- 4 Aralık 2018
- 922
- 988
Başka önerdiğiniz var mıı? Orada Talhaya,Alyaya,Sezgiye,Kağana,Zeyno Yaprak'a baktırdım. En kötüsü Kağandıastrocenter da tanem su ya baktıran var mı ? ben baktırdım. Talha kat kat daha iyi.
Talha cıktı mı size?Başka önerdiğiniz var mıı? Orada Talhaya,Alyaya,Sezgiye,Kağana,Zeyno Yaprak'a baktırdım. En kötüsü Kağandı
Epeydir bakmıyordum buraya, Astrocenter a servet harcayan biri olarak en sevdiğim konu gelmiş:) size sezgi çıktı mı? Ya da sezginin çıktığı kimse var mı? İşin kötüsü bana bu ara çıkıyor ve ağzından da hayırlı hiç bisi çıkmıyoralya bence
çıkıyor cnm bana cıktı. alya ve sezgi deEpeydir bakmıyordum buraya, Astrocenter a servet harcayan biri olarak en sevdiğim konu gelmiş:) size sezgi çıktı mı? Ya da sezginin çıktığı kimse var mı? İşin kötüsü bana bu ara çıkıyor ve ağzından da hayırlı hiç bisi çıkmıyorKağan ateşi bi ara düşündüm hiç baktırmayayım madem biri yazmış kötü diye. Dorean tirt, tanem su yu geçin tirt. Bi kere bilir sonrası salladı bana hep. Alya hatırlar hep kişileri isimleri ama oturup kayıt dinlediğini sanmıyorum max not alıyordur. Ben hep yazarım buraya ara ara Azra ekin den memnunum çok. Genelde Azra ve Alya hep aynı şeyleri söylerler. İkisi de iyi uzmanlar bence
Sezgiye baktırıp çıkan varsa yazabilir mi
Vadesi bu hafta dolacak o zaman belli olur çok net konuşmuştuTalha cıktı mı size?
talhayı çok önermişler onu denedim ama bilemiyorum. en son tanem su denedim.Epeydir bakmıyordum buraya, Astrocenter a servet harcayan biri olarak en sevdiğim konu gelmiş:) size sezgi çıktı mı? Ya da sezginin çıktığı kimse var mı? İşin kötüsü bana bu ara çıkıyor ve ağzından da hayırlı hiç bisi çıkmıyorKağan ateşi bi ara düşündüm hiç baktırmayayım madem biri yazmış kötü diye. Dorean tirt, tanem su yu geçin tirt. Bi kere bilir sonrası salladı bana hep. Alya hatırlar hep kişileri isimleri ama oturup kayıt dinlediğini sanmıyorum max not alıyordur. Ben hep yazarım buraya ara ara Azra ekin den memnunum çok. Genelde Azra ve Alya hep aynı şeyleri söylerler. İkisi de iyi uzmanlar bence
Epeydir bakmıyordum buraya, Astrocenter a servet harcayan biri olarak en sevdiğim konu gelmiş:) size sezgi çıktı mı? Ya da sezginin çıktığı kimse var mı? İşin kötüsü bana bu ara çıkıyor ve ağzından da hayırlı hiç bisi çıkmıyorKağan ateşi bi ara düşündüm hiç baktırmayayım madem biri yazmış kötü diye. Dorean tirt, tanem su yu geçin tirt. Bi kere bilir sonrası salladı bana hep. Alya hatırlar hep kişileri isimleri ama oturup kayıt dinlediğini sanmıyorum max not alıyordur. Ben hep yazarım buraya ara ara Azra ekin den memnunum çok. Genelde Azra ve Alya hep aynı şeyleri söylerler. İkisi de iyi uzmanlar bence
Astrocenter Sezginin falı çıktı
Peki ikisi de aynı şeyi mi söyledi? Bende ikisi farkli şey soyluyorçıkıyor cnm bana cıktı. alya ve sezgi de
Ben nisan ayında yazmıştım
Peki Alya çıkmadı sadece sezgi mi çıktı?Ben nisan ayında yazmıştım
gidişat olarak da sonuc olarak da yakın gelecek aynıPeki ikisi de aynı şeyi mi söyledi? Bende ikisi farkli şey soyluyor
Çok takılma bence bende cidden geçmişi de pek bilemedi ayrılık sebebi bilemedi yani farklı bir şey söyledi benimki ortada bir durum olduğu için de kesin konuşmadı şimdi barışma olursa ben yüzde yetmiş barışma var dedim dicek olmazsa da ben zaten kesin olacak dememiştim dicekYok bana eksik olmasın kicini yırtıyor bu iş bitti bence kesin diye:))
sezgiye 2023 de baktırmıştım hiçbir dediği çıkmadı ve dediklerini yapsam daha beter olurmuşumEpeydir bakmıyordum buraya, Astrocenter a servet harcayan biri olarak en sevdiğim konu gelmiş:) size sezgi çıktı mı? Ya da sezginin çıktığı kimse var mı? İşin kötüsü bana bu ara çıkıyor ve ağzından da hayırlı hiç bisi çıkmıyorKağan ateşi bi ara düşündüm hiç baktırmayayım madem biri yazmış kötü diye. Dorean tirt, tanem su yu geçin tirt. Bi kere bilir sonrası salladı bana hep. Alya hatırlar hep kişileri isimleri ama oturup kayıt dinlediğini sanmıyorum max not alıyordur. Ben hep yazarım buraya ara ara Azra ekin den memnunum çok. Genelde Azra ve Alya hep aynı şeyleri söylerler. İkisi de iyi uzmanlar bence
Ay insallah bende de çıkmaz:)sezgiye 2023 de baktırmıştım hiçbir dediği çıkmadı ve dediklerini yapsam daha beter olurmuşum