- 16 Haziran 2024
- 102
- 81
- 33
Astrocenter Alya dimiAlya çıkmadı demiştim hatırlayanlar olur. Çıkmaması yetmedi dün onun dediklerinin tamamen tersi oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Astrocenter Alya dimiAlya çıkmadı demiştim hatırlayanlar olur. Çıkmaması yetmedi dün onun dediklerinin tamamen tersi oldu.
Astrocenter Alya dimi
falsepetinde de bir doga dan var o mu binnazdaki doga mı?Alyanın son falı banada çıkmadı, yani şöyle oldu bi durum yaşadım. Benimkiyle konuşursam bu durumu muhtemelen sen kimsin triplerine girip resti çekebilirdi ama benimde son noktamdaydım. Ne kadar kaybetme korkum olsa da konuşmayı kafama koymuştum. Alya’ya konuşucam konuşma sonucu ne görüyorsun dedim. Kopuş olur ayrılırsınız dedi. Bide o konuşana kadarki 3-4 gün deli gibi fal attım. Kopuş olsa da konuşacaktım kendi içimde karar vermiştim ama koparsak çok üzülürdüm. Neyse, konuştum ve benimki alttan aldı hatta üste çıkacak laf dahi edemedi şaşırdı böyle bir şey dememede. Yani alyanın dediği gibi kopuş olmadı. Kopuş olmayacağını ama konuşmam gerektiğini de doğa dan ve zişan ışık söyledi. Doğa daha spesifikti hatta, zaten ben hep derim benim number oneım o. Çıkmadığıda oldu tabi ki ama genel ortalamada o en çok bilen bana
Binnazdaki canım, ben o kadına çok uzun yıllardır baktırıyorum. Bazen ara sıra bazen cozutuk şekildefalsepetinde de bir doga dan var o mu binnazdaki doga mı?
Bende çok sık baktırmadıkça çıkıyorYa Zişan ışığa ben yıllar önce dadanmıştım ani çok iyi bilirdi ama gelecek hiç dediği gibi olmadi
aa ilk kez duydum iyi midir?Bende çok sık baktırmadıkça çıkıyor
Zişan ışık eski baya canım, çok konuşuldu çıkanıda var çıkmayanıdaaa ilk kez duydum iyi midir?
Bana son falı hariç çıktı olumsuzudaAlya'nın olumsuz dediği şeyler çıktı mı deneyenler?
Canım sen Mars a hangi fal türünü baktırdın ? Bide dedikleri çıktı mı ?Erkolar kapatılsın diyebilir miyiz o zaman
Alyanın son falı banada çıkmadı, yani şöyle oldu bi durum yaşadım. Benimkiyle konuşursam bu durumu muhtemelen sen kimsin triplerine girip resti çekebilirdi ama benimde son noktamdaydım. Ne kadar kaybetme korkum olsa da konuşmayı kafama koymuştum. Alya’ya konuşucam konuşma sonucu ne görüyorsun dedim. Kopuş olur ayrılırsınız dedi. Bide o konuşana kadarki 3-4 gün deli gibi fal attım. Kopuş olsa da konuşacaktım kendi içimde karar vermiştim ama koparsak çok üzülürdüm. Neyse, konuştum ve benimki alttan aldı hatta üste çıkacak laf dahi edemedi şaşırdı böyle bir şey dememede. Yani alyanın dediği gibi kopuş olmadı. Kopuş olmayacağını ama konuşmam gerektiğini de doğa dan ve zişan ışık söyledi. Doğa daha spesifikti hatta, zaten ben hep derim benim number oneım o. Çıkmadığıda oldu tabi ki ama genel ortalamada o en çok bilen bana
ya bunu bilen kimse olmadı mı. çok iyiAlya'nın bana minicik adım atıp kendini hatırlatıp kaybolacak sonra arkadaşça konuşmak isteyecek. İlişki istemiyor dediği adam ilişki teklifiyle geldi
Alya'nın bana minicik adım atıp kendini hatırlatıp kaybolacak sonra arkadaşça konuşmak isteyecek. İlişki istemiyor dediği adam ilişki teklifiyle geldi