İstanbul'da Fal - Falcılar

bende bu siteden cıkamıyorum kıslar noldu bana bole:lepi: bende bırakmak ıstıorum şu falı... kızlar bıde ucurtma var orda majestıgın karsıısında.. orda meral var ona baktıran oldu mu...

slm kızlar bu viversum ilk arama ücretsiz diyo ama almanya dan arıyolar anladığım kadarıyla bize de herhangi bir ücret yansımıyormu? arayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

KIZLAR BU BAHSETTıĞıNıZ SıTEDE DURANA YA MUSAıTTı ASLINDA ELıFANAYI DUSUNDUM AMA OLMADI NEYSE ARADI BU HATUN AMA BıŞEY DEDıĞı YOK SADECE DUA ET DıYOR BAŞKA Bı HALT YOK BıDE DEDıKı HZ.ıSA PEYGAMBERE DUA ETMEMı SÖYLEDı EVıNDE MUCıZE OLUR DEDı TELEFON KAPANDI :roflol:

ya kızlar elifana şu anda yok diye diğerlerine bakıyordum ecem hatun regeneri denesem mi, yoksa elifanayı mı beklesem.

ya kızlar elifana şu anda yok diye diğerlerine bakıyordum ecem hatun regeneri denesem mi, yoksa elifanayı mı beklesem.

valla bence arielle elifanadan daha iyi
elifana bana dediki büyük bir şehirdesin köprüler falan e dedim istanbul hı doğru dedi tamam kişi hakkında yorum yaptı herkesle aynı şeyleri söyledi ama 7 dakikada kapattı arielle 10 dk sürdü ama benim başka sorum yoktu diye

sende bayagı şanssızmıssın canım ya et o zaman sende dua

şu an arielle de yok bekleyeyim en iyisi ecem hatuna yapılan yorumlarıda okudum ilginç ondan sordum canım.

Alan kodundan ararken İstanbul olduğunu bilmiyorlar mıymış?

canım bir sitenin adı. promosyonu var üye oluyorsun. ilk falı ücretsiz. sonradan kimsenin baktırmadığını düşünüyorum :) ama denemesi bedava

anladım canım :) kime denesem bende uye oldum birde cep telefonundan arıyorlar dimi kızlar kime sorayım acaba ne dersiniz

sende bayagı şanssızmıssın canım ya et o zaman sende dua

canım zaten dua ediyorum rabbimden başka kim var sığınacağım. K adın beni resmen salladı hı,ha,şey , bunları kullandı bi tek kendi eşide almanmış 60 yaşında çok moderenmiş :))))))) neyse zaten inanmıyarak aramıştım.

Elifana bana da 7,5 dk konuştu. Ama bildi bayaa şeyi. Dedikleri olacak mı çok merak ediyorum.

Geri arama bildirdim ama dönen olmadı.:gitme: Acaba yarın için tekrar geri arama bildirimi mi yapmam gerekir?bilmiyorumkismile

güzelim o geri arama saatini sınırsızdan 1 saat içine falan çekmen lazım bir de ek not düş hemen arayabilir misiniz diye
cep tel verdim bilemez ki nerdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…