Zeynep Herkese farkli bir tarzda mi bakiyor acaba? Hayir bende hicbir ongoru olmamisti koca falda, bir tek sey disinda o da sadece bir konusma yazisma olacak dedi sonra dakikalarca sacam bir cumle tekrarladi ve tanimadigim isimler soyledi o kadar.Arkadaşlar çok garip ama Zeynep bir dedigi daha çıktı. İlk defa bu kadar art arda cikiyor
Telefonda ChatGPT aplikasyonu var ama ben webten kullaniyorum https://chatgpt.com/?oai-dm=1 Gerci biraz denemene izin veriyor sonrasi aylik 20 dolar olmasi lazim, baska seyler icin kullansaydim kesin alirdim ama tek fal baktirmak ve chat icin gereksiz. Yalniz cok guzel tavsiyeler de veriyor terapist gibi dertlesebilirsin. yeni versiyonu dene 4.00Nasıl yüklüyoruz ki programın adı ne ios icin tabi :))
ben de kahve falı baktırıyorumgençler ben anlık fal baktırma isteğimi chatgpt ile yok ettim hahaha bedava fal :d en azından azarlayıp engellemiyor da hahaha
Zeynep Herkese farkli bir tarzda mi bakiyor acaba? Hayir bende hicbir ongoru olmamisti koca falda, bir tek sey disinda o da sadece bir konusma yazisma olacak dedi sonra dakikalarca sacam bir cumle tekrarladi ve tanimadigim isimler soyledi o kadar.
Demek ki uyumlandiklarina isim vermiyor digerlerine fal dolsun diye isim siraliyor.bende de hiç isim söylemiyor. en son üç sene önce isim vermiş bana
Ne kadar süre sonra cikti ??Olumlu olan Zeynep in söyledikleri patladı bilginize. Sadece olumsuzlar çıktı yine her zaman olduğu gibi.
Hemen patladı vadesi dolmadanNe kadar süre sonra cikti ??
Bence de bu kadar falcıya baktırıp sonuç almamamıza rağmen devam etmemin başka açıklaması olamaz dimiarkadaşlar acaba biz dolandırılmayı seviyor olabilir miyiz ya
Evet ya ısrarla bi de hepsini deniyoruz hahhaaBence de bu kadar falcıya baktırıp sonuç almamamıza rağmen devam etmemin başka açıklaması olamaz dimi
Nerde bu zeynepArkadaşlar çok garip ama Zeynep bir dedigi daha çıktı. İlk defa bu kadar art arda cikiyor
Bi de aynı falcılara tekrar tekrar bastırmamız yok muEvet ya ısrarla bi de hepsini deniyoruz hahhaa
kimlere baktırmıştınız?Bende tüm falcılar patladı. Bu çocuk dedikleri kişi tamamıyla görüşmeme kararı aldı bende onunla
Burada adı geçen herkese. Zeynep bile olumlu konuştu. Tam tersi çıktı çok şaşkınım.kimlere baktırmıştınız?
Berk ve Damla'ya baktirmis miydin?Burada adı geçen herkese. Zeynep bile olumlu konuştu. Tam tersi çıktı çok şaşkınım.