Yeni mi terk etmis? :)) Ben 2 sene once baktirdigimda cok iyi bildi anlik.ritanın cinleri onu terk etmiş eskisi kadar iyi bilemiyormuş, sallıyor genelde paran çoksa keyfine baktır. onun dışında no.
ay bu Yasemingül kimdir? nerede acaba? kafe falan mı kendi yeri mi var?Canım bende Gülistan hep favorimdir yıllardır tanırım kendisini ama bana ve çevreme nedense son bir senedir hiçbir falı çıkmıyor enerjisi düştü herhalde.bir de Yasemingül çok iyidir Ankara da
Beni o kadar yanlış yönlendirdi ki adam evleniyormuş bana seni sevio asla bırakma onu dedi. Anı bile bilemediği ve bunu söylediği için benden 0. Zeynep seninle bu olmayacak seni görür ama olmaz demişti. Bi de bakırköydeki toprak arkasında bir kadın var demişti.Gulistan favorim benim yillardir her dedigi cikan her dedğini yasadığım tek insan ,arada nüanslar olsa da bana dediklerini hiç değiştirmedi,her dediği şimdiye kadar er ya da gec oldu. 2 şey kaldı henüz olmayan bakacagız o da olursa zaten şok olacağım.
Çıkmadı işte çıksa zaten derdim 3 kere baktırdım. Sadece işimi bildi. Yaptığım işi söyledi. Onun dışında tüm söyledikleri yanlıştı.Canım bende Gülistan hep favorimdir yıllardır tanırım kendisini ama bana ve çevreme nedense son bir senedir hiçbir falı çıkmıyor enerjisi düştü herhalde.bir de Yasemingül çok iyidir Ankara da
Bize de çıktı işte aşk meşk işleri değil aöa hayatımız genel hatları ile benim aşk meşk başka şeyler se çıkarsa yuh diyeceğim. Yıllardır hiç değişmedi dedikleri genel hatları ile aynı. Arkadaşlarıma da öyle. Ama şimdi bakmıyormuş zaten, ulaşılmıyormuş.Beni o kadar yanlış yönlendirdi ki adam evleniyormuş bana seni sevio asla bırakma onu dedi. Anı bile bilemediği ve bunu söylediği için benden 0. Zeynep seninle bu olmayacak seni görür ama olmaz demişti. Bi de bakırköydeki toprak arkasında bir kadın var demişti.
Ee ne güzel çıkmış. Ne yazık ki onun yüzünden hem zamanım gitti hem param. Dediğim gibi biraey bilemediği gibi hep tam tersini söyledi.Bize de çıktı işte aşk meşk işleri değil aöa hayatımız genel hatları ile benim aşk meşk başka şeyler se çıkarsa yuh diyeceğim. Yıllardır hiç değişmedi dedikleri genel hatları ile aynı. Arkadaşlarıma da öyle. Ama şimdi bakmıyormuş zaten, ulaşılmıyormuş.
sizi galiba çoğu kişi bilememişti. aslında bakınca demek çoğu da yalancı, bir kaç şeyin tutması -aşırı spesifik bir şey değilse- sadece tesadüf sanırım.Ee ne güzel çıkmış. Ne yazık ki onun yüzünden hem zamanım gitti hem param. Dediğim gibi biraey bilemediği gibi hep tam tersini söyledi.
Bilenleri yazmıştım. Zeynep ve toprak bi de Chioma bi de Necmiyesizi galiba çoğu kişi bilememişti. aslında bakınca demek çoğu da yalancı, bir kaç şeyin tutması -aşırı spesifik bir şey değilse- sadece tesadüf sanırım.
cnm necmiyeye baktırma sansım var mı halaBilenleri yazmıştım. Zeynep ve toprak bi de Chioma bi de Necmiye
Zeynep 'in bir dedigi daha çıktı arkadaşlar. Hiç ummadığım bir seydi
Keşke olsa canım yaa ilk ben baktırcamcnm necmiyeye baktırma sansım var mı hala
valla saka maka 3yıl önce baktrcaktım galibaKeşke olsa canım yaa ilk ben baktırcam