İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba hypnose..

mine hanıma bende baktırmıştım.mine hanım bana göre orta şekerli..kötü diyemem.çünkü benimle ilgili mantıksız birşey söylemdi ama mevcut durumu fazla çıkaramadı ve gelecek için çok yuvarlak şeyler söyledi.çok sıradan yani.bu tarz falı her yerde yakalayabilirsin.

elmira hanıma ben telefondan baktırdım.gayet iyi.randevu'yu en geç 2-3 için veriyor.bana ortalama 15 dak baktı.kısa kesme çabası yok.iletişimi açık.

evet senden şebnem in nosunu isticem ama ms hakkın yok nası yapcaz email adresi verebilirmiyim

Verebilirsin tabi ki, bu arada Elmira'ya ilk kim baktırdı ve ne zaman, bu konuda bilgi verebilecek birileri var mı? Elmira'ya baktırıp kesin söylediği çıktı diyebilecek biri var mı? Bilgi verirseniz sevinirim...

Verebilirsin tabi ki, bu arada Elmira'ya ilk kim baktırdı ve ne zaman, bu konuda bilgi verebilecek birileri var mı? Elmira'ya baktırıp kesin söylediği çıktı diyebilecek biri var mı? Bilgi verirseniz sevinirim...

özeline attım mail adresimi yazarsan sevinirim

valla ms hakkım 100 olsun diye diil meraktan soruyorum PPPP

özel değilse ne dedi güzel şeyler mi inşallah olur istediklerin

Elmira'nin dediği şeyler çok güzel, öyle ki, bana olmayacak dediği şeyler için üzülmedim bile :) Bana dedi ki "mayıs sonuna kadar hayatını değiştirecek biriyle tanışacaksın ve bu biri çok hayırlı birisi olucak" Umarım size, "çıkan fallar" adı altında çok yakında gerçekleştiğini söylerim

yahu en alakasız banamı baktı elmira bana sen eskisini beklicen hayatına malesef cnm birini almıcan kimse olmıcak dedi e o kdr zaman sonra oda geri gelmezse hayatımı bi rahibe gbi geciren ben napcam.. olgu bana bilemicek sanırım bu arada 14 gün sonra verdiği tarih bitmekle birlikte kızla görüştüğünü bilemedi bana.. en önemli olay görülmezmi yahu:S

kızlar forumunuzu takip ediyorum bayadır, olguya şengüle güle gittim. fena değillerdi. telefonlarla baktıranlara ve evinde bakanlara gitmeyi düşünmedim. ama dayanamıcam yorumlardan sonra. elmira ve emineyi çok merak ediyorum. lütfen numarasını yollar mısınız????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…