evet sölediğin gibi ben zaten nasip olursa yüz yüze baktırcam ama gidemeyen tanıdıklarım var o yüzden merak ettim nasıll oluyor 1 saat konuşma.bilen varsa cvplarsa mutlu olurum
canım selam melahat kurtuluşta bir falcı bayağı ünlü ve yaşlı zaten çok bilindik ,40 tl ya bakıyor ben bir arkadaşımdan duymuştum ark ım ın sözleneceğini bilmişti bende no sunu almıştım şu aralar moralim bozuk diye dün akşamüstü gittim ilk kez, değişik şekilde uzun bakıyor arapça konuşur gibi yapıyo sonra türkçeye çevirio sanırım fena diildi bence kişilik analizleri ve baktırdığınız kişinnin sizin hakkındaki düşüncelerini biliyor bence ama tabi gelecek hakkında bir yorum yapamıcam çünkü zaman verdi ...denenebilir bence...:)
cıkmayan fal haberi size olgu sengül tarık mehmet yeter hepsi ama hepsi sevgilimin dönüceğini nisanın dönüm noktası olucağını sölemişti ve bugün sevgilimin ve benim ortak en yakın arkadasımız eski sevgilimin birine delice asık oldugunu ve kız ıcın kovaladıgını duydum gecmiş ola hoscakalım kızlar sakın fallara inanıp ümit bağlamayın...
cıkmayan fal haberi size olgu sengül tarık mehmet yeter hepsi ama hepsi sevgilimin dönüceğini nisanın dönüm noktası olucağını sölemişti ve bugün sevgilimin ve benim ortak en yakın arkadasımız eski sevgilimin birine delice asık oldugunu ve kız ıcın kovaladıgını duydum gecmiş ola hoscakalım kızlar sakın fallara inanıp ümit bağlamayın...
hayırlısı canım üzücü bi durumhiç gelmeyeceğini söyleyen olmadı mı ne biçim iş buuuu
valla sadece bi öneri emine ablayo dene derim ben ona baktırdım umutlanma dönmez dedi acayip doğrucu döndüğündede senin yanında biri var senden boşandı gitti ondada boşanacak dedi. aynı şeyleri elmirada söyledi %80 aynı ikisinide bi dene derim
valla sadece bi öneri emine ablayo dene derim ben ona baktırdım umutlanma dönmez dedi acayip doğrucu döndüğündede senin yanında biri var senden boşandı gitti ondada boşanacak dedi. aynı şeyleri elmirada söyledi %80 aynı ikisinide bi dene derim
emine ablaya gittim canım olumlu konuşmuştu bana bakalım şimdi erenköy şebnemi denicemm sonra zaman geçsin elmirayıda istiyorumm aynı fikirdeyim seninle iyi falcı iyi ve kötüyü olduğu gibi söylemelidir... olumlu sözler duymak istiyorsa insanlar piskoloğa gitmeli fal ayna gibi olmalı olduğu gibi bu benim fikrim tabiii kii :)
slm kızlar ben hanife adında bi hanıla tanıştım suya bakıyo bildiğiniz 1 bardak suya benim eşim evden ilk gittiğinde baktırmıstım gidişini herşeyi ve elindeki boşanma dilekçesini dahi gördü ve dediği gibide oldu herşey boşandık ben sonra elimraya ve emine ablaya baktırdım onlarda geleceği söylediler şimdi bugün hanife hn bana uğrayacak dükkanıma çağırdım tekrar suya baktıracağım ...bakalım beni neler bekliyo
aynen oyle bosu bosuna umut etmek guzel bısey degıl..bıan once tavır almak daha ıyı..ergec olacak seye..ben onceden mercanı merak edıyodum ama bu foruma fln gırdıgını okudum bıara, ondan sogudum oyuzden..iyi falcının bunlara ıhtıyacı yok bence..yıne ıyıdır bısıy demıyorum ama sogudum ondan..nıyeyse melahatı ve sebnemı cok sardım sımdı...sebneme ne zmn gıdeceksın?
slm kızlar ben hanife adında bi hanıla tanıştım suya bakıyo bildiğiniz 1 bardak suya benim eşim evden ilk gittiğinde baktırmıstım gidişini herşeyi ve elindeki boşanma dilekçesini dahi gördü ve dediği gibide oldu herşey boşandık ben sonra elimraya ve emine ablaya baktırdım onlarda geleceği söylediler şimdi bugün hanife hn bana uğrayacak dükkanıma çağırdım tekrar suya baktıracağım ...bakalım beni neler bekliyo
kizlar arayip kendisine sorsaniz benim samimiyetim fal bazinda yani kendisi sahsen inanin hic tanimiyorum kismet olursa bu sefer tatile geldigimde tanisacagim
sonucta bu isten cocuklarina bakiyormus, tamam ücreti yüksek ama bence deger mi deger! gidip üc bes kere ucuza baktiracagimiza bir kere tam baktiralim... birde gelecekle ilgili söyledikleri cikarsa varya elmira dilesin benden ne dilerse
bugün aricamm 13:00 gibi daha belli değil baya yoğun galiba kendisi 3 gündür ulaşmaya çalışıyorum:)meraktayım ama:)
gidersem bugünn randevu alabilirsem size gelince mutlaka yorumumu yapıcamm:)[/QUOTE
hepsı yogun sayemızde:)))merakla beklıyoruz ben ozellıkle sebnemmı cok merak edıyorum zaten....
bugün aricamm 13:00 gibi daha belli değil baya yoğun galiba kendisi 3 gündür ulaşmaya çalışıyorum:)meraktayım ama:)
gidersem bugünn randevu alabilirsem size gelince mutlaka yorumumu yapıcamm:)[/QUOTE
hepsı yogun sayemızde:)))merakla beklıyoruz ben ozellıkle sebnemmı cok merak edıyorum zaten....
okkk hemenn yazarım sizeeee canımmm:)
bu hanife ablacım nerede pekiii :)))))))???????
emine ablaya gittim canım olumlu konuşmuştu bana bakalım şimdi erenköy şebnemi denicemm sonra zaman geçsin elmirayıda istiyorumm aynı fikirdeyim seninle iyi falcı iyi ve kötüyü olduğu gibi söylemelidir... olumlu sözler duymak istiyorsa insanlar piskoloğa gitmeli fal ayna gibi olmalı olduğu gibi bu benim fikrim tabiii kii :)
gebzede benim dükkanım pendikte buraya çağırdımmm su falıda denenmesi gereken bi tecrübe acayip doğru şeyler çıkıyo tabi cesaretiniz varsa çok değişik hanife hn. da aynı emine abla gibi yüzüne bakıyoo ben emine hn. fincenın içine baktığını çok az gördüm buda aynı yüzüne bakarak analatıyo
özell hakkımm yokkkk ne yazık kierenköy şebnemin numarası varmı bana özelden verebilirmisin
erenköy şebnemin numarası varmı bana özelden verebilirmisin