thphmc yavrucum nasılsın:d
iyiyim fıstıkkk sen nasılsın???
Akşam çıkışt arıycam seniii..
Kızlar bu arada 100.mesajımmm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
thphmc yavrucum nasılsın:d
Arkadaşlar bu arada , geçen haftasonu Olgu olmadığı için Mine adlı bir hanıma baktırdım fal . Sadece haftasonları oradaymış . Toplasam 5 dakika bakmıştır , aynı anda arkadaşım da sanırım ismi Yasemin olan bir hanıma baktırdı ve 1 saat sürdü . Tabi ben hem benim falımda söylenen olasılığı olmayan şeyler yüzünden hem de 5 dakikada sepetlenmekten dolayı kudurdum :)))
Elmirayla ilgili ayrıntılı bilgi verseniz baktıranlar süper olacak . Mesela parayı nasıl yatırıyoruz , hemen randevu veriyor mu ? telefonda çabucak bakıp kapatıyor mu ? Telefonla arasam ne zamana randevu verir ? blahhh blahhhhh :)))) Ve de telefonunu çok çok çok çok istiyorum :)
evet senden şebnem in nosunu isticem ama ms hakkın yok nası yapcaz email adresi verebilirmiyim
Verebilirsin tabi ki, bu arada Elmira'ya ilk kim baktırdı ve ne zaman, bu konuda bilgi verebilecek birileri var mı? Elmira'ya baktırıp kesin söylediği çıktı diyebilecek biri var mı? Bilgi verirseniz sevinirim...
özeline attım mail adresimi yazarsan sevinirim
özeline attım mail adresimi yazarsan sevinirim
ya arkadaşlar banada verir msnz şu elmiranın tlfnnu lütfen çok acil gerekiyor
hayır cnm yapmadın OLDU dye yazıyodu da emin olmak için tmm baktırdıktan sonra yaz sende olurmu
Gönderdim, bende olan tüm falcıların numaralarını, eğer giderseniz not alın ve atmayın o notları lütfen
:) okumamışım bile yazdığımı :) yazacağım eve döner dönmez, sevgiler herkeşe
cnm yolladım özeline bakarsın
çoook teşekkür ederim cnm baktırdığım zaman yazıcam buraya
Davulll bana da gönderebilirmisin telefon numaralarınırica ederim ,yazarsın
umarım iii olur herşeyyy
Davulll bana da gönderebilirmisin telefon numaralarını
kimler var sende :)kimin numarasını istiyorsun cnm ?
kimler var sende :)
valla ms hakkım 100 olsun diye diil meraktan soruyorum PPPP
özel değilse ne dedi güzel şeyler mi inşallah olur istediklerin
Elmira'nin dediği şeyler çok güzel, öyle ki, bana olmayacak dediği şeyler için üzülmedim bile :) Bana dedi ki "mayıs sonuna kadar hayatını değiştirecek biriyle tanışacaksın ve bu biri çok hayırlı birisi olucak" Umarım size, "çıkan fallar" adı altında çok yakında gerçekleştiğini söylerim