İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar okudum okudum dayanamadım, elmira'ya ben de baktırmaya karar verdim, telefonunu gönderebilir misiniz? Bir de aynı açıklamaları ben de merak ediyorum, telefonla baktırınca da memnun kaldınız mı?

çok üzüldüm işallah ondan kat kat fazla sevecein başka biri de sana aşık olup peşinden koşmaya başlar da o da bunu duyar.. olgu da mı dönecek demişti, bugün söylediği ve o an benim inanmadığım bir şey çıkar gibi oldu olgunun henüz sonuç belli olmasa da.. ben de umutlanmıştım ama boşuna demek ki..

Dediğim gibi telefonda konustum ama gidemedim ayarlıyıp ben. O anda da sormayı unutuum, Elmira tarota mı bakıo?

Goddess alinti yapamiyorm telden boyle cvp verimm elmira icin olumlu ve olumsuz yorumlar vardi oyle olnca genelde baktirmiyodum ama hernedense denemek istedim umarim banada tutturur :)))

umarim tutturur canim :) ben sirf merak icin kiyamiyorum parama cok cimri oldum baktırır baktırmaz yorumlarini bekliyorum ama :)

kızlar bi falcı keşfettim bugün çingene cafe bakırköyde adı aycan kızın... acaip bi kızdı hayatımı döktü ne var ne yok söyledikleri çıkarmı bilmiyorum ama deneyen varmı ? 38 tane 3 harflisi varmış

Rica etsem bana hanife ablanın telfnunu msj atabilirmism şimdiden teşekkürler

onu da aradım o da aynı şekilde oldu tarzları bu oalbilir aama ayıp yani bende ona göre ayarlicam sonuçta neyse zaten hevesim de kaçtı
elmiraya baktırıcam en kısa zamanda finali onunla yapıcam inşaallah

Bana şebnemin numarsını meaj atablrmisinz arkadaşlar

arkadaşlar banada elmiranın telini göndereblrmisinz

arkadaşlar beni kimse duymuyor rica etsem biri sesimi duyup bana elmira, şebnem ,hanife hanımın telni gönderebilirmi fenalrdym

canım ben bir ay önce baktrdm ben ona hiç umutlanma derim şuanı bilyr çok inandırıcı konşyr ama gelleckle ilgli hiçbir dediği çıkmyr

suan elmiranın falından cıkmıs bulunmaktayım.. benle yasamıs gibi anı ve gecmişi muazzam bildi suanki kız olayıda doruymus onuda bildi ama esas itin kare ası benmişim lutfetmiş it onuda söledi... 3 ay daha kızlaymıs sora turn back gelmezse ben elmira diilim dedi telefonda bu performans pesss dedirtti bana benle yasasa bu kdr olur nese daha fal mal yok bu beni acaip tatmin etti olumsuz konustugum oluo kötüde olsa sölerim dedi ve kız var dedi mesela bakalım... yasayıp görücez tabi he 2 ay sakın arama onurunu kırar suan kıza odaklı sen aklındasın ama dünyalarınız suan farklı dedi doru ayrı sehirlerdeyiz burdan elmirayı alkıslıorum kimse bu kdr seyi bilememiştir ....

merhaba kadim dostum
bundan 3.5 -4 yıl önce bana bahariyede gelmiştin sonrası modada şimdi ise caddebostanda ama yıllar gelip geçtiği süre içinde seninle paylaşımlarımız arkadaşlıgımız ve tanışmada paylaşımlarımızda birbirimize olan saygımız gibi çogaldı tüm herkesin huzurunda sana da binlerce teşekkürler tüm güzel sözlerin için canım dostum benim hikayemden dolayı sende banlandın dünden beri bana bu konuda verdiğin destek için binlerce teşekkürler iyi ki varsınn herşey gönlünden geçtiği gibi olsunn ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…