dilek'in dediği çıkmadı şuan beynimden vurulmuşa döndüm aldığım bi haberle... boşvern dilek'i falan yani
yapmayın yaaa ben bi haber bekliom olmazsa yıkılırımgitme: dilek sölemiştii
yapmayın yaaaa ben yıne dilege gıdıcem...TELRUN tam tersımı cıktı yanıııııı(( ya neden bu kadın cok ıyıdıır yaa butun arkdaslar buna gıder... orda bıle cok sırası olur onuun tuhhhhhh
sende numarası var mı canım dilek ablanın cıkmadı ıste cok uzgunum suan direk yazdım canım nasıl yanıyo çok kötu bı gece gecırdım
yapmayın yaaaa ben yıne dilege gıdıcem...TELRUN tam tersımı cıktı yanıııııı(( ya neden bu kadın cok ıyıdıır yaa butun arkdaslar buna gıder... orda bıle cok sırası olur onuun tuhhhhhh
Kızlar daha önce de yazmıştım. Ocak ayında Pelin, Remziye, Barış; şubat ayında Gülşah, Dilek'e baktırmıştım. Hiçbirinin hiçbir dediği çıkmadı.
Keza Armağan, Gemi Cafe Dilek, Pen Cafe Yeter, Symbol Gökhan ve Mehmet, Melekler Zeynep hepsi boş. Bir tane çıksın.
Şu ana kadar baktırdığım yani ömrüm boyunca baktırdığım hiçbir falcının hiçbir dediği çıkmadı.
Telrun, sen birkaç gün önce Dilek'in söylediği birşeyin gününde çıktığını yazmışsın. En azından bir tane bilmiş.
Benim skorum koca bir 0(sıfır)
elifana yokki
sitede.
kızlar forumu baştan sonra okumadım ama belki yazılmıştır daha önce,,, ben size bakırköy cıvıltı cafeyi şiddetle tavsiye ediyorum...