bir kez kaptırınca fena sarıyor bu fal işi :) ben 4-5 ay önce taksimde inci cafede nesrin var. ona gitmiştim. şaşırttı beni, çünkü perisi varmış o söylüyormuş. hakkaten birisi söylüyor o da bana aktarıyordu. her şeyi bildi. özellikle karakter tahlilinde süperdi. gelecekle ilgili şeyleri göreceğiz daha. ama gittiğim tüm falcılar aynı şeyleri söylüyorlar. belki iyilerine gidiyorum :)) melekler kahvesindeki elife gitmiştim ve aynı gün nuray diye birine gittim evinde bakıyordu. tıpatıp aynı şeyleri söylediler onlar da. symboldeki serkan da biliyor. ama sanki o andaki elektrikten anlıyor. ben gözlerimi çevirince, gözlerini kaçırma dedi... o sıralar işle ilgili konular kafamı meşgul ediyordu, en çok ondan bahsetti mesela. ve daha iyi bir ortamda olacaksın dedi, tüm sorunlar geçecek dedi. gerçekten de dediği oldu. yine hepsinin ortak söylediği şey, işle iligili pozisyon veya maaşta eylülde yükselme, sonra 2011'de daha iyi bir gelişme olacakmış. bakalım göreceiz. en son pen cafedeki yetere gittim. onu da beğendim. başka bir kişinin benimle ilgili ne düşündüğünü öğrenmek için o kişi adına tarota baktı mesela. ve çok iyiydi. ıskaladığı pek bişey olmadı :) haa pardon viversumdaki birine de baktırdım. hiç ciddiye almadığım için ismini unuttum ama zümrüttü sanırım. ben konuşurken kolumu bağlamıştım sanırım göğsümde, elini kolunu bağlama, sıkma bana enerji akımı olmuyor dedi... şaşırdım çünkü doğru söyledi... evli olduğumu söylemedim. bana diyor ki başından bir evlilik ya da yüzük atma geçti mi? oğlum var benim onu da söylemedim... sanki bir hamilelik falan olmuş ama diyor :) bildi yani aslında... ayyy uzun yazdım neyse.. . cevizlideki angel's cafe nerdeydi? bir arkadaş yazmıştı ama...