Merhaba,
Ben bu yazdığınız falcıları tanımıyorum üzgünüm. Elmira bana sabırım geçtiğimiz Salı akşamı baktı. Durum ve geçmiş konusunda gerçekten iyi. Gelecekle ilgili yakın tarihler verdi 15 gün içinde bir şey olması gerektiği ayrıca başka bir şey için de 1 ya da 1.5 ay içinde olacağını söyledi. Bakalım göreceğiz.
Ben Selma Toprak'a da baktırdım sanırım Elmira'dan 1 hafta önce de o baktı, Elmira ile biribirine paralel şeyler söylediler. Selma Hanım da geçmiş, durum ve karakter tespitlerinde çok başarılı. Elmira ile paralellik gösteren söylediği şeylerde tarihler de hemen hemen örtüşüyor.
Bu arada Erenköy Şebnemi ilk yazan benim sanırım. Giden ve beğenmeyen arkadaşlar umarım Şebneme baktırdıkları falı NOT almışlardır. Ve alakasız şeyler söyledi dediği durumları umarım aldıkları notlarla gelecekte ölçümleme şansını kendilerine de Şebneme de vermiş olurlar. Çünkü 2 yıl önce ben de ilk gittiğimde o dönemde hayatımda olmayan yada hayatımda olup da tam olarak tanımadığım bazı insanlarla ilgili söylediği şeyleri ben 4-5-6 ay sonra hatta 1 yıl sonra yaşamıştım. Falı not aldığım için bu durumları Şebnemin söylediğini gözlemleme fırsatım olmuştu.
İyi falcı ne kadar uzun zaman dilimini bilebilir??? Sanırım durum bu. Elmira ve Selma Toprak ile ilgili yorumlarımı sanırım gelecek 2 hafta ve 3 aylık dönem içinde söyleyebilirim, bana verdikleri en yakın ve ortalama tarihler üzerinden bunu yazıyorum. Ayrıca Elmira'nın ve Selma Toprak'ın ilk falları olduğu için söylediklerini de not aldım.
Diğer sorduğunuz falcılar konusunda yardımcı olamayacağım çünkü bilgim yok, üzgünüm.
Sevgiler...