erenköy şebnemin numarası varmı bana özelden verebilirmisin
Baaak sen.. kizim agirdan sat kendini allam yaa
O degil de beni de banlayin banlananin sansi aciliyormus, bende istiyorum bendeeee
Kızlar kanıma girdinz elmiraya bende baktırıcamm
hanife hanımın bilgilerini bana atarmısın teşekkürlerslm kızlar ben hanife adında bi hanıla tanıştım suya bakıyo bildiğiniz 1 bardak suya benim eşim evden ilk gittiğinde baktırmıstım gidişini herşeyi ve elindeki boşanma dilekçesini dahi gördü ve dediği gibide oldu herşey boşandık ben sonra elimraya ve emine ablaya baktırdım onlarda geleceği söylediler şimdi bugün hanife hn bana uğrayacak dükkanıma çağırdım tekrar suya baktıracağım ...bakalım beni neler bekliyo
şebnem bostancıda değil erenköyde
bu arada bugünde aradım yine tel'i kapalı dün bu satte ara dedi 3 gündür aynı saatti veriyo ve arıyorum ya kapalı ya da meşgul işim vardı işlerim varde diyo akşamda neyse ben vazgeçtim istemem bu ne yani yalvarcak değilim oynatıyo kaç gündür...
evt hıc hos degılmıs yaptıgı...ama ztn annesını aramak gerekmıyomuydu
onu da aradım o da aynı şekilde oldu tarzları bu oalbilir aama ayıp yani bende ona göre ayarlicam sonuçta neyse zaten hevesim de kaçtı
elmiraya baktırıcam en kısa zamanda finali onunla yapıcam inşaallah
ay bende onu merak edıyodum ama boyle davranırsa kımse aramaz..bızde para verıyoruz sonucta..bende ıstemem yanı bulunmazmıs gıbı pesınden kosturmayı
arkadaşlar rica etsem elmiranın numarasını banada verebilirmisiniz.birde ücreti nasıl veriliyor.diger bir sorumda kısamı sürüyor .sorularımı cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
gebzede benim dükkanım pendikte buraya çağırdımmm su falıda denenmesi gereken bi tecrübe acayip doğru şeyler çıkıyo tabi cesaretiniz varsa çok değişik hanife hn. Da aynı emine abla gibi yüzüne bakıyoo ben emine hn. Fincenın içine baktığını çok az gördüm buda aynı yüzüne bakarak analatıyo
hanıfe hanım cıdden ılgı cekıcı , acaba kendısıne nasıl ulasabılırız ?
Nerde bakabılır ve ne kadara bakıyor ?
Yardımınız ıcın tesekkur ederım :)
SBB özelden mesaj atıyorum ama mesaj ayarlarında bir sorun var zannedersem çünkü gönderemiyorum(