- 4 Aralık 2018
- 922
- 987
Alya zamanladını da spesifiklestirse cok iyi olucak cok sık baktırmamalı amaKızlar son bir haftada 6 fal baktırdım
Damla çıkmadı
Alya ilk dediği çıktı
Elana şaşırttı bildi
Gül demir hayır ya beni etkilemedi yorumlar yanlıştı
Alya bide boşanmamı bildi ben söylemeden
Hülya çıkmadı ama ben ona baktırmayı seviyorum ya
Işılay çıkmadı
Derya nural çıkmadı
Uzay kutlu berbattı
İlk falının ikinci kısmıda çıkarsa ikinciye baktıracaklarım arasındaAlya zamanladını da spesifiklestirse cok iyi olucak cok sık baktırmamalı ama
Alya zamanladını da spesifiklestirse cok iyi olucak cok sık baktırmamalı ama
Birsey secilmiyor telefonla gorusme seciyorsunuz o kendi nasıl bakıyorsaHic baktırmadım ona biraz pahalı gibi geldiği için tereddüt ettim denemek konusunda. Tarot mu katina mı hangisine baktırmıştınız
O run taşıyla mı ne bakıyor zamanlarım tutmaz der hep ama son 2 falı bende çıkmadı. Bu arada peş peşe günlerde yolladım. Ondan öncekiler çıkmıştıHic baktırmadım ona biraz pahalı gibi geldiği için tereddüt ettim denemek konusunda. Tarot mu katina mı hangisine baktırmıştınız
aa alya mı ? ben de tarot acıyor sanıyordum gercı ses duymadım amaO run taşıyla mı ne bakıyor zamanlarım tutmaz der hep ama son 2 falı bende çıkmadı. Bu arada peş peşe günlerde yolladım. Ondan öncekiler çıkmıştı
Alya ilk dediği çıktı derken ötekiler çıkmadı mı ya da daha vakti var miKızlar son bir haftada 6 fal baktırdım
Damla çıkmadı
Alya ilk dediği çıktı
Elana şaşırttı bildi
Gül demir hayır ya beni etkilemedi yorumlar yanlıştı
Alya bide boşanmamı bildi ben söylemeden
Hülya çıkmadı ama ben ona baktırmayı seviyorum ya
Işılay çıkmadı
Derya nural çıkmadı
Uzay kutlu berbattı
Daha zamanı var 8 gün dedi umarım çıkarAlya ilk dediği çıktı derken ötekiler çıkmadı mı ya da daha vakti var mi
Evet epey az yorum yapılmış son zamanlarda:)buralar çok sessiz kalmış ya bizim falcı tayfa parayı tatile yatırmaya karar verdi sanırım :) kızlar naptınız dönmediniz mi tatilden napcaz bu exleri next olacaklar mı falı taze çıkan yok mu ya
evet ben de astro dayım. canım sıkılırsa yeni birini deniyorum çok beklentiye girmeden. zaten ses kaydı alınmadığı iicn bir yerden bakma gibi bir durum olmuyor sadece hatırlıyorlar baktığı kisiyi. en azından on dakkası 15 euro olunca öyle deli gibi bin liralar ödemiyorsun bir falcıya besyuzküsür birşey tutuyo. gerek de yok çok vermeye zatenEvet epey az yorum yapılmış son zamanlarda:)
Ben Astrocenter a takılıyorum, arada buraya yazdığımda da hep söylüyorum zaten.
Diğer sitelerin çöp olduğunu düşünüyorum. Bi tek yesilcingene vardı o benim için çok özeldir ama o da falı bıraktı sanırımAzra ve Alya ya takılıyorum bu ara en çok. Bence ikisi de anda çok iyiler, dedikleri de ufak ufak çıkıyor. Ancak çok büyük beklentilere girmemeye çalışıyorum, sonuçta Allah bilir yani.. mevcut durum ve kisa vadede bence ikisi de iyiler.
Hangi zeynep bu trans zeynep mi?Arkadaşlar kimsenin reklamını yapmıyorum ama Zeynep beni büyük bir beladan kurtardı. Onun tavsiyeleri olmasaydı kesinlikle işten atılmıştım. Kadının dediği her şey bende çıkıyor inanılmaz gerçekten
EvetHangi zeynep bu trans zeynep mi?
Bana da Zeynep’le tutkunun numarasını yazar mısınız vardı silinmişNermin hanım tel yazarmısınız?
Numarasını verebilir misiniz rica etsemTelefonda bakıyor.
Numarası var mı