İstanbul'da Fal - Falcılar

Larox86 elmiranın teli sen mi istemiştinn artık kafam karışıo unutuyorum (=

hanife hanımın bilgilerini bana atarmısın teşekkürler

Bostancı cıvarlarında bir Şebnem'i duymuştum.forumda bahsedilen acaba o mı diye merak ettim.Şebnem'e gidenler biraz kişiden bahsedebilir mi?
benim duyduğum Şebnem orta yaşlı ,biraz deli:) ve geleceği inanılmaz tuturan biri.

tecrübe edenlerden,Şebnem hakkında yorum rica edebilirimiyim:)!

şebnem bostancıda değil erenköyde
bu arada bugünde aradım yine tel'i kapalı dün bu satte ara dedi 3 gündür aynı saatti veriyo ve arıyorum ya kapalı ya da meşgul işim vardı işlerim varde diyo akşamda neyse ben vazgeçtim istemem bu ne yani yalvarcak değilim oynatıyo kaç gündür...

evt hıc hos degılmıs yaptıgı...ama ztn annesını aramak gerekmıyomuydu

evt hıc hos degılmıs yaptıgı...ama ztn annesını aramak gerekmıyomuydu

onu da aradım o da aynı şekilde oldu tarzları bu oalbilir aama ayıp yani bende ona göre ayarlicam sonuçta neyse zaten hevesim de kaçtı
elmiraya baktırıcam en kısa zamanda finali onunla yapıcam inşaallah

onu da aradım o da aynı şekilde oldu tarzları bu oalbilir aama ayıp yani bende ona göre ayarlicam sonuçta neyse zaten hevesim de kaçtı
elmiraya baktırıcam en kısa zamanda finali onunla yapıcam inşaallah

ay bende onu merak edıyodum ama boyle davranırsa kımse aramaz..bızde para verıyoruz sonucta..bende ıstemem yanı bulunmazmıs gıbı pesınden kosturmayı

ay bende onu merak edıyodum ama boyle davranırsa kımse aramaz..bızde para verıyoruz sonucta..bende ıstemem yanı bulunmazmıs gıbı pesınden kosturmayı

aynen öle hiç hoş değil valla kendi bilir ona hayırlı işlerr:)
elmirayı en kısa zamanda ariccammm

arkadaşlar rica etsem elmiranın numarasını banada verebilirmisiniz.birde ücreti nasıl veriliyor.diger bir sorumda kısamı sürüyor .sorularımı cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Goddess alinti yapamiyorm telden boyle cvp verimm elmira icin olumlu ve olumsuz yorumlar vardi oyle olnca genelde baktirmiyodum ama hernedense denemek istedim umarim banada tutturur :)))

hanıfe hanım cıdden ılgı cekıcı , acaba kendısıne nasıl ulasabılırız ?
Nerde bakabılır ve ne kadara bakıyor ?

Yardımınız ıcın tesekkur ederım :)

hanıfe hanım cıdden ılgı cekıcı , acaba kendısıne nasıl ulasabılırız ?
Nerde bakabılır ve ne kadara bakıyor ?

Yardımınız ıcın tesekkur ederım :)

merhaba bende gebzedeyim siz hanife hn çagırdıgınızda bende baktırmak isterim.banada telefonunu yollayabilirmisiniz

SBB özelden mesaj atıyorum ama mesaj ayarlarında bir sorun var zannedersem çünkü gönderemiyorum (

Canım sbb su anda foruma giremediği için benden rica etti ama benim de ozel msj hakkım yok daha. ozelden bana mail adresini atarsan sbb nin mailini sana ulastırcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…