İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu arada, minik depresif ms hakkım olmadığı için buradan yazıcam;
evet buluşmayı bende istemiştim çok ii geçebilir ama elinizdeyse eğer cumartesi olsa daha ii olur ama yine de siz bilirsiniz ,buluşma gelmeden önce buradan yine konuşalım ama aramızdan en iyi fal bakan arkadaş da gelsin biraz beynini yiyelim onun :KK52:

:KK51:bu arada tabii ki geçmiş olsun diliyorum ama her seferinde gidip olgu hala yok dediler ya soğudum baya
Siz de biliyorsunuz ama ben yine de sölemek istiyorum sürekli falcılara gidip durmayalım ben öle yapıyorum şahsen ve de yapıcam 8 ay olmuştur heralde armağana gitmiştim geçen gün dediği bişiyi daha yaşadım ama çok kötü bişiy olduğu için anlatmak istemiyorum ,neyse emine ye gitmiştim 1 ay oluyo onun için sölediklerimi biliyosunuz zaten .bi süre daha bekliyip elmira hanıma gitmek istiyorum sürekli birilerine gitmek kafa karıştırmaktan başka bişiy değil ama ben burayı sevdiğim için sürekli bakıyorum ve beğenilere göre isimleri alıp not alıyorum,köşe de dursun :KK69:
benim de şahsi fikrim bu paranızı harcamayın o kadar bi kişiye gidin uzun süre sonra krizlik olursanız başka iii olan birine gidersiniz

DARAGAYAAAAAAAA
sen yardım edebilirimisn?hatırlamıyorum tam ama sanki senden de istemiştim bilgi
ben yazıyım da bildiğiniz varsan yazın lütfen

1. azeri falcı elanit (brcum sende var sanırım bilgi öle nott almışım :)
2.zeynep birde evinde de bakan hani hatta hakkında polis evini bastı diye burada asılsız haber çıkan
rica ediorum bilenler yazsın

Bana da; elmiranın verdiği zamana çok az kaldı bakalım hayırlısı...ama zamanada çok fazla takılmak istemiyorumm :KK43:((
buluşma hakkında da minik, bende geliyorum haberin olsun.....

Bana da; elmiranın verdiği zamana çok az kaldı bakalım hayırlısı...ama zamanada çok fazla takılmak istemiyorumm :KK43:((
buluşma hakkında da minik, bende geliyorum haberin olsun.....

diğer dedikleri ne durumda peki benim sınayabileceğim tarihler o kdr uzakki:KK43:

amin cnm saolllllll .
bakalım şuan ev arkadaşımla elmira yı arama konusunu konuşuyoruz:))napsak bilmiyrim

açmıyor telefonunu elmira hanım .yoğun sanırım cumartesi ya bugün o kadar da gaza gelmiştik yahu

saolsun sonradan dönüş yaptı bana salı günü telden konuşcaz yazarım size .

sonunda kavuştum elmira ya hadi hayırlısı :KK66:

Kızlar birde tekirdağ da ayşe hanım diye biri varmış.bunu bana iş arkadaşımda anlattı çook güzel fal bakıyor diye.formdada kendisi hakkında pek bilgi yok..bilen gören duyan varsa yazsın lütfen.hatta lakabıda motor ayşe'ymiş.(babası motorcu olduğundan dolayı.yanlış anlaşılmasın lütfen)

kızlarr uzun zamandır gitmiyorum falcıya falan şöyle gerçekten bilen kim var bosuna para veriyoruz diğerlerine istanbuldayım ben bekliyorum önerilerinizi size sasırtan isimleriii :KK55:

:KK51:bu arada tabii ki geçmiş olsun diliyorum ama her seferinde gidip olgu hala yok dediler ya soğudum baya
Siz de biliyorsunuz ama ben yine de sölemek istiyorum sürekli falcılara gidip durmayalım ben öle yapıyorum şahsen ve de yapıcam 8 ay olmuştur heralde armağana gitmiştim geçen gün dediği bişiyi daha yaşadım ama çok kötü bişiy olduğu için anlatmak istemiyorum ,neyse emine ye gitmiştim 1 ay oluyo onun için sölediklerimi biliyosunuz zaten .bi süre daha bekliyip elmira hanıma gitmek istiyorum sürekli birilerine gitmek kafa karıştırmaktan başka bişiy değil ama ben burayı sevdiğim için sürekli bakıyorum ve beğenilere göre isimleri alıp not alıyorum,köşe de dursun :KK69:
benim de şahsi fikrim bu paranızı harcamayın o kadar bi kişiye gidin uzun süre sonra krizlik olursanız başka iii olan birine gidersiniz

Merhaba, Oldu bugün orada, sonra da hep orada devam edecek diye biliyorum. Telefonda da bakıyor. Ben yarın gidip fal baktıracağım, hem fal ile bilgi veririm hem de telefonu isteyenlere gönderirim. Fakat mesaj hakkım yok, telefonunu öğrenmek isteyenlerin e-mail adresini vermesi gerekecek sanıyorum başka bir yolu yoksa.
Sevgiler

X