Sezgi nin çıkmamasına kendi adıma sevindim:) hatta sizin adınıza da sevindim:)Pazartesi ahuya atmistim o da yazar bi haftaya demisti. Damla da temmuzda hep iletisimlerin olacagini soylemisti. Baska birine baktirmadim son zamanlarda
Ahu fal sepetinde damla telde canımSezgi nin çıkmamasına kendi adıma sevindim:) hatta sizin adınıza da sevindim:)
Ahu ve damla neredeler acaba
Sezgi nin çıkmamasına kendi adıma sevindim:) hatta sizin adınıza da sevindim:)
Ahu ve damla neredeler acaba
Ya bu arada sezgi de Allah için kötü diildir ama bazen tavsiye boyunu fazla oluyor
Hangisi daha iyi ahu mu damla mi
Ahu yaldız mı ahu tas mı kızlar iki tane var
Arada kodlar veriyor %40-%50 indirim oluyorVe son sorum bu fal sepeti arada indirim falan yapıyor mu, yoksa fiyatlar hep aynı mi
Ahu yaldız katina iyi gibiBi de ne falı bakıyor bir sürü seçenek var siz ne baktırıyorsunuz
Ahu kim ve kaç liraya bakiyorPazartesi ahuya atmistim o da yazar bi haftaya demisti. Damla da temmuzda hep iletisimlerin olacagini soylemisti. Baska birine baktirmadim son zamanlarda
Ahu nasıl bakiyorAhu yaldız mı ahu tas mı kızlar iki tane var
hemen yukarda mesajlarda yazmışlar zaten. fal sepetinde bakıyorAhu kim ve kaç liraya bakiyor
Evine gittim henüz çıkan bir şey olmadıevine mi gttnz telefonda mı baktı
Kimin kime çıktığı belli olmuyor sanırım, enerjinin tutmasıyla ilgiliben ahuya ocak ayında baktırmışım hiç çıkmamış ya böyle okuyunca heveslenip tekrar dinledim o kadar
ben analizlerini begeniyordum ama çıkmadıKızlar alaca Pera fal sepetinde günün yorumcusuydu biraz önce ona baktırdım bana iyi gibi geldi baktırıp çıkan var mı ona
Hangi fal türünde iyi gül demir ?alya astrocenter falsepeti gül demiri tavsiye ederim