ecemhatun Almanyada programda yapıyormuş .Almanya da tanınan bir medyummuş
Delibalik, şimdi de sayende aklıma Zümrüt'ü de koydun. Sayende yeni fal cafe ve falcılar öğredik. İnci Cafe nerede acaba?
taksım de inci cafe mı? ilk defa duyuyorum... tarıf eder mısın cnm bide kahve falına mı bakıyorr tarota mı??:ecrin_bebek:
hiçbir şeye :) boşluğa bakıyor sempatiksalakcinni gerçekten... ona birisi söylüyormuş. dinliyor ve hızlı hızlı konuşuyor. ben "tüh not alsaydım kağıt falan getirseydim" dedim. yetişemezsin ki hızıma dedi... anlattığı her şey doğru idi. gelecekle ilgili ise göreceğiz :) mesela dedi ki 2011'e kadar eşinden ayrılmazsan, bir daha ayrılmazsın... kaydirigubbakcemile3 göreceğiz...
hiçbir şeye :) boşluğa bakıyor sempatiksalakcinni gerçekten... ona birisi söylüyormuş. dinliyor ve hızlı hızlı konuşuyor. ben "tüh not alsaydım kağıt falan getirseydim" dedim. yetişemezsin ki hızıma dedi... anlattığı her şey doğru idi. gelecekle ilgili ise göreceğiz :) mesela dedi ki 2011'e kadar eşinden ayrılmazsan, bir daha ayrılmazsın... kaydirigubbakcemile3 göreceğiz...
ne çok falcı var yahu... iyice kafası karışıyor insanın..
dünün şokunu atlatmaya çalışmaktayım. bi öyle bi böyle oluyorum. düşünmemeye çalışıyorum aklıma geldikçe başka bişiye yöneliyorum. umarım bu iyi gelir bana.
bu arada bakırköydeki talin hakkında bilgisi olan var mı??
ne çok falcı var yahu... iyice kafası karışıyor insanın..
dünün şokunu atlatmaya çalışmaktayım. bi öyle bi böyle oluyorum. düşünmemeye çalışıyorum aklıma geldikçe başka bişiye yöneliyorum. umarım bu iyi gelir bana.
bu arada bakırköydeki talin hakkında bilgisi olan var mı??
Gecmis olsun canim, var arada boyle olumsuz anlatan.. herkese gidilmemeli bence. Biz rahatlamak iyi seyler duymak icin gidioyoruz bazilari iyice abartip moralimizi yerle bir ediyor. Tanimadik birisine gidilmemeli, once baskalarindan dinlemek daha iyi bence.
Bu durumda asıl gidilcek inci cafe de zümrüt dimi kızlaronu deniyelim önce diyorsunuz