- 9 Ocak 2013
- 348
- 325
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben baktırdım baya bildiği şeyler olmuştu anla ilgiliByv ezoya baktıran var mı hiç? Ben baktırdım da bilgi teyit etmek istiyorum
2 hafta aralıkla Süreyya’ya iki fal baktırdım. Ekstra detay vermeden benzer sorularla. Birbirine zıt iki fal baktıen son bi sureyyayı begendim berk olumsuzdu bende ama analiz iyiydi
ilginc bana aynıydı2 hafta aralıkla Süreyya’ya iki fal baktırdım. Ekstra detay vermeden benzer sorularla. Birbirine zıt iki fal baktı
Elena günce sizde tuttumuşu an %40 indirim varken dene istersen. Duygu bana ilk falında fena değildi, ikinci korkunçtu. Çevremdekilere de kötüydü genel olarak. Bana ilk falları çıkan Gül ve Elena oldu. Diğerleri beklemede
Elena günce sizde tuttumu
Ex ile ilgilimiydi ? Döncek felanmi dedi vade verdimi kusura bakma cok sordum ama merak ediyorumEvet çıktı
Alya nerede bakiyorAlya gelecek için nasıl? karakter analizi falan doğru oluyor ama geleceği bilmiyorum.
Elena kimmmElena günce sizde tuttumu
Elena günce fal sepetiElena kimmm
Ne attiniz peki cikti miElena günce fal sepeti
Alya nerede bakiyor
mesaj atarsanız öyle konuşalımEx ile ilgilimiydi ? Döncek felanmi dedi vade verdimi kusura bakma cok sordum ama merak ediyorum
kahve göndermiştimNe attiniz peki cikti mi
Nermin hanım tel yazarmısınız?Ben uzun zamandır baktırmıyorum. Forumu da takip etmiyordum. Bi ara hakkaten müptela olmultum. Neyse ki biraz törpüledim. Benimki meselem iş ve ex sevgiliydi her zaman. Herkes yok 1 ay sonra yok 3 hafta sonra tarzı konusarak hep ötelediler zamanı. Onlar tarih verdikçe ben umutlanıyorudum. Tutku bana 2 sene görüşme yok demişti. Bana tek o gelmiycek artık dönmüş arkasını gitmiş diyen nermindi onun dışındaki falcılar hep gelecek iletişim olacak tarzı baktılar. Bende umutla bekledim sonunda tak diye bıraktım bir süre bu fal durumlarını. Nerminin dediği gibi gitti gerçekten. Tutkunun iki sene dediği de dolmadı evet ama artık baktırısam da genel baktırıp anlık rahatlayıp geçiyorum. Geçmişten yazayım belki fikir olur.
Tutku 70₺bende hep tutarlıdır nedense sıkılırsam baktırıyorım. Nokta atışı çok oldu bende.
Zeynebi 70₺de burdan begenmeyenlerin aksine hep begenmişimdir. Aralarından çekersen kelimeleri dediği bi çok durumu yaşamışımdır.
Kuzey 50₺birtek bana tutmuyor sanıyorum hiç bir dediğini yaşamadım
Gökçe 40₺ilk zamanlarda çok iyi gibi geliyordu toplam 5 defa baktı bana tesadüf mü tutturdu bilmiyorum 2 dediğini yaşadım.
Mercan sayhan 100₺ ona baktırdım telde üzerinde karşılıklı konusma halinde sürekli öyle yapma ama sen ara onu erkekler söyledir böyledir tarzı arkadaşımdan tavsiye alır gibi sen ne merak ediyorsun sor diyo aşk durumu yada iş durumu diyorum aşk hayatı kimin iyi ki gibi tavsiye veriyormuşcasına konusuyor kötü enerji var sende ben bunu çözerim diyim fal sonunda bin tl istemişti. Memnun kalmadığımı belli ettim. Bana paranı almak için mi diyorsun deyip hakaret edip kapatmıştı teli.
Elmira 125₺ Mürekkep falı diye bişe baktı ben bu kadar pişman olmamıştım bir faldan 10 dk baktı hiç bişe anlamadım tam bakıma geçecekti teli çaldı açtı sonra konuştu teli kapattı teldekine saydırıken biri var görüşmüyorsun kan bagı dedi hayır dedim bu görüşmiyceğin anlamına gelmez dedi aşk mo senin sorunun dedi evli mi dedi yo hayır dedim suya da bakmadı gelcek bekle dedi bişeyler zırvaladı ama alakasız oldu ne zaman başladı ne zaman bitti sonra işim var çıkın dedi. Kovdu resmen.
Beşiktaşta barbarosta evinde bakan bi teyze vardı gittim 40₺ Anı bilemedi gelecek için de bişeler söledi hiç sözlerine güvenemedim.
Bahçelievlerde bir teyze vardı paşateyze 40 ₺ o bikaç bişe söylemişti ona da hiç ihtimal vermemiştim uzun vadede dediklerini yaşadım. Numarasını bulsam tekrar denemek isterim.
Taksimde Emine akkaya var 100₺ gittim argo konusan biri mal mısın bu kadar değer vermişsin bu b..k gibi adama tarzı konusuyordu sana dönecek hiç ummadığın anda gibi şeyler demişti iş ile alakalı bişeyi yaşadım sonra yakın bi arkadaşından darbe yiyeceksin demişti inanma bu kıza dedi kız benim çantamdan saatimi çalmış sonra kamera kayıtları ile görmüştüm bazı tarihler verdi onları yaşamadım ama.
Yiğit var 50₺ Samimi konusanları severim ama Noktalama işareti gibi kuzum kuzum diye hitap ediyor çok itici gelmişti. Beni hiç bölme dedi. Bakar bakmaz bu adam seni seviyor ama önünüzde çok engeller var dimi kuzum aileler mi konusmuyor kuzum onlar neden aileler neden küsmüşler kavga etmişler kuzum çalışmadığını görüyorum hibi gibi anı da ısabet ettiremedi bu şekilde tamamladı ama bu da fiyasko en son sorun varsa alayım dedi dedim aileler hiç tanışmadı şuan çalışıyorum aslında diye söylediğimde spordan geldim çok yogunlaşamadım dedi . Neden aldınız o halde filan gibi tartışmıştım.
Çekmeköyde nil diye biri var 50₺ bir kaç kişi birleşip bakabiliyodu topladım 5 kişi gittik tek tek aldı. 10 dk baktı Geçmişi çok iyi bildi gibi, harf verdi olanı söyledi nerdeyse ama geçmişi bende biliyorum gelecek ile alakalı bişe demediğinden tavsiye etmem.
Muzaffer muzo telde bakıyor okulda mı çalışıyor ne çok bekletmişti 70₺ Harf harf söyleyerek direkt isim biliyor bu kim diyor sevgilim şu kim arkadaşım fln tarzı konustuk. İsim bulma oyunu gibi sanki. Bak diyo nasıl biliyorum. Tamam isimlerde çok iyi nokta atışı biliyorda sonucu yok hani insanın eee diyesi geliyor geçmiş-gelecek-an -nolmuş -nolacak bunlar yok. Neticede bu isimleri bende biliyorum bana bilmediğim şeyler söylemeli. Tavsiye etmem.
Burak vardı 2 sene kadar önce baktırmıştım 50₺ o zamanlar.Soru cevap gibi konusuyor. Mantık yürütüyor gibiydi. Sevemedim.
Halkalı nermin 50₺ uzun bakar iyi bakar nokta atışı dedikleri çok olmuştır severim kendisini ama sık baktırdıgım için muhabbete dönmüştü son zamanlarda
Galiba ben susayım ve falcı bana anlatsın kafasındayım. Profesyonellik bence bunu gerektirir.
Kadriye'nin numarasını alabilir miyim??Eskişehirli Kadriye'nin numarasını alabilir miyim??
Tutku numarasını alabilir miyim?Telefonda bakıyor.
Tutku numarasını alabilir miyim?Size yolladım özelden
Ayşe numarasını alabilir miyim özelden? fiyatı neydi acaba?Size baktırdığım bazı falcılari için yorumlarımı yazıcam arkadaşlar
Laf cafe Kuzey: Herşey toz pembe, evleneceksin dediği adam ile tamaen bitti
Laf cafe Andaç: Hakkını yemeyim , bu adam hayatından yavaş yavaş kayboluyor demişti, bunu 6 ay öncesinden bildi, ama hayatıma mart-nisan gibi yeni biri girecekti, olmadı, iş de pek tutmadı
Laf cafe Ergin: Adam pişman olup dönecekti, falan filan, herkese aynı hikayeyi anlatmış, tamamen bitti
Laf cafe Çiğdem: 1 kez baktırmışım, ama niyeyse hiiç etkilenmemişim
Mandal Toprak: kısa ve öz, anı en iyi bilenlerden, ama 6 ay ve sonrasını göremediğini düşünüyorum, başta iyi konuşmuştu çünkü
Mandal Ada: Anı ve yakın geleceği bilebildiğini düşünüyorum, ama daha uzağı o da göremiyor, tamamen biteceğinden hiiç bahsetmemişti, ama Toprak ve Andaç ile eşdeğer gibi, anı biliyor
Mandal Ayten: Kendince kartlara göre bir yorum yapıyor, ama benim olayımda gerçeklerden uzaktı, lafları yuvarlıyor, silik konuşuyor,geleceği zaten hiç bilmiyor, değmez
Sütlü cafe Neslihan: Hep su baktırdım, anda söylediği bazı şeyler doğruydu, fakat geleceği bilemeyenlerden, ama gelecek ile ilgili güzel senaryo yazıyor, anda bazı konuları aydınlatmak için gidilebilir, ama su falı ve net sorularla
Cıvıltı Suna: Çok kısa bakıyor, genel konuşuyor, sen böylesin şöylesin, bu yaşa kadar kendimizi öğrendik artık, kendini çözemeyenler gidebilir
Almira cafe Enfal: Bana ilk kez en olumsuzu net konuşandı,'' sen de biliyorsun olmayacağını, polyannacılık oynayıp kendini kandırma'' dedi, o zamana kadar kimse cesaret edememişti bunu bu kadar net söylemeye, gözü hala kapalı olan varsa Enfale bir uğrasın bece
Beşiktaş Kuzey: Anla ilgili doğru tespitleri vardı, ama o kadar dolambaçlı konuşuyor ki olumsuzu bile sanki olumlu bir durum varmış gibi algılıyorsun, 3-4 kez baktırdım, her falda ne güzel tespitleri var, tam da dediği gibi diye düşünerek çıkıyorum, ama bir bakıyorum olaylar bambaşka ilerliyor, gidilmese daha iyi, yanıltıyor adamı
Mi cafe Hande: 1 kez gittim, ve söylediklerinden etkilenmiştim, ama gelecek çıkmadı, ne iş ne de özel hayat için tutturamadı
Symbol Nihal: Anı bildi, Hande kadar ağzı laf yapmıyor, ama onun da söyledikleri anda doğru, gelecekten çok bahsetmiyor zaten
Beşiktaş Safiye: Geleceği bende tutturamadı, çok genel bir faldı
Nişantaşı Mirza: orta şeker , faldan çıkarken çok etkileniyorsun, ama olan çok ta birşey yok, genel bir fal
Nişantaşı Dilek: Bildiği spesifik şeyler oldu, an ve geçmiş ile ilgili, ama özelde gelecek onun söylediğinin tam tersi oldu, 100 tl bu fal çin çok bile fazla
Kurtuluş Rita: Her gittiğimde dalga geçer gibi konuşmasından nem kaptığım falcı, çok ta olumsuzdur, ama olumlu konuştuğu arkadaşlarım da var, yani bana olumsuz konuşup, tamamen tuturanlardan, enrjimi çok düşürdüğünden artık gitmiyorum, kaldırabilene tavsiye ederim
Kurtuluş Anna: bir zamanlar beni fena dolandırmış kokona, anı ve yakın geleceği bilir, ama çok fesattır, sende para olduğunu görürse seni başka işlere bulaştırmaya çalışır, Sosyeteyi dolandıran bir ŞARLATAN, bize göre değil, yakın geleceğin başkasından öğrenilmesi tavsiye olunur
GOP Birsel: Çok dobradır, çok acımasız konuşur, bende bildi
Halkalı Neriman: 40 dak fal baktı am ben hiç birşey anlamadım bu faldan, karman çorman bir şeydi, birdaha gitmedim zaten
Esenler Ayşe: Evinde bakıyor, uzun da bakıyor, bende isabet ettiren falcılardan, tavsiye ederim
Bebekte Semi: kum falı bakıyor, birkaç arkadaşım da baktırdı, herkese sorduğu kişi için ''bu senin kaderin'' demiş, cümleler bile aynı
Nalı Eraslan: katina, ebcdet bir sürü falı aynı anda bakıyor, O da dobradır, olmayacaksa olmaz der, olacakmış gibi duran üç kişi için olmaz dedi, daha herşey iyiken, olmadı sahiden, karşıma biri çıkarsa ilk gideceğim falcılardan, gerçi kendini kahin olarak lanse ediyor, falcı lafını da sevmez
Selma Toprak: Çok boş bir falcı, nasıl üç kez gitim kendisine hala anlayamıyorum, neyseki 3 yıldır gitmiyorum
Symbol Serkan: Cafe falcıları arasında tavsiye edeceğim bir diğer falcı, kendisi için sedece isim biliyor söylentilerini hiiç anlamıyorum, bende isim falan bilmedi, anı iyi özetleyenlerden
Tuzla Fikriye: Her defasında boşuna 100 tl ,bir o kadar da benzin parası verdiğim konuşma özürlü kadın, bana bakarken mi dili tutuluyor, bana mı bakamıyor çözemedim, o na da selma toprak gibi niyeyse 3 kez gitmişim
Trans Zeynep: Bildiği üç-beş ayrıntıdan dolayı bağımlısı olduğum ama son zamanlarda gelecek için hiiç bir söyledği çıkmayan ama anı okuma konusunda hala iyi olduğunu düşündüğüm falcı
Kadıköy ANKA: Duyarsanız hemen kaçın diyeceğim falcı mı büyücü mü ne olduğunu anlayamadığım tamamen parasal kaygıları olan ŞARLATAN, beni fena dolandırmıştı, hiçbir söylediğine ianamayın, yolda görürseniz kaçın