- 13 Mart 2010
- 2.074
- 2
emine hanımın telini verebilir misiniz
yolladım eminenin teliiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emine hanımın telini verebilir misiniz
ben yüzyüze baktrdım o yurtdışından arayan sensın demek :)))kizlar arayip kendisine sorsaniz benim samimiyetim fal bazinda yani kendisi sahsen inanin hic tanimiyorum kismet olursa bu sefer tatile geldigimde tanisacagim
sonucta bu isten cocuklarina bakiyormus, tamam ücreti yüksek ama bence deger mi deger! gidip üc bes kere ucuza baktiracagimiza bir kere tam baktiralim... birde gelecekle ilgili söyledikleri cikarsa varya elmira dilesin benden ne dilerse
kızlar melehat kım ya ben ılkkez duydum?
fuufuk canım sana özel mesaj atamıyorum gelen kutusu doluymuş :))
zeynep hanımın bilgilerini alabilirmiyim???
bana telefonunu ve nasıl ulaşacağımın bilgilerini gönderebilir misiniz lütfen. Teşekkürler
arkadaşlar farkındamısnız forumda bir matem havası var sanki kmse yorum fln yapmıyo
aynen şurda iki dertleşiyorduk heves kalmadı çıkan fal haberı de yok bugun (
sherry sensız hayat çekılmıyor foruma dön pankart açarım yoksa :))
sherry neden gitti ya çoğu kişi de banlanmış üzüldümm valla
larox uzuldum yaaa ah su gonul isleriiii ve cikmayan fal haberleriii sen emine ve elmiraya baktirmismiydin ???
ben yüzyüze baktrdım o yurtdışından arayan sensın demek :)))
valla arkadaşlar elmıra ya zaten sürekli baktırmaya gerek yokkı bana şahsen hayatımın falını baktı herşeyimi söledii kaç yıl sonrasını o yuzden değil ayda 1-2 belkı sonra gerek bile duyulmayabılır...