- 21 Ağustos 2020
- 1.104
- 2.139
- 83
Banada atar mısınız numarayıevet cnm 400 tl
Banada atar mısın numarayıattım 3-5 kişiye noyu deneyen olursa burayı benim dısında da güncellesin fikir olsun
herkes baktırmadı sanırım cogu kişi sadece numara alıyoşu mesajlardan bir göz ucuyla baktım kadın 2 günde burdan 4 bin telaa kazandı
baktırdınız mı sizdeÜcreti neydi? Bir de görüntülü aramayla bakıyordu dimi?
kız yogundur herkes aynı anda yazdıysa kadınaBen yazdım watsaptan dönüş alamadım
verdi aslında bakalım bekliyorum :)benimkide zor erkekler zor bı devirde yakın bir tarih bir şey verdi mi bari
Hayatımdaki kişiyide en son ben sordum hayatımda biri var evlilik gözüküyor mu ciddi mi diye öylelikle söyledi yaniBen baktırdım fakat memnun kalmadım hayatımdaki kişiyi bilemedi ayrılık yaşadığımı söyledi ama herkes ayrılık yaşıyor böyle vaaoov olmadım :) ayın 23 nü verdi ya eylül ya ekim birşey yaşıcakmışım bakalım görücez. birde hayatımdaki kişiyle evlilik vermedi benim bildiğim tarot 6 aylık süreci görür kısa vade uzun vadeyi nasıl gördü hayret ettim
Yalnız değilmişim :) bende şaşırdım açıkçası bu kadar memnuniyet varken bende mi sorun var diye sorguladım kendimiBen de baktırdım kesinlikle bilemedi. Hayatında kesinlikle biri var dedi ve kimse olmadığını ben söyledim. Yani bu bile falso yine de siz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?