chloes bak sen hep avrupa yakasında takılmışsın asıl iş anadoludaturkbayragi
bence levent veya burcuyu denemelisin ama garanti istiyorsan bana çok öenmli birşey için temmuz sonuna kadar süre verdiler onu bekle çıkınca sana kesin baktır derim
ama ben burcunun bugüne kadar dedikleri çıktığı için ve harf burç kişi ve zaman olarak ikisi de aynı şeyleri söyledikleri için olacağına inanıyorum yine de tabi ki en doğrusunu allah bilir
kızlar biraz önce symbol levente gittim size anlatayım diye de koşa koşa geldim
sanırım benim akderim yazılı çünkü şu son 1 ayda baktırdığım 4 falcı burcu,levent, viversum elifana ve ariel sanki anlaşmış gibi kelimesi kelimesine aynı şeyleri söylüyorlar
Canım bana en yakın yer Taksim. Burcu ve/veya Biriz'i yarın karşıya gidersem deneyeceğim. Karşıda işim var onun için bu kadar zamandır bekliyorum. Levent daha önce Beyoğlu'nda olan Levent'se ben baktırmıştım, dedikleri çıkmamıştı.(birkaç kez baktırmıştım)
Viversum'da baktırdığın iki bayandan hangisi daha iyiydi? Ben Elifana'ya az önce geri arama için kayıt yaptırdım. Sıkıldım böyle online mı diye bakmaktam. Umarım bugün döner, yarın dışarıda olabilirim ve telefona bakmadığım için ücretsiz hakkımı kaybederim diye korkarım.
Cafe Majestic Emre'yi denedin mi? Sen İstanbul'da ne taraftasın?
Biriz Hanım tarotu tercih ediyor.. Bence tarota gidin...pilav cafe' yi aradım biriz hanım akşam 20:00'ye kadar oradaymış. kahve falı 20 TL, tarot 25 TL miş hangisine baktırdınız siz? bunlardan birini seçmem lazım hem diğer fal cafelere göre fiyatı yüksekmafoldumben
kızlar bakırköydeyim bende buralarda taksimde olur tabi gercekten inandıgınız bir falcı varmı gidelim arkadaslarla
Majestic Emre derim. Buradan bir arkadaşa dedikleri çıktı. Ben de baktırdım ama daha 2 ayı var. Meltem Cumbul ve başka ünlüler de gidiyor.
kızlar biraz önce symbol levente gittim size anlatayım diye de koşa koşa geldim
sanırım benim akderim yazılı çünkü şu son 1 ayda baktırdığım 4 falcı burcu,levent, viversum elifana ve ariel sanki anlaşmış gibi kelimesi kelimesine aynı şeyleri söylüyorlar
Majestic Emre derim. Buradan bir arkadaşa dedikleri çıktı. Ben de baktırdım ama daha 2 ayı var. Meltem Cumbul ve başka ünlüler de gidiyor.
alevko çok tatlısın ya levent nasıl diye bekliyorum saol. senin dediğin gibi yarın önce burcuyu deniyorum bende yarın koşa koşa gelip yazıcam. hepsi aynı şeyi dedi yazdın yoksa EVLENİYORMUSUN
yok canım ya burcu yakın tarihte evlilik görünmüyor dedi 4 yıl içinde olacakmış ama aşk evliliği yapacakmışım evleneceğim kişinin burcunu harfini nerden tanıdıgımı falan söyledi çok ilginçtir bugün levent de aynı adamı tarif etti en az 3 yıldır da tanıyormuşum ama gel gör ki düşünüyorum düşünüyorum bir türlü kim olduğunu çıkaramıyorum
ve arielle ve elifana da aynısını söylediler 1 ay içinde de tekrar karşılacakmışım bu kişiyle meraktan çatlayacam eyvahedigeldismile
elifcikcik sana verilen süreler hala dolmadı mı
bu arada ben symbolde beklerken kızlarda serkana baktırıyorlardı hepsi şok içinde çıkıyorlardı herşeyi bildi falan diyorlardı ama falları bir iki dakika sürüyordu levent bana bayagı uzun baktı ya geçmişimi bilip bana hava atan falcıları sevmiyorum onu zaten ben de biliyorum işki geleceği tuttursun yazıyorum artık ama çünkü zaman geçince unutuluyor
majestic nerde ben bilmiyorum ya
cok saol :) en kısa zamanda deniycem yorumlarımı yazarı sizedeMajestic, Melekler Kahvesi'nin sokağında girişte sağda. Majestic Sinema'nın üst katı.