İstanbul'da Fal - Falcılar

evet sölediğin gibi ben zaten nasip olursa yüz yüze baktırcam ama gidemeyen tanıdıklarım var o yüzden merak ettim nasıll oluyor 1 saat konuşma.bilen varsa cvplarsa mutlu olurum

mesela benım aylık sabıt bı ucrete sabıt dakıkalarım var,,oğretmen polıs hattı vb gıbı...

unlulere fln baktıgı dogrumu:))kurtulus cok uzak olmasaymıs keske bana...sırf merakımdan...ıyımı kotumu kestıremedım cunku melahatı..:96:

hayırlısı canım üzücü bi durumhiç gelmeyeceğini söyleyen olmadı mı ne biçim iş buuuu

çok üzüldüm benimde durumum aynı oldu kısmet bu işler falla felan anlaşılmıo bunları yaşayacağımız varmış yapacak bişe yok

kıymet bilmezlerin peşinden koşsun onlar

hayırlısı canım üzücü bi durumhiç gelmeyeceğini söyleyen olmadı mı ne biçim iş buuuu

valla sadece bi öneri emine ablayo dene derim ben ona baktırdım umutlanma dönmez dedi acayip doğrucu döndüğündede senin yanında biri var senden boşandı gitti ondada boşanacak dedi. aynı şeyleri elmirada söyledi %80 aynı ikisinide bi dene derim

slm kızlar ben hanife adında bi hanıla tanıştım suya bakıyo bildiğiniz 1 bardak suya benim eşim evden ilk gittiğinde baktırmıstım gidişini herşeyi ve elindeki boşanma dilekçesini dahi gördü ve dediği gibide oldu herşey boşandık ben sonra elimraya ve emine ablaya baktırdım onlarda geleceği söylediler şimdi bugün hanife hn bana uğrayacak dükkanıma çağırdım tekrar suya baktıracağım ...bakalım beni neler bekliyo

emine ablaya gittim canım olumlu konuşmuştu bana bakalım şimdi erenköy şebnemi denicemm sonra zaman geçsin elmirayıda istiyorumm aynı fikirdeyim seninle iyi falcı iyi ve kötüyü olduğu gibi söylemelidir... olumlu sözler duymak istiyorsa insanlar piskoloğa gitmeli fal ayna gibi olmalı olduğu gibi bu benim fikrim tabiii kii :)

valla kızlar ben burada soylenen ısımlerden bıtek elmıraya baktırdım ve analızlerı memnunıyet verıydı..
benım ılışkımın nasıl basladıgını ve suankı durumunuda gayet guzel acıkladı...gelecekle ılgılı de herseye
pozıtıf pozıtıf yanıtlar vermedı...sunlara baglı, sen boyle yaparsan boyle olur, ama pesını bırakma gıbısınden gayet objektıf seylerdı soyledıklerı..hanı rahat ol o zaten senın avcunun ıcınde ben ıkınızı bırarada goruyorum tarzında benı umutlandıracak seyler degıldı..hıssettıklerım bıraz ugrasmanı, tavrını soyle uygulamanı onerıyor, boyle yaparsan eger umıt ettıgın olur..gıbı..hem hıssettıklerı hemde ablavarı tavsıyesıydı...sadece tavsıye degıldı ama buna ınanıyorum ben..

aynen oyle bosu bosuna umut etmek guzel bısey degıl..bıan once tavır almak daha ıyı..ergec olacak seye..ben onceden mercanı merak edıyodum ama bu foruma fln gırdıgını okudum bıara, ondan sogudum oyuzden..iyi falcının bunlara ıhtıyacı yok bence..yıne ıyıdır bısıy demıyorum ama sogudum ondan..nıyeyse melahatı ve sebnemı cok sardım sımdı...sebneme ne zmn gıdeceksın?

ozmn yorumlarını beklıyoruz...

bugün aricamm 13:00 gibi daha belli değil baya yoğun galiba kendisi 3 gündür ulaşmaya çalışıyorum:)meraktayım ama:)
gidersem bugünn randevu alabilirsem size gelince mutlaka yorumumu yapıcamm:)

bu hanife ablacım nerede pekiii :)))))))???????

evet iki tane dünyalar tatlısı evladı var yani oda hayat mücadelesinde ama bence verecek gücü olmayan arkadaşlar dertlerini açıkça anlatırlırsa elmiranın indirim yapacağına inanıyorum yüreği çok temiz bir insan çünkü ...

bu hanife ablacım nerede pekiii :)))))))???????

gebzede benim dükkanım pendikte buraya çağırdımmm su falıda denenmesi gereken bi tecrübe acayip doğru şeyler çıkıyo tabi cesaretiniz varsa çok değişik hanife hn. da aynı emine abla gibi yüzüne bakıyoo ben emine hn. fincenın içine baktığını çok az gördüm buda aynı yüzüne bakarak analatıyo

erenköy şebnemin numarası varmı bana özelden verebilirmisin

boyle seyler de cok ılgınc..ılgınc bı tecrube olur ben elmıradan sonra bıraz rahatım fal baktırma konusunda..daha cesaretlıyım..ama cok sık baktırmak da ıstemıyorum..sımdı sebnem melahat ve hanıfe hnmlar hakkında yorumları alayım,,sonra bıgun kısmetse bırıne daha baktırıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…