- 5 Mayıs 2020
- 369
- 333
- 30
verdi aslında bakalım bekliyorum :)benimkide zor erkekler zor bı devirde yakın bir tarih bir şey verdi mi bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
verdi aslında bakalım bekliyorum :)benimkide zor erkekler zor bı devirde yakın bir tarih bir şey verdi mi bari
Hayatımdaki kişiyide en son ben sordum hayatımda biri var evlilik gözüküyor mu ciddi mi diye öylelikle söyledi yaniBen baktırdım fakat memnun kalmadım hayatımdaki kişiyi bilemedi ayrılık yaşadığımı söyledi ama herkes ayrılık yaşıyor böyle vaaoov olmadım :) ayın 23 nü verdi ya eylül ya ekim birşey yaşıcakmışım bakalım görücez. birde hayatımdaki kişiyle evlilik vermedi benim bildiğim tarot 6 aylık süreci görür kısa vade uzun vadeyi nasıl gördü hayret ettim
Yalnız değilmişim :) bende şaşırdım açıkçası bu kadar memnuniyet varken bende mi sorun var diye sorguladım kendimiBen de baktırdım kesinlikle bilemedi. Hayatında kesinlikle biri var dedi ve kimse olmadığını ben söyledim. Yani bu bile falso yine de siz bilirsiniz
numarayı bana da atar mısınız ?bilmiyom kızlar ben beğendim ilk defa bi fala verdiğim parayı ayırdıgı zaman için bile helal ettim. sağ olsun bildiği çok nokta atısı seylerde oldu. bi kaç arkadaşa da bahsettim öngörülecek basit seyler değildi anlattıkları. memnun kaldıgım için sizede söyledim baktırmak istemeyen de tabi baktırmasın sonucta burda bilgi paylasıyoruz sadece, seçim sizin..
Baktırırsan sen de yazabilir misinnumarayı bana da atar mısınız ?
yazarım.Baktırırsan sen de yazabilir misin
Bana da numarasını paylaşır mısınızbilmiyom kızlar ben beğendim ilk defa bi fala verdiğim parayı ayırdıgı zaman için bile helal ettim. sağ olsun bildiği çok nokta atısı seylerde oldu. bi kaç arkadaşa da bahsettim öngörülecek basit seyler değildi anlattıkları. memnun kaldıgım için sizede söyledim baktırmak istemeyen de tabi baktırmasın sonucta burda bilgi paylasıyoruz sadece, seçim sizin..
peki hic memnun kaldiginiz oldu mu? oneriye cok ihtiyacim var su an, kendi falcim bir hafta sonraya randevu veriyor ama benimde yakin zamanda baktirmam hatta hemen gerekli sirf bu yuzden uye oldum lutfen mesajdan bana guvenilir birisini onerebilir misiniz kizlarAz önce Numarasını aldığım kadına baktırdım Songül du ismi . Ama hiç bir şey tutturamadı rakam sayma dışında . Onermıyorum kimseye
Kendi falcınız kim nerede baktırıyorsunuz ? Ben astrocenter Ayşil kayayı öneririm . Arkadaşıma dedikleri çıktı Banada zamanı daha gelmedi . Baştan sona nokta atışlıydı yani baya baya memnun kalmıştım ben.peki hic memnun kaldiginiz oldu mu? oneriye cok ihtiyacim var su an, kendi falcim bir hafta sonraya randevu veriyor ama benimde yakin zamanda baktirmam hatta hemen gerekli sirf bu yuzden uye oldum lutfen mesajdan bana guvenilir birisini onerebilir misiniz kizlar