İstanbul'da Fal - Falcılar

kizlar arayip kendisine sorsaniz benim samimiyetim fal bazinda yani kendisi sahsen inanin hic tanimiyorum kismet olursa bu sefer tatile geldigimde tanisacagim:KK17:

sonucta bu isten cocuklarina bakiyormus, tamam ücreti yüksek ama bence deger mi deger! gidip üc bes kere ucuza baktiracagimiza bir kere tam baktiralim... birde gelecekle ilgili söyledikleri cikarsa varya elmira dilesin benden ne dilerse:KK66:
ben yüzyüze baktrdım o yurtdışından arayan sensın demek :)))
valla arkadaşlar elmıra ya zaten sürekli baktırmaya gerek yokkı bana şahsen hayatımın falını baktı herşeyimi söledii kaç yıl sonrasını o yuzden değil ayda 1-2 belkı sonra gerek bile duyulmayabılır...

kızlar melehat kım ya ben ılkkez duydum?

canım selam melahat kurtuluşta bir falcı bayağı ünlü ve yaşlı zaten çok bilindik ,40 tl ya bakıyor ben bir arkadaşımdan duymuştum ark ım ın sözleneceğini bilmişti bende no sunu almıştım şu aralar moralim bozuk diye dün akşamüstü gittim ilk kez, değişik şekilde uzun bakıyor arapça konuşur gibi yapıyo sonra türkçeye çevirio sanırım fena diildi bence kişilik analizleri ve baktırdığınız kişinnin sizin hakkındaki düşüncelerini biliyor bence ama tabi gelecek hakkında bir yorum yapamıcam çünkü zaman verdi ...denenebilir bence...:)

SBB özelden mesaj atıyorum ama mesaj ayarlarında bir sorun var zannedersem çünkü gönderemiyorum :KK43:(

Kızlarrrr handekuka geçenlerde birinden bahsediyodu hiçbişeyi bilemedi diyeee elmiramıydı yoksa başka birimiydi bahsettiği unuttummmmmm

aynen şurda iki dertleşiyorduk heves kalmadı çıkan fal haberı de yok bugun :KK43:(
sherry sensız hayat çekılmıyor foruma dön pankart açarım yoksa :))

aynen şurda iki dertleşiyorduk heves kalmadı çıkan fal haberı de yok bugun :KK43:(
sherry sensız hayat çekılmıyor foruma dön pankart açarım yoksa :))

evet ya silentblood söylesin ona dönsün geri valla üzüldüm üyeliğini iptal etmiş bütün arkadaşlr dönsn ya alıştık hepsine

cıkmayan fal haberi size olgu sengül tarık mehmet yeter hepsi ama hepsi sevgilimin dönüceğini nisanın dönüm noktası olucağını sölemişti ve bugün sevgilimin ve benim ortak en yakın arkadasımız eski sevgilimin birine delice asık oldugunu ve kız ıcın kovaladıgını duydum gecmiş ola hoscakalım kızlar sakın fallara inanıp ümit bağlamayın...

Larox uzuldum yaaa ah su gonul isleriiii ve cikmayan fal haberleriii sen emine ve elmiraya baktirmismiydin ???

ben yüzyüze baktrdım o yurtdışından arayan sensın demek :)))
valla arkadaşlar elmıra ya zaten sürekli baktırmaya gerek yokkı bana şahsen hayatımın falını baktı herşeyimi söledii kaç yıl sonrasını o yuzden değil ayda 1-2 belkı sonra gerek bile duyulmayabılır...

arkadaşlar rica etsem bana elmiranın telini özelden msj atabilirmisiniz teşekkürederim şimdiden

selam kızlar bugun forumdan ıkı arkadasla maltepedekı ergune gıttık
ben baktırdım bıtek
ben adamı sevdım ısın aslı
cok bısey soylemedı gecmıse ya da gelecege daır
ama bana daır konustu terapı gıbı oldu, ıı ayrıldım yanı
gelecege daır soyledıgı seylerı de zamanla gorucez
optum sekerlerr

elmiranın telini atarmısınız kızlar bugün son kez ona baktırmak istiorum herkezi denedim yanıldılar bakalım o ne diycek cok acil lütfen...

X