İstanbul'da Fal - Falcılar

Dün arkadaşlarımla halkalı nermine gittik . Arkadaşımın falından yola çıkarak söylüyorum çok iyiydi . Eski sevgilisi arkadaşımın ihanet ettiğini düşünüyor. Şey dedi bu adam sana neden bu kdr çok kızgın senin ihanet ettiğini düşüünüyor . Bu adam sana karşı ölü gibi bundan iletişim bekleme şuan dedi gerçekdende öyle 1.5 yıl oldu . 11. Ay gibi bi iletişim olacak eskileri açmazsan tekrardan olabilirsiniz dedi. Araba kavgasında sevgilisi bıçaklanmıştı onları bile bildi . Bide çok özel hiç kimssnin falda söylemeyeceği benimde buraya yazamayacağım bir durumu söyledi ona zaten ekstra şok olduk.
Symbol de mirza vardı onada çok baktırırdım zamanında bi onada gitcem eğlencesine
Bide sizde bana iyi bi falcı önerebilirmisiniz. Bende işlerimle alakalı gitmek istiyorum

Lütfen telefondan bakıyor de

mirzaya en son ne zaman gittiniz? artik o taninan mirza yok, baskasini mirza diye yutturuyorlar

Yokkk yaaaa aynı mirza orda geçen gördm ben o cafeye tatlı yemeye de gidiyorum görüyorum orda hep ama fallarını hatırluamıyorum çok

biz 2 sene once gittigimiz zaman asil mirza yerine yari yasinda biri vardi. bu mirza degil dedik yaniliyorsunuz dediler sonra mirzayi arayinca ayrildim dedi. belki geri donmustur

biz 2 sene once gittigimiz zaman asil mirza yerine yari yasinda biri vardi. bu mirza degil dedik yaniliyorsunuz dediler sonra mirzayi arayinca ayrildim dedi. belki geri donmustur
Dönmüş dönmüş geçen ordaydı gördm ama artk benim fallık bişeyim kalmadığı için baktırmadım tatlı yedik çıktık

Beşiktaş Safiye ye baktırdım ama bana gelmene gerek yok telefonda da bakıyorum dedi ben yine de yüzyüze baktırmak istediğim için gittim. Ben beğendim gelecekle ilgili pek bişey söylemedi 3-6 ay için bakıyorum ona göre sor dedi. An da başarılı bence

Kızlar ben de sizin yorumlara istinaden safiye ve neriman’a baktırdım. Safiyeden umudum yoktu çünkü yüz yüze bakıyo sadece yazılmıştı forumda ama whatsapptan baktı. Ben kısa vade, yakın gelecek için bakarım, gelişmelere göre yine ararsın ona göre tekrar bakarız falan dedi. Biraz değişikti, yani ten rengine çok takıldı mesela ten rengi üstünden gitti hep, önce kartlara seni anlatmam lazım falan dedi. Öyle çook spesifik bişey bilmedi genelde soru cevap üstüne ilerledi.ne öğrenmek istiyosun falan dedi. İyiydi ama bence genel olarak.
Nerimana bugün baktırdım, uzun bi faldı, anı bildi ayrılık yaşadığımı bi anda bittiğini falan. Gelecekle ilgili çok kesin konuşmadı, biraz daha nasihat havasındaydı, hani karşına al konuş falan dedi. Ama yakın birisiydi baya, ilgilendi dinledi.

Arkadaşlar merhaba grupta halkalı Nermin ve safiye konuşulmuş. Şimdi evli olan bir arkadaş önermiş, geçmişte baktirdiklarimi dinledim onların ki çıkmış diye. Sizlerden baktıran ve memnun ya da memnun kalmayan var mı? Yazabilirseniz çok sevinirim. Bir de bu iki falcının benle özelden biriniz numarasını paylaşabilirsiniz çok sevinirim.
Ben burdan yine ogrenmistim, Emine diye bir kadina baktırıyorum. Su falı bakıyor, anda bayağı iyi ama gelecek ne çıkar bilemiyorum.

El analizi baktırdım eğer dediği yaşta evlenirsem burayı bilgilendireceğim bu yazım burada dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…