Ben hiç baktırmadım ona deneyeyim bakalimmemnun olduğum çıkan kişiler var ama %100 memnun olduğum iki kişiden biri cudi
Diğer kişi kim memnun oldugunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hiç baktırmadım ona deneyeyim bakalimmemnun olduğum çıkan kişiler var ama %100 memnun olduğum iki kişiden biri cudi
Ben hiç baktırmadım ona deneyeyim bakalim
Diğer kişi kim memnun oldugunuz
nasıl bu kadar fark olabiliyor ya ben 10 dakika dolsunda telefon kapansın diye dakika sayıyodum cudinin o kadar kötüydü bendediğeri dışarıda baktırdığım birisi uygulama yada telefonla bakmıyor maalesef
cudiyi basta o kadar beğendim ki foruma yazasım gelmedi kendime saklamak istedim
nasıl bu kadar fark olabiliyor ya ben 10 dakika dolsunda telefon kapansın diye dakika sayıyodum cudinin o kadar kötüydü bende
Ben de geçen ay 10 dakikası bedava sonra 1 eur olaak baktırmıştım, 11 dk sürmüş 36 liraya gelmişti bana. 11 dk tam geldi zaten, çok nokta atışlı diyemem ama bence geçmiş anı iyi yorumluyor bir de faldan sonra iyi hissettim enerjisi iyiydi belki bioenerji vs gibi bir şeyi vardır. pozitif enerji aldım, şifa olsun umarım gibi bir şey soyledi kaparken bir de o dikkatimi çekti garip çünkü tam da iyi enerji aldım diye düşnürken. Bazı yorumcular enerji çalışması falan yapıyor sanırım öyle bir şey olabilir. Vade verdi ama net değil, 5 li vade demişti 5 gün değil ama 5 ay da olmaz demişti 4 hafta geçti bilmiyorum mantıklıydı söyledikleri ama çıksa bile tekrar baktıramam astrocenter çok pahalı, promosyon olmasa baktırmazdım.Hhaha benim fala öyle yerden nokta atisiyla girdi ki yarım saat sürdü. on dk bedava ile baktirdim ama yine bir ton ödedim sırf kapatamadigim icin karakter analizi o anki durum düşünceler filan 15-20 dk bakıp bilince fal sonrasi ben iç dökme seansına çevirdim dertleştik öyle kapadım dogrulayabildim ve vadesiyle de çıktı.
Cudi bana da 7 li vade verdi 7 gün değil ama 7 ayı da bulmaz dedi üç haftayı geçti bana da iyiydi ama beğenmeyen de çokBen de geçen ay 10 dakikası bedava sonra 1 eur olaak baktırmıştım, 11 dk sürmüş 36 liraya gelmişti bana. 11 dk tam geldi zaten, çok nokta atışlı diyemem ama bence geçmiş anı iyi yorumluyor bir de faldan sonra iyi hissettim enerjisi iyiydi belki bioenerji vs gibi bir şeyi vardır. pozitif enerji aldım, şifa olsun umarım gibi bir şey soyledi kaparken bir de o dikkatimi çekti garip çünkü tam da iyi enerji aldım diye düşnürken. Bazı yorumcular enerji çalışması falan yapıyor sanırım öyle bir şey olabilir. Vade verdi ama net değil, 5 li vade demişti 5 gün değil ama 5 ay da olmaz demişti 4 hafta geçti bilmiyorum mantıklıydı söyledikleri ama çıksa bile tekrar baktıramam astrocenter çok pahalı, promosyon olmasa baktırmazdım.
Ben de geçen ay 10 dakikası bedava sonra 1 eur olaak baktırmıştım, 11 dk sürmüş 36 liraya gelmişti bana. 11 dk tam geldi zaten, çok nokta atışlı diyemem ama bence geçmiş anı iyi yorumluyor bir de faldan sonra iyi hissettim enerjisi iyiydi belki bioenerji vs gibi bir şeyi vardır. pozitif enerji aldım, şifa olsun umarım gibi bir şey soyledi kaparken bir de o dikkatimi çekti garip çünkü tam da iyi enerji aldım diye düşnürken. Bazı yorumcular enerji çalışması falan yapıyor sanırım öyle bir şey olabilir. Vade verdi ama net değil, 5 li vade demişti 5 gün değil ama 5 ay da olmaz demişti 4 hafta geçti bilmiyorum mantıklıydı söyledikleri ama çıksa bile tekrar baktıramam astrocenter çok pahalı, promosyon olmasa baktırmazdım.
Benim henüz çıkmadı yanlış anlaşılma olmasın sadece daha dolmadı vadesi anda bildiklerini de beğendimya cudi bi bana bilemedi heralde kıskanmış seni ondan aramamış demisti. bi daha mı şans versem baktırsam tekrar? napsam siz Boyle deyince bak simdi
Benim henüz çıkmadı yanlış anlaşılma olmasın sadece daha dolmadı vadesi anda bildiklerini de beğendim
ya cudi bi bana bilemedi heralde kıskanmış seni ondan aramamış demisti. bi daha mı şans versem baktırsam tekrar? napsam siz Boyle deyince bak simdi
evet tekrar dinledim de falın sagından solundan neresinden bakarsan bak tutmamış. zorlamaya gerekyok gercekten. tekrar denemiycem :)Sana uymamıştır başkasına uymuştur. tutmadıysa tekrar denemeye gerek yok
Teyit edebildiğim bir şey var evet ve genel bir şey değilAnda dedikleri herkese uyabilecek seyler miydi yoksa spesifik bilebildi mi? Teyit edebildiniz mi
Ben baktırmadım ama fala ilk sardığım zaman çok araştırdım çok memnun kalmış baktıran herkes kredisi çok yüksek geldi bana bir online fala göre baktırırsanız yazar mısınızBinnaz abla Elfin Demet nasıl kızlar
Baktırdım baya olumsuz acımasız bi yorum olmuş haklı benim durumum için. Sadece dün de Azra’ya baktırmıştım o da tam tersi şeyler söylemiş o yüzden kafam karıştıBen baktırmadım ama fala ilk sardığım zaman çok araştırdım çok memnun kalmış baktıran herkes kredisi çok yüksek geldi bana bir online fala göre baktırırsanız yazar mısınız
Siz bilgi verdiniz mi adamın yaptıklarını yoksa kendisi mi söylediBaktırdım baya olumsuz acımasız bi yorum olmuş haklı benim durumum için. Sadece dün de Azra’ya baktırmıştım o da tam tersi şeyler söylemiş o yüzden kafam karıştı
Ben bilgi verdim ona göre yorum yaptı biraz önyargılı olabilir birde sadece çektiğim kartlara yorum yaptı ben odaklanarak pek seçemiyorum kartları. Astrocenter da falcılar kendi kart çektiği için bana daha güvenilir geliyo Azra’ya durumu anlatmamıştımSiz bilgi verdiniz mi adamın yaptıklarını yoksa kendisi mi söyledi