Canım emine kim? Telefondan bakıyo mu? Numarasını atabilir misin bana özelden?Arkadaşlar merhaba grupta halkalı Nermin ve safiye konuşulmuş. Şimdi evli olan bir arkadaş önermiş, geçmişte baktirdiklarimi dinledim onların ki çıkmış diye. Sizlerden baktıran ve memnun ya da memnun kalmayan var mı? Yazabilirseniz çok sevinirim. Bir de bu iki falcının benle özelden biriniz numarasını paylaşabilirsiniz çok sevinirim.
Ben burdan yine ogrenmistim, Emine diye bir kadina baktırıyorum. Su falı bakıyor, anda bayağı iyi ama gelecek ne çıkar bilemiyorum.
ne bakıyo ne kdra bakıyor?Nerimana baktırdım anda çok iyiydi ama gelecek için fazla birsey söylemedi.
sende damlaya baktırHep ben öneriyorum birazda siz önerinbakıyo bakıyo
yok eskiden babavanga cafedeymişDamla sinerji kafedeki mi?
Numarasını paylaşır mısınız Nermin veya Neriman her kimse ? :)Aynı kişiler ben tarot baktırdım 400 lira
Bulursanız banada atar mısınızNumarasını paylaşır mısınız Nermin veya Neriman her kimse ? :)
Damla hangi damla . Neredesende damlaya baktır
Nerminin numarasını alabilir miyimDün arkadaşlarımla halkalı nermine gittik . Arkadaşımın falından yola çıkarak söylüyorum çok iyiydi . Eski sevgilisi arkadaşımın ihanet ettiğini düşünüyor. Şey dedi bu adam sana neden bu kdr çok kızgın senin ihanet ettiğini düşüünüyor . Bu adam sana karşı ölü gibi bundan iletişim bekleme şuan dedi gerçekdende öyle 1.5 yıl oldu . 11. Ay gibi bi iletişim olacak eskileri açmazsan tekrardan olabilirsiniz dedi. Araba kavgasında sevgilisi bıçaklanmıştı onları bile bildi . Bide çok özel hiç kimssnin falda söylemeyeceği benimde buraya yazamayacağım bir durumu söyledi ona zaten ekstra şok olduk.
Symbol de mirza vardı onada çok baktırırdım zamanında bi onada gitcem eğlencesine
Bide sizde bana iyi bi falcı önerebilirmisiniz. Bende işlerimle alakalı gitmek istiyorum
bana da 21 dakika boyunca aynı cümleyi tekrarladı. soru soruyorum cümleyi tekrarlıyor. bi daha soruyorum yine aynı cümleyi baska kelimelerle söylüyor.Ben nermine bugün yazdım ve hemen baktı ama bilemiyorum ben de çok hani evet nerden bildi diyeceğim bir durum olmadı aynı şeyi tekrarladı genelde iletişiminiz var dedi yok dedim olacak dedi ama uzun vadede bu çocukla olmaz dedi bekleyip göreceğiz