ya bu falcıların bir şeye var deyip, biz hayır yok dedikten sonra o zaman olacak diye çevirmesi bir yöntem galiba. hiç sevmiyorum.Ben nermine bugün yazdım ve hemen baktı ama bilemiyorum ben de çok hani evet nerden bildi diyeceğim bir durum olmadı aynı şeyi tekrarladı genelde iletişiminiz var dedi yok dedim olacak dedi ama uzun vadede bu çocukla olmaz dedi bekleyip göreceğiz
Yok yoldan geri çevirdi on dakka bekleyemedi bende ısrar etmedm telefonu kapattımh_girL Sütlükahve neslihana baktırabldiniz mi? ya o benı eskıden favorımdı tam soylucekleri olur gibi oluıyor ama sonuç yok benzer seyler yasıyorum ama sonuç yok.. baktırabildiniz mi dün?
Hadi ya isim felan veriyo muhalkalı nerminin numarasını banada atarmısınız evinde bakıyor mu birde?h_girL kadınlar kahvesi zehra ablayı deneyebilirsin oda güzel bakar taksim kadınlar kahvesi
evet cnm sen msj at o dönüyo sanaDamla nın numarası 40 12 ile mi bitiyor? Kapalı arkadaslar ulasabılen var mı
Sana dedikleri çıktı mı zehranın?halkalı nerminin numarasını banada atarmısınız evinde bakıyor mu birde?h_girL kadınlar kahvesi zehra ablayı deneyebilirsin oda güzel bakar taksim kadınlar kahvesi
Çok net çıkan bir durum oldu, birde doğumdan sınra skıntılı bir durumum olmustu mesela hıc beklemezdım şak diye söyledi ne yaşadıysam durumu özetledi her seferınde aynı dozda bilemeyebiliyor bazı günler cok iyi!Sana dedikleri çıktı mı zehranın?
Çok tatlısınızvalla ben yoruldum cidden bu fal işinden durmadan sallıyorlar enerjimizi çekiyorlar. içim sıkıldı artık herseyden bildiğiniz bi dua var mı esma yada niyetinizi kabul kılan hayırlısı ile. bu ara çok duaya verdim kendimi ne zaman bu kadar darda kalsam rüyalarım hep yol gösteriyor bi şekilde. bir ara hz. yuşaya gitmiştim ama oraya da 3 kere gitmek gerekiyormuş galiba. böyle manevi olarak kendinizi güçlendirmek için ne yapıyorsunuz?
Ben daha önce 2 defa online kahve falına baktırdım. Suna Hanım. Sanırım Antalya da yaşıyor. İlki daha çok geleceğe yönelikti ki bazı şeyler tutuyor gibi. İlk aşaması oldu. Sonuç için yazı beklemem gerekiyor. İkinci kez baktırdığıö falda ise geçmiş ve anı resmen nokta atış olarak bildi. Ben şok oldum ve geleceğe dair söylediklerine çok heveslendim. Şimdilik olmadı amaKızlar birini denemek istiyorum bir kişi önerin biraz bilsin ama
no alabilir miyimmmmDün arkadaşlarımla halkalı nermine gittik . Arkadaşımın falından yola çıkarak söylüyorum çok iyiydi . Eski sevgilisi arkadaşımın ihanet ettiğini düşünüyor. Şey dedi bu adam sana neden bu kdr çok kızgın senin ihanet ettiğini düşüünüyor . Bu adam sana karşı ölü gibi bundan iletişim bekleme şuan dedi gerçekdende öyle 1.5 yıl oldu . 11. Ay gibi bi iletişim olacak eskileri açmazsan tekrardan olabilirsiniz dedi. Araba kavgasında sevgilisi bıçaklanmıştı onları bile bildi . Bide çok özel hiç kimssnin falda söylemeyeceği benimde buraya yazamayacağım bir durumu söyledi ona zaten ekstra şok olduk.
Symbol de mirza vardı onada çok baktırırdım zamanında bi onada gitcem eğlencesine
Bide sizde bana iyi bi falcı önerebilirmisiniz. Bende işlerimle alakalı gitmek istiyorum
telefon rica etsemBen daha önce 2 defa online kahve falına baktırdım. Suna Hanım. Sanırım Antalya da yaşıyor. İlki daha çok geleceğe yönelikti ki bazı şeyler tutuyor gibi. İlk aşaması oldu. Sonuç için yazı beklemem gerekiyor. İkinci kez baktırdığıö falda ise geçmiş ve anı resmen nokta atış olarak bildi. Ben şok oldum ve geleceğe dair söylediklerine çok heveslendim. Şimdilik olmadı amaAsla kefil olamam ki zaten geçmiş ve anı biliyorlar genelde. Geleceğe de bakacağız artık