- 26 Mart 2024
- 2
- 0
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tel varmııııNerimana baktırdım anda çok iyiydi ama gelecek için fazla birsey söylemedi.
Kaça bakıyordu kaç olmuş ? 2019 da 100 tlydi şimdi 500 olmuşburada safiye safiye dediniz kadına zam yaptırdınız
Kaça bakıyordu kaç olmuş ? 2019 da 100 tlydi şimdi 500 olmuş
Ahahahahaha bende 100 tl safiyeye verirken taksimde 25 tl ye 50 tl ye fal bakılıyordu.500 evet. geçen hafta 400du
bugun forumda birini ariyoduk geçmiş sayfalara gittik şu falcı ücreti 75 yapmis 75 verilmez en fazla 50 yorumları gördük çok komik geldi
İletisim paylasir misinkızlar benim artık baktıra baktıra arkadas oldugum bir tarotcum var ona sormadan hiçbirsey yapmıyorum gercekten baktırdıklarımda ilk 3 net ama artık herseyimi biliyor ondan arıyorum yeni birisini acıkcası
isteyen denesin kendisini veririm
Gördüğümüzde benimlede numarasını paylaşırı mısınızBeşiktaş ıhşamur caddesinde cnm numarasını attm biraz soğuk nevale bir kadın ama benim nasıl evlenip evlenmiceğimi bile bilmiş . Tarihler zamanlar hepsi tutmuş ama size ne olur bilemem fal işleri işte. 2018 de ki mesajlarımı bulabilirsen orda faldan hemen sonra yazmış olabilirim neler dediklerini çıkıp çıkmadığını
bunu bende de duydum önermişti birisi dahaKızlar kadıköyde cafe23 diye bi yer varmış orda da ateş varmış . İsim felan bile veriyormuş
Damla kim kızz nerede bakıyokızlar neriman mı damla mı
eskiden kadıkoyde bakıyomus simdi telde bakıyoDamla kim kızz nerede bakıyo
ben beğendimDamladan memnun kalan var mı yada beğenmeyen
bende ani bildi, ama forumda digerlerinin de yazdigi gibi gelecekle ilgili elle tutulur pek bisey demedi.. Safiye'yi daha cok begendim benkızlar nermin nasıl pekiii