İstanbul'da Fal - Falcılar

chloes bak sen hep avrupa yakasında takılmışsın asıl iş anadoludaturkbayragi
bence levent veya burcuyu denemelisin ama garanti istiyorsan bana çok öenmli birşey için temmuz sonuna kadar süre verdiler onu bekle çıkınca sana kesin baktır derim
ama ben burcunun bugüne kadar dedikleri çıktığı için ve harf burç kişi ve zaman olarak ikisi de aynı şeyleri söyledikleri için olacağına inanıyorum yine de tabi ki en doğrusunu allah bilir

Canım bana en yakın yer Taksim. Burcu ve/veya Biriz'i yarın karşıya gidersem deneyeceğim. Karşıda işim var onun için bu kadar zamandır bekliyorum. Levent daha önce Beyoğlu'nda olan Levent'se ben baktırmıştım, dedikleri çıkmamıştı.(birkaç kez baktırmıştım)
Viversum'da baktırdığın iki bayandan hangisi daha iyiydi? Ben Elifana'ya az önce geri arama için kayıt yaptırdım. Sıkıldım böyle online mı diye bakmaktam. Umarım bugün döner, yarın dışarıda olabilirim ve telefona bakmadığım için ücretsiz hakkımı kaybederim diye korkarım.

Cafe Majestic Emre'yi denedin mi? Sen İstanbul'da ne taraftasın?

kızlar biraz önce symbol levente gittim size anlatayım diye de koşa koşa geldim
sanırım benim akderim yazılı çünkü şu son 1 ayda baktırdığım 4 falcı burcu,levent, viversum elifana ve ariel sanki anlaşmış gibi kelimesi kelimesine aynı şeyleri söylüyorlar

Bunlara pek kensini kaptırma. Çünkü ben de falcılara gittiğim zaman hemen hepsi aynı tarih ve olayı veriyor. O tarih geldiğinde ise hiçbir şey olmuyor. Bu başıma çok kez geldi. Birkaç ay önce temmuza attıkları olayı şimdi yavaş yavaş eylül ayına atmaya başladılar.

Canım bana en yakın yer Taksim. Burcu ve/veya Biriz'i yarın karşıya gidersem deneyeceğim. Karşıda işim var onun için bu kadar zamandır bekliyorum. Levent daha önce Beyoğlu'nda olan Levent'se ben baktırmıştım, dedikleri çıkmamıştı.(birkaç kez baktırmıştım)
Viversum'da baktırdığın iki bayandan hangisi daha iyiydi? Ben Elifana'ya az önce geri arama için kayıt yaptırdım. Sıkıldım böyle online mı diye bakmaktam. Umarım bugün döner, yarın dışarıda olabilirim ve telefona bakmadığım için ücretsiz hakkımı kaybederim diye korkarım.

Cafe Majestic Emre'yi denedin mi? Sen İstanbul'da ne taraftasın?

ben anadolu yakasındayım levent symboldeki bana nomadic önerdi iyiki de gitmişim çok iyi geldi burcudan fazla ekstra birşey söylemedi açıkçası ama bugünlerde ihtiyacım vardı ama artık sanırım yok çünkü artık ekstra birşey söylemiyorlar
anadolu yakasından burcu mu levent mi diye soran olursa söyle söyleyeyim benim hayatım çok çorba gibi olduğu için çok ilginç ikisi de başta aynı yerde şaşırdılar ben yardımcı olup bi çıkardım sonra ikisi de aynı şeyleri söylediler bana kalırsa burcu kişi tarifinde ve kişi analizinde daha iyi yani onun tanımlamalarından tarif ettiği kişinin kim olduğunu çıkarıyorsun levent tip olarak tarif yapmadı zaten ama kişilik konusunda çok başarılı bulmadım hı ama biliyor mu dersen biliyor leventin ekstrası da her sorunu yanıtlıyor her biri için tarottan kağıt çektiriyor istediğin kadar sorabiliyorsun gerçi burcuda sor demişti de benim aklıma soru gelmemişti

ya zaten hayatım çorbaya dönmüş kaptıracak bir yerim kalmadı ama bugün levent hayatının pekçok alanında sıkıntılar yaşamışsın ama bugünden sonra o kadar büyüğü yok dedi ta 1 yıl öncesinde baktırdığım bir falcı da mayıs ayından sonra huzur mutluluk geliyor demişti(istanbul dışında biri)
ay inşallah öyle olur yeter çünkü bıktım artık falcıya da gitmek istemiyorum dedim ya hayatımda ne olursa olsun su temmuz sonunu bir bekleyecem bakalım ama nomadic levent ne dediyse oldu dedi inşallah olur
ben inanmak istemesem de falcılara ankaradaki bir falcımın dediği herşeyi yıllar içinde yaşadıım için nasıl oluyorsa bilebileceklerine inanıyorum

bu arada viversumdan bazıları arielleyi begenmemiş ama ben memnun kaldım elifanayla aynı şeyleri söyleselerde arielle daha uzun ve ayrıntılı anlattı o kadar uzun kalmıyor en geç yarım saat içinde arıyorlar geri aranmada ücret yok merak etme

bugün taksim symbole gittim kızlar...

beklerken garsonla biraz muhabbet ettim,hem falcılar hakkında bilgi almak için,hemde daha ilgili olmaları umuduyla bu siteden bahsettim,falcılar hakkında yorumları falan ilettim.

neyse,gittiğimde sadece toprak vardı,saat 1-2 gibi tarık ve diğer falcılar geldi,ben aslında toprağa baktıracaktım ama toprak yeniymiş,emin olamadığım için tarığa baktırdım.

genel anlamda,yanlış bildiği bişey olmadı yada alakasız şeyler söylemedi.ama merak ettiğim 2 konu vardı,birini hiç söylemedi diğerinide sıyırdı diyelim:1rolleyes:

sorular sordu,falı kısa sürmedi ama çokta uzun değildi,hem kartlardan hem kahveden baktı,gelecek için birkaç şey söyledi bekliycem bakalım çıkıcakmı,şimdilik erken puan vermem için.

neyse bunun dışında öğrendiklerim,batu yeniden symboldeymiş:lepi:
yeni bir falcı gelmiş toprak adı,söylemiştim zaten
tarığın izin günleri pazartesiymiş,bir de baktırmak isterseniz 1 gibi falan gelin,hem daha çok falcı oluyor hemde sıra fazla olmuyor.haftaiçi 9.75 indirimini de kaçırmayın derim,

biraz zaman geçsin toprağı veya leventi denemek istiyorum

pilav cafe' yi aradım biriz hanım akşam 20:00'ye kadar oradaymış. kahve falı 20 TL, tarot 25 TL miş hangisine baktırdınız siz? bunlardan birini seçmem lazım hem diğer fal cafelere göre fiyatı yüksekmafoldumben
Biriz Hanım tarotu tercih ediyor.. Bence tarota gidin...

elifcikcik sana verilen süreler hala dolmadı mı
bu arada ben symbolde beklerken kızlarda serkana baktırıyorlardı hepsi şok içinde çıkıyorlardı herşeyi bildi falan diyorlardı ama falları bir iki dakika sürüyordu levent bana bayagı uzun baktı ya geçmişimi bilip bana hava atan falcıları sevmiyorum onu zaten ben de biliyorum işki geleceği tuttursun yazıyorum artık ama çünkü zaman geçince unutuluyor

kızlar bakırköydeyim bende buralarda taksimde olur tabi gercekten inandıgınız bir falcı varmı gidelim arkadaslarla

kızlar bakırköydeyim bende buralarda taksimde olur tabi gercekten inandıgınız bir falcı varmı gidelim arkadaslarla

Majestic Emre derim. Buradan bir arkadaşa dedikleri çıktı. Ben de baktırdım ama daha 2 ayı var. Meltem Cumbul ve başka ünlüler de gidiyor.

Majestic Emre derim. Buradan bir arkadaşa dedikleri çıktı. Ben de baktırdım ama daha 2 ayı var. Meltem Cumbul ve başka ünlüler de gidiyor.

valla ben katre82yi baz alarak gittim levente tabi daha önce başkaları da önermişti ama katrenin yorumlarına katlıyorum ben emreye gitmedim ama o tam fiyasko demiş buralarda sanırım zaten kendisi de bence gidenlere sormadan falcıya gitmeyin artık çünkü sektör acaip pahalı olmuş

ya eskiden 3-4 yılda bir falcıya giderdim ya da o benim ayağıma gelirdi hayatımın karışmasıyla bu siteden bile çıkamaz oldum işi gücü bıraktım da gidiyorum ben:gitme:

kızlar biraz önce symbol levente gittim size anlatayım diye de koşa koşa geldim
sanırım benim akderim yazılı çünkü şu son 1 ayda baktırdığım 4 falcı burcu,levent, viversum elifana ve ariel sanki anlaşmış gibi kelimesi kelimesine aynı şeyleri söylüyorlar

alevko çok tatlısın ya levent nasıl diye bekliyorum saol. senin dediğin gibi yarın önce burcuyu deniyorum bende yarın koşa koşa gelip yazıcam.

Son düzenleme:
alevko çok tatlısın ya levent nasıl diye bekliyorum saol. senin dediğin gibi yarın önce burcuyu deniyorum bende yarın koşa koşa gelip yazıcam. hepsi aynı şeyi dedi yazdın yoksa EVLENİYORMUSUN

yok canım ya burcu yakın tarihte evlilik görünmüyor dedi 4 yıl içinde olacakmış ama aşk evliliği yapacakmışım evleneceğim kişinin burcunu harfini nerden tanıdıgımı falan söyledi çok ilginçtir bugün levent de aynı adamı tarif etti en az 3 yıldır da tanıyormuşum ama gel gör ki düşünüyorum düşünüyorum bir türlü kim olduğunu çıkaramıyorum

ve arielle ve elifana da aynısını söylediler 1 ay içinde de tekrar karşılacakmışım bu kişiyle meraktan çatlayacam eyvahedigeldismile

yok canım ya burcu yakın tarihte evlilik görünmüyor dedi 4 yıl içinde olacakmış ama aşk evliliği yapacakmışım evleneceğim kişinin burcunu harfini nerden tanıdıgımı falan söyledi çok ilginçtir bugün levent de aynı adamı tarif etti en az 3 yıldır da tanıyormuşum ama gel gör ki düşünüyorum düşünüyorum bir türlü kim olduğunu çıkaramıyorum

ve arielle ve elifana da aynısını söylediler 1 ay içinde de tekrar karşılacakmışım bu kişiyle meraktan çatlayacam eyvahedigeldismile

önümüzdeki 1 ay içinde etrafındakilere daha bir dikkatli bakıcan demek. üçününde aynı şeyi tutturması ilginç:uhm:
melekler kahvesindeki gülşen'e gitmiştim o aralarda bir arkadaşım beni biriyle tanıştırmıştı bununla sonun yok kaybolup gidecek ortadan demişti ve tarihde vermişti o gün ona çok sinir olmuştum fala inanmıyorum deli bu uyduruyor demiştim kendi kendime ama malesef dediği aynen çıktı. evlilik niyeti ile tanıştırdıkları kişi ile olay sır gibi kesildi gitti.

elifcikcik sana verilen süreler hala dolmadı mı
bu arada ben symbolde beklerken kızlarda serkana baktırıyorlardı hepsi şok içinde çıkıyorlardı herşeyi bildi falan diyorlardı ama falları bir iki dakika sürüyordu levent bana bayagı uzun baktı ya geçmişimi bilip bana hava atan falcıları sevmiyorum onu zaten ben de biliyorum işki geleceği tuttursun yazıyorum artık ama çünkü zaman geçince unutuluyor

ya benim durumu falcılarda çözemedi..Karışık mevzular... :) Var daha zamanı...
Serkan'a ben de çok baktırdım... Çok çok kısa srer 4-5 dakıka gıbı.. Başta çok çarpıcı geliyo ama sonradan bu ne böyle bu da fal mı diyosun... yani Burcu ve Biriz'den sonra Serkan'a gitmiyorum artık...

X