Damla neredeben beğendim
bana olumsuzdu yeni biri dedikızlar nermin nasıl pekiii
safiye telde mi bakıyo ? numarasını atabilir msn ?bende ani bildi, ama forumda digerlerinin de yazdigi gibi gelecekle ilgili elle tutulur pek bisey demedi.. Safiye'yi daha cok begendim ben
telde de bakiyo bana öyle bakti, özelden atiyorumsafiye telde mi bakıyo ? numarasını atabilir msn ?
Al işte herkese aynı şeyi söylemiş psikolojimi bozdu kadın boş yerebana olumsuzdu yeni biri dedi
Özelden yazdımNumara isteyenler bana özelden yazsın veririm kimin noları istiyorsanız
yada hepmzn durumu olumsuzAl işte herkese aynı şeyi söylemiş psikolojimi bozdu kadın boş yere
Teli bende alabilir miyimevet cnm sen msj at o dönüyo sana
sana kızıp engellemiş miydi?KIZLAR BU DAMLAYA 1 HAFTADIR BAKTIRAMADIM YA
evet gecen bende baktrdım bana da öle dedi ama baktı bekle istersenkız yok baska nodan yazdım ama gece 12den sonra bakabiliyom evde sorun var felan dedi anlamaadım
Neden damlanın kim olduğunu söylemiyorsunuz kıslarevet gecen bende baktrdım bana da öle dedi ama baktı bekle istersen
bu arada safiyeyi begendim sıcak yaz ayları dedi
cnm yazmıştım modada kadıkoyde bakıyomuş şimdi telde bakıyoNeden damlanın kim olduğunu söylemiyorsunuz kıslar
Sadiye telde bakıyor mu ? Varsa atar misin ?safiyenin vadeler nasil ?cikiyor diyen oldu mu?
ayrica olumsuz konustugu oluyor mu ?
Benim arkadaşa olumsuz konuştu aynı dediği gibi de oldu açıkçasısafiyenin vadeler nasil ?cikiyor diyen oldu mu?
ayrica olumsuz konustugu oluyor mu ?
banada atarmısınızztelde de bakiyo bana öyle bakti, özelden atiyorum