İstanbul'da Fal - Falcılar

ya bu falcıların bir şeye var deyip, biz hayır yok dedikten sonra o zaman olacak diye çevirmesi bir yöntem galiba. hiç sevmiyorum.

Arkadaşlae asmin cafeye kesinlikle gitmetin hele rüzgarmış yiğitmiş aslaa baktırmayın . Resmen insan dolandırıyorlar yıllardır cafede takılan çocuğu falcı diye oturtmuşlar . Garson falcı olmuş . Sen burada falcı değildin ne alaka dedim dumur oldu istersen başkası baksın dedi . Arada sırada bakıyormuş . Bıkıyormyş kadınlardan bende yedim . Ayy neyse ben artk baktırmıyorum hoççagalın gidiyom ben

h_girL Sütlükahve neslihana baktırabldiniz mi? ya o benı eskıden favorımdı tam soylucekleri olur gibi oluıyor ama sonuç yok benzer seyler yasıyorum ama sonuç yok.. baktırabildiniz mi dün?

h_girL Sütlükahve neslihana baktırabldiniz mi? ya o benı eskıden favorımdı tam soylucekleri olur gibi oluıyor ama sonuç yok benzer seyler yasıyorum ama sonuç yok.. baktırabildiniz mi dün?
Yok yoldan geri çevirdi on dakka bekleyemedi bende ısrar etmedm telefonu kapattım

halkalı nerminin numarasını banada atarmısınız evinde bakıyor mu birde? h_girL kadınlar kahvesi zehra ablayı deneyebilirsin oda güzel bakar taksim kadınlar kahvesi

valla isim fln vermesi bnm için önemli değil öyle bi detay hatırlmıyorum ama konuları birebir sanki senle yaşıyormuş gibi biliyor nokta atışları mevcut denizteacher

Sütlü kahve neslihan tamamen boşluk . Neyse 5-15 gün içinde dedi ama söylediği şey imkansız gibi bekleyip görelim .

Sana dedikleri çıktı mı zehranın?
Çok net çıkan bir durum oldu, birde doğumdan sınra skıntılı bir durumum olmustu mesela hıc beklemezdım şak diye söyledi ne yaşadıysam durumu özetledi her seferınde aynı dozda bilemeyebiliyor bazı günler cok iyi!

Çok tatlısınız

Kızlar birini denemek istiyorum bir kişi önerin biraz bilsin ama
Ben daha önce 2 defa online kahve falına baktırdım. Suna Hanım. Sanırım Antalya da yaşıyor. İlki daha çok geleceğe yönelikti ki bazı şeyler tutuyor gibi. İlk aşaması oldu. Sonuç için yazı beklemem gerekiyor. İkinci kez baktırdığıö falda ise geçmiş ve anı resmen nokta atış olarak bildi. Ben şok oldum ve geleceğe dair söylediklerine çok heveslendim. Şimdilik olmadı ama Asla kefil olamam ki zaten geçmiş ve anı biliyorlar genelde. Geleceğe de bakacağız artık

Ay arkadaşlar ben fal baktırmaya ara vermiştim son 1 haftada tekrar başladım ve şuan harcadığım parayı başka şeylere harcamadığıma çok üzgünüm. Zeyzey dışındakiler yine bir iletişim olacağını söylediler bazıları ilişki gördü bazıları görmedi falan da geçmişte de fal baktırdım gelecek dönecek dedikleri adam sevgili yaptı ayrılacak dedikleri adam yaklaşık 1 yıldır neredeyse sevgililer yani şuan bir düşündüm de baya baya gerçekleri kabul etmemek için biri bana umut versin diye para veriyorum

no alabilir miyimmmm

telefon rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…