Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben de toptan hepiniz için sevindim
ya şurda o kadar insanız ayaklanıp elmira'nın fal ücretini düşürmeye calışsaydık ya. ben de gitmek istiyorum ama çoook 75 lira.
iste onu bilmiyorum ben hep telefonda baktirdigim zaman sorularimi soruyorum:))))
ben elmira dan da olgu dan da son derece memnun kaldim... Yani ikiside ayni seyleri söylediler hemen hemen ayni tarihleri verdiler... Elmira nin arada dedikleri gerceklesti ama hem olgu hem elmira asil mesele icin zaman ve sabir dedikleri icin beklmedeyim...
Elmira nin ücreti cok diyorlar haklilar ama kizlar aldigi her kurusu hak ediyor gercekten... Ben cok memnunm arada arayip soru soruyorum baktirmam gerekiyorsa baktiriyorum cok pozitiv bir ses tonu var bana cok iyi geliyor
Kızlar ya bana bıldıgınız ıyı bı falcının emıne abla ve elmıra dısında telefonunu gonderr msnz kotu bsı oldu cok acıl fala ıhtıyacım var evde bakan bırı olursa daha ıyı olur ben kafede pek rahat edemıyorum cok acıl yardımlarınızı beklıyorum ya su ınternetım bı tam baglansın cok anlatacaklarım var sıze smdıden cok tesekkur ederım ya cok acıl beklıyorum cokk..
canan hanım var ofisinde bakıyor 70 lira yenibosna da
aldığı kuruşu muhakkak hak ediyordur evet ama hani ben ayda bi iki kez gitmek istiyorum.biraz düşürse hem daha fazla insan gelir kazanır hemde biz kazanırız
emine hanımın telini verebilir misiniz
bundan önce de yazmıştım cvp alamadım FUUFUKKKKK sen söle bari.
telde bakıyor dyosunuz ya.cepten mi ev telden mi.çünkü bi saat sürüyor dyosunuz hangi fatura hangi kontörle arıcaz o kadar ????
fuufuk, elmira ile samimiy sen indirim falan yaptıramazmısın acep 75 çok ya 20liraya bile bakan olunca 75 fazla geliyor :83:
bilemiyoruuuummm, ben yurtdisindan ariyorum ama türkiye icin özel kartla
ama ilk firsatta türkiye ye gelince yanina ugramak istiyorum cünkü bana telde bu kadar bakabilen yüzüme karsi kimbilir neler döktürür... gerci kimsenin hakkini yemek istemem bugüne kadar baktirdigim bircok kisi büyük bir cogunlugu hep iyi bildiler... gelecekle ilgili verdikleri tarihe daha var bakalim bekleyelim
ama istanbul daysan gidip yüzyüze baktir bence
efendimmmmm
buyur