Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
viversum nedir ya cok cahil hissettim kendimi
ya kızlar elifana şu anda yok diye diğerlerine bakıyordum ecem hatun regeneri denesem mi, yoksa elifanayı mı beklesem.
KIZLAR BU BAHSETTİĞİNİZ SİTEDE DURANA YA MUSAİTTİ ASLINDA ELİFANAYI DUSUNDUM AMA OLMADI NEYSE ARADI BU HATUN AMA BİŞEY DEDİĞİ YOK SADECE DUA ET DİYOR BAŞKA Bİ HALT YOK BİDE DEDİKİ HZ.İSA PEYGAMBERE DUA ETMEMİ SÖYLEDİ EVİNDE MUCİZE OLUR DEDİ TELEFON KAPANDI :roflol:
valla bence arielle elifanadan daha iyi
elifana bana dediki büyük bir şehirdesin köprüler falan e dedim istanbul hı doğru dedi tamam kişi hakkında yorum yaptı herkesle aynı şeyleri söyledi ama 7 dakikada kapattı arielle 10 dk sürdü ama benim başka sorum yoktu diye
elifana bana dediki büyük bir şehirdesin köprüler falan e dedim istanbul hı doğru dedi tamam kişi hakkında yorum yaptı herkesle aynı şeyleri söyledi ama 7 dakikada kapattı arielle 10 dk sürdü ama benim başka sorum yoktu diye
canım bir sitenin adı. promosyonu var üye oluyorsun. ilk falı ücretsiz. sonradan kimsenin baktırmadığını düşünüyorum :) ama denemesi bedava
Alan kodundan ararken İstanbul olduğunu bilmiyorlar mıymış?
sende bayagı şanssızmıssın canım ya et o zaman sende dua
arkadaşlar kesin ücretsizmi bu viversum??
canım sen geri arama bırakacaktın elifana ya görüşebildin mi
Geri arama bildirdim ama dönen olmadı.:gitme: Acaba yarın için tekrar geri arama bildirimi mi yapmam gerekir?bilmiyorumkismile
Geri arama bildirdim ama dönen olmadı.:gitme: Acaba yarın için tekrar geri arama bildirimi mi yapmam gerekir?bilmiyorumkismile