cnm karıstırdın kaydirigubbakcemile3 zumrut vıversum da kaydirigubbakcemile2 inci deki nergıs kaydirigubbakcemile3 evet bende ona gıdıcem cok merak ettım hemde ılk defa duyuyorum baaklım bana da bosluga baksın kaydirigubbakcemile3
ooo kıslar kopmuşsunuz ben yokken.. normal kafeler etmedi sanla sarmışsınız vallahana... size haber vereceğim demiştim ne batunun dediği ne pelinin dediği ne de tarığın dediği şey çıktı bana işle ilgili bir şey söylemişti.. alakası bile yok..ama dilek kadınlar kahvesindekinin dedikleri kısmen oldu.. şunu söyliim biz soru sorunca zırvalıolar en iyisi ssumak ne varsa anlatsın..
he bu arada burcu angels cafe demi bana bir tarif yapacak olan var mı sayfa sayısı çok baştan okumayyaım tekrar:dance:
nerde hangi günler hangi saatler orda cevap veren olursa mutluş olurumdelikafadulden
Bn de Burcu'ya gitmeye çalışacağım. Belki bugün giderim. Cumartesi-pazar 17.00 den sonra oradaymış. ıskeleden aşağı inince alkın Kitabevi'ni soracakmışsın. Kitabevinin yan sokağından yukarı çıkan yokuşun sağ tarafındaymış. ınternetten telefonunu bul, yanına al numarayı. Yolda bulamazsan sorarsın.
Butun falcılar eskı erkek arkadasım ıcın evlılık yorumları yaptılar evlencekmısım ıy bırıymıs bılmem ne bunlarda benı etkıledı ıster ıstemez onla tekrar gorusmeye ıkna oldum ılıskıye zorladı İŞkence yaptı bana resmen morarttı heryerımı ısırdı yalvardım Öle kurtuldum elınden allahın sevgılı kuluymusumkı zorla yapmadı.bence hıc gıtmeyın derım etkılıyorlar secımlerımızı kızlar gercekten
Butun falcılar eskı erkek arkadasım ıcın evlılık yorumları yaptılar evlencekmısım ıy bırıymıs bılmem ne bunlarda benı etkıledı ıster ıstemez onla tekrar gorusmeye ıkna oldum ılıskıye zorladı İŞkence yaptı bana resmen morarttı heryerımı ısırdı yalvardım Öle kurtuldum elınden allahın sevgılı kuluymusumkı zorla yapmadı.bence hıc gıtmeyın derım etkılıyorlar secımlerımızı kızlar gercekten
evet chloes seni bekliyoruz,gerçi burcu kişilik analizini falan iyi yapıyor geçmişi de biliyor önemli olan geleceği tutturuyor mu benim şu ana kadarki durumumu da bildi gerçi ama iş bundan sonrakinde
bakalım sizlerinki ne derece çıkacak
tsekkur ederım.cok ucuz kurtuldum gercekten allahın sevgılı kuluymusum cok yalvardım allahtan yapmadı.sonrada ılıskıye gırmedım dıye benı terkettı ne adamlar var ornek alın kımseye ınanmayın
evet çıldırmıs gıbıydı popomu öle bi ısırdıki vahşi hala oturamıyorum mosmor oldu.gercı zorla tecavuz gıbı yapmadı.şakasına yapmıs güya.vala elinden ucuz kurtuldum dıkkatli olun kızlar amanama bu çok ekstrem bir olay nadideciğim yani erkekler bazı anlarında fazla kudurmuş gibi davranabiliyorlar zaten onların en zayıf noktaları da bu
geçmiş olsun çok
bana da bugüne kadar konuştuğum 5 falcı evleneceksiniz dediyse 5i demedi diyelim ama ben ilişkimi buna göre yaşamadım kimse de öyle yapmıyordur eminim sen de falcı dedi diye görüşmemişsindir ki arkadaşınla onu sevdiğin özlediğin görmek istediğin için gitmişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?