numaraya telefon ederek fal için soğanlıkta emineye gittim. acaba doğru kişimi diye düşünüyorum :S 35-36 yaşlarında sarışın bir kadındı. ben daha yaşlı birini bekliyordum. neyse faldan pek menun kalmadım çok genel ve birlikte gittiğim arkadaşımla bana nerdeyse aynı şeyleri sorarak başladı şu zamanda ne oldu diye, dediği şeyler sonuçta güzel, üzücü değil ama durumla pek ilgisi yoktu. ben sorana kadar hayatımda biri olduğu ile ilgili hiç bir şey söylemedi, arkadaşımada... işle ilgili beklediğim ve olması çok muhtemel gelişmeler var onu en son ben sordum işle ilgili bir şey varmı gördüğünüz diye aynı dedi daha öncede birçok kişiye fal baktırdım, olgu, dejavuda sarışın erkek(adını unuttum), kadınlar kahvesi dilek vb. hepsi ben daha hiç birşey sormadan en azından hayatımda biri olduğunu ve durumu söylediler. bu fal meselesi neye göre tutuyor bilemiyorum ama bizimki emineyle pek tutmadı.belki elmiraya baktırmayı düşünüyoruz, baktırırsak yorum yazarım :)))
inşallah canım ya, alt üst oldum mercandan sonra hayırlısı artık ne deyim. tövbe edecem fala galiba, şu buhranlı günleri bi atlatayım
evet emine hanıma giderken ben de cok heyecan yapmıştım ama, bana bu kişi seni seviyor kaderin o dedi,daha haftasına adam baska biriyle gizliden evlenmiştionun üzüntüsü ile Mercan a baktırdım. resmen telefonda geçmişimi o anki durumu adamın gizliden evlendigini ve karsıma cıkacak kişinin melez olcanı ne zman söz yapcamızı elime resmen bi senaryo verdi ben o gün bugündür dediklerini eksiksiz yasıyorum. devamınıda yasayacagıma inanıyorum ki bu kadar tutturması bile onun cok iyi bir falcı oldugunun işareti.
evet emine hanıma giderken ben de cok heyecan yapmıştım ama, bana bu kişi seni seviyor kaderin o dedi,daha haftasına adam baska biriyle gizliden evlenmiştionun üzüntüsü ile Mercan a baktırdım. resmen telefonda geçmişimi o anki durumu adamın gizliden evlendigini ve karsıma cıkacak kişinin melez olcanı ne zman söz yapcamızı elime resmen bi senaryo verdi ben o gün bugündür dediklerini eksiksiz yasıyorum. devamınıda yasayacagıma inanıyorum ki bu kadar tutturması bile onun cok iyi bir falcı oldugunun işareti.
basıma bide mercan cıkarmayın yaaa bütün maasımı falcılaramı veriyim yiter ya yiterrr ya
canım amacım öneri deil inanki sadece deneyimlerimi paylaşıyorum.. benim gitmedigim falcı sayısı o kadar az ki burda adı gecen gecmeyen coguna gittim yine söylüyorum top 4 Mercan,Elanit,Elmira ve şirin abla avcılarda ama o bakmıyormuş kimseye arkadaslar özelimden sormuşlar bende kendisine sordum rahatsız oluyormuş..
brcum msj hakkın varsa bana mercanın telini atabilirmisin? birde senin gitttiğin kadında 35-36 yaşalrındamıydı. o kadar şaşırdımki çıktıktan sonra dedim herhalde iki emine var :)))
Mercan'ın telefonunu gönderebilir misin bana lütfen, teşekkürler