Banada tavşan adımlarla gelecek ama bir yıl barışmazsınız demişti o kadın olumsuz olmak için olumsuz konuşuyor bence bildiği yok
Bana yengec adımlarıyla gelir dedi Ama durumu biliyosun. Zaten faldan ikimiz de memnun kalmamıştık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada tavşan adımlarla gelecek ama bir yıl barışmazsınız demişti o kadın olumsuz olmak için olumsuz konuşuyor bence bildiği yok
Peki geçmişle ilgili bildiği şeyler oldu mu sizde acabaBanada tavşan adımlarla gelecek ama bir yıl barışmazsınız demişti o kadın olumsuz olmak için olumsuz konuşuyor bence bildiği yok
Neyse olumsuzları iptalleyelim hahaha iptal iptal iptalBana da Alya olumsuz konuştu ama 3.kişiyi ben söylemeden bildi
Peki geçmişle ilgili bildiği şeyler oldu mu sizde acaba
Geçmişi iyi bildiğini düşündüm Alya'nınBana da Alya olumsuz konuştu ama 3.kişiyi ben söylemeden bildi
Yaa çok sevindim adınızaAlya'nın bana minicik adım atıp kendini hatırlatıp kaybolacak sonra arkadaşça konuşmak isteyecek. İlişki istemiyor dediği adam ilişki teklifiyle geldi
Bana da yengeç adımı atacak ama olmayacak dedi daha öyle bir şey olmadı ama aradığımda bak benim dediklerim çıkar bu sitenin 1 numarası benim dedi. Alyanın bildiğini ya da bilebileceğini hiççççç düşünmüyorumBanada tavşan adımlarla gelecek ama bir yıl barışmazsınız demişti o kadın olumsuz olmak için olumsuz konuşuyor bence bildiği yok
Bana da Alya olumsuz konuştu ama 3.kişiyi ben söylemeden bildi
Bana da yengeç adımı atacak ama olmayacak dedi daha öyle bir şey olmadı ama aradığımda bak benim dediklerim çıkar bu sitenin 1 numarası benim dedi. Alyanın bildiğini ya da bilebileceğini hiççççç düşünmüyorum
Hahahajjajajaj bana eski sevgilimle olmayacağını dedikten sonra da karşıma yeni çıkacak adamı öyle bir anlattı ki adam da bir kusur dahi yoktu. Adamın maddi manevi fiziksel karakter her şeyini şişire şişire anlattı. Sallıyo da sallıyo ya.Ayyy banada oyle bilmis bilmis konusmustu ya. Sevmedim alyayi. Bende de cok fostu. alyanin bildigini ve bilecegini assssla dusunmuyorum.
haydar iyi dediğimiz iki gun yasamıyor ya. iyi mi kötü mü?Alya bende an itibariyle patladı arkadaşlar. Dediklerinin hepsinin tersi çıktı.
anda ya da geçmişte nasıldı peki? süreci de mi bilemediAlya bende an itibariyle patladı arkadaşlar. Dediklerinin hepsinin tersi çıktı.
haydar iyi dediğimiz iki gun yasamıyor ya. iyi mi kötü mü?
Sonra ben Alyanın falı çıktı diyip tekrar baktırdım. Alya bana bakkkk ben bu sitenin bir numarasıyım dediklerim nasıl da çıktı bana yorum yaz haydi diye tutturdu. Bu yaptı bunları gayette mutlu dedi. Ama Azra’ya baktırdığımda bana neden sen yazdın tam meraktan kıvranıyorken sen adım atmışsın diyip kızmıştı ve 10 gün içinde sana yazacak dedi Azra ve oldu . Ayrıca arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla da hiç de iyi bir halde değil :) adamın gözündeki fer gitmiş rengi değişmiş . Anlıkta duygu deniz ve Talha İlhan çok iyi bilmişti . İkisi de bu adam şuan dışarı bile çok çıkmıyor sporuna gidip geliyor çıkarsa da dışarı az çıkıyor hiç iyi bir halde değil aldatma da kesinlikle olmamış olsa derdim dedi ikisi de ki Azra da demişti bunu . Buraya yazmadan 5 dk önce yazdı ben öyle bir şey yapmadım kaç gündür aklımdan çıkmıyor bu durum vs bir şeyler dedi . Yapsa kadınlar hissediyor kızlar o yüzden saçma sapan falcılara inanmayın