- 26 Ağustos 2009
- 2.494
- 4.285
- 34
Bana hiç pembe bakmadı çünkü durumum pembe değil.O herkese yakın verir birde pembeye bagliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana hiç pembe bakmadı çünkü durumum pembe değil.O herkese yakın verir birde pembeye bagliyor.
nerde bakıyo ?İlkimsuya baktıran oldu mu daha önce. Ben baktırmış memnun kalmamıştım.
Instagramdan ulaştım nosunu verdi yazdım. Çok bekletiyor ama sıraya alıyor. 1,5 ay beklemiştimnerde bakıyo ?
o şu adil yıldırımın öğrencisi oldugunu söyleyen kız mı tarot falan bakıyonerde bakıyo ?
Hiç bilmiyorum canım o konuyu. Tarot bakıyor eveto şu adil yıldırımın öğrencisi oldugunu söyleyen kız mı tarot falan bakıyo
Beğendiniz mi damlayı ? Ilk defa biri pembe değil dedi :)Bana hiç pembe bakmadı çünkü durumum pembe değil.
Ben Duygu Deniz'den bahsetmiştim canım :) Damla mevcut durumu bilse de pembe evet.Beğendiniz mi damlayı ? Ilk defa biri pembe değil dedi :)
Sen bunlara baktırdın mı canım? Yorumun nedir onlar hakkında?Bir süredir takipteyim Damla mı Neriman mı Safiye mi dite, galiba hiçbirianda beğenenler oldu da gelecek hiç olmuyor dimi ya. yaşayıp da göreceğim şeyi önceden bilme merakımı yenmemlazın galiba.
yok baktırmadım. gelecek için bir kaç yorum bekledim ama çok da baktırmaya değer yorumlar gelmedi henüz. takibe devam ben:)Sen bunlara baktırdın mı canım? Yorumun nedir onlar hakkında?
Duygu deniz numarasını atar mısınızBugün eski sevgilimle buluştuk şöyle ki en doğru çıkan Duygu Deniz oldu. Onun falında kullandığı kelimeleri bana söyledi sevgilim. Diğer falcılar hep yakın tarihler verdiği halde Duygu Deniz o kadar kolay olmaz bu iş demişti haklıymış. Damla iletişim tarihini aşağı yukarı bildi ama çok pembe kaldı gelecek konusunda. O kadar kısa sürede sorunlarımızı halletmemiz imkansız.
bu duygu deniz fal sepetindeki mi acaba?Duygu deniz numarasını atar mısınız
Safiye’yi deneyimledim ben de diğerlerini merak ediyorum Safiye’ye de baktıralı 2 hafta oldu beklemedeyim çıkacak mı dedikleri bakalımBir süredir takipteyim Damla mı Neriman mı Safiye mi dite, galiba hiçbirianda beğenenler oldu da gelecek hiç olmuyor dimi ya. yaşayıp da göreceğim şeyi önceden bilme merakımı yenmemlazın galiba.
Fal sepetindeDuygu deniz numarasını atar mısınız
Fena değildi anda dedikleri doğruydu, vadesi de çıktı.a
Ritanın numarasını atar mısınız acabarita cok olumsuzdur aslında bana bi doz rita gerek..
Numarasını atar mısınızYa bana en iyi Rita bakıyor ama çok morelimi bozuyor o aşırı olumsuz ama her şeyi biliyor
Bende denicem birazdan aradim sıra bekliyorumkızlar bugun asmin cafe asaf baktırdım bir ark önerdi cıkmıs ona umarım banada cıkar ya ama sunu solım gecmısı ve anı oha dıycegım kadar net bildi. dediğim gibi umarım gelecek içi soyledikleri cıkarrrrrrr
beğendinizmi mrk ettimBende denicem birazdan aradim sıra bekliyorum