- 13 Şubat 2019
- 1.601
- 1.040
- 39
İyiyse gidelim ben gelirim. Zeynep bu kez çok kötü patladı bende. Güveniodum ama bu kez cidden şaşırdım.insanlar parasını verip kendi şehirlerine çağırıyormuş ama bence artık yapmıyordur çok yaşlı bu arada Fatma bir daha yazmaz dedi yazmadı Hülya damla Zeynep Nesibe safiye bir sürü kişi yazar demişti
Biryolun var %50 indirime girmiş Berk’i denemek isteyen varsa bakabilir. Gelecek evet çıkmadı ama vadesi var benim hala 1 ay kadar. Bana bir gelişme olmadan gelme dediği için şu an baktıranmıyorum.
Gelecek çıkmıyor çıkarsa da vade zamanı pek tutmuyor. anlık durumlar için baktırmak en mantıklısı. Bana başta haziran gibi demişti sonra Temmuz’u bulabilir dedi mesela bakalım hiç olmayacak gibi duruyor şu anda.Benim vade geçti berkin falda. Bana vadesi geçmeyen tek kişi yok
Mars ve Fama benceBiryolunvarda kampanya varmış. Berk dışında önerebileceğiniz birileri var mı
Onlarda ne falı önerirsin pekiMars ve Fama bence
Kızlar bu Berkin bazı verilere ulaşma şansı var mı size tüylerim diken diken oldu çünkü bu kadar net anı zaman zaman bilmesi bana hayret ettirdi.. bu işte bi iş olamaz mı?
Fama değil de Mars çok iyi gerçekten yine bilmiş bana da özellikle durumu söylemedim hiç detay da vermedim, olanı direkt görmüş.Mars ve Fama bence
mars Tarot’ta iyiydi o falını kapatmış ben Katina baktırdım iyiydiOnlarda ne falı önerirsin peki
Ben de düşündüm ilk başta ben de şok olmuştum ama bence bulması imkansız ben soyadımı yazmadım. O sitede zaten az kişiye baktırdım ve yazdığı şeyleri hiçbir yerde söylemedim, o kadar detay ve bilinmesi zor şeyler.Kızlar bu Berkin bazı verilere ulaşma şansı var mı size tüylerim diken diken oldu çünkü bu kadar net anı zaman zaman bilmesi bana hayret ettirdi.. bu işte bi iş olamaz mı?
Enerjin uyuşmamıştır belki çünkü baya uzun ve detaylı bakıyor. Ben Kahvesini çok begendim kahve atabilirsin.Ne falı baktırmıştın, ben ikidir baktırıyorum hiç detaylı bakmıyor sorularıma 1 cümle yazıp geçiyor
Bu arada Almina da iyiydi bende Tarot veya su falı. Tarot ve su falı çok az bir çelişti ama Tarot daha doğru çıkacak sanki sonuç olarak. Su falında da daha iyi detayları bildi.Biryolunvarda kampanya varmış. Berk dışında önerebileceğiniz birileri var mı
Ne falı baktırmıştın, ben ikidir baktırıyorum hiç detaylı bakmıyor sorularıma 1 cümle yazıp geçiyor