Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
attım cnm telefonunu ac konus 75 lira..
Bana da; elmiranın verdiği zamana çok az kaldı bakalım hayırlısı...ama zamanada çok fazla takılmak istemiyorumm ((
buluşma hakkında da minik, bende geliyorum haberin olsun.....
diğer dedikleri ne durumda peki benim sınayabileceğim tarihler o kdr uzakki
artık duaları da orada rahat rahat veririz :)dimiiiii
tphpmc
evet yahu bamlanmadan Inşallah senin için de olur elmira nın dedikleri
çok teşekkür ederim, canım
amin cnm saolllllll .
Bakalım şuan ev arkadaşımla elmira yı arama konusunu konuşuyoruz:))napsak bilmiyrim
bu arada tabii ki geçmiş olsun diliyorum ama her seferinde gidip olgu hala yok dediler ya soğudum baya
Siz de biliyorsunuz ama ben yine de sölemek istiyorum sürekli falcılara gidip durmayalım ben öle yapıyorum şahsen ve de yapıcam 8 ay olmuştur heralde armağana gitmiştim geçen gün dediği bişiyi daha yaşadım ama çok kötü bişiy olduğu için anlatmak istemiyorum ,neyse emine ye gitmiştim 1 ay oluyo onun için sölediklerimi biliyosunuz zaten .bi süre daha bekliyip elmira hanıma gitmek istiyorum sürekli birilerine gitmek kafa karıştırmaktan başka bişiy değil ama ben burayı sevdiğim için sürekli bakıyorum ve beğenilere göre isimleri alıp not alıyorum,köşe de dursun
benim de şahsi fikrim bu paranızı harcamayın o kadar bi kişiye gidin uzun süre sonra krizlik olursanız başka iii olan birine gidersiniz